Sabtu, 2 Julai 2011

20000, 7000,3000 RONNIE LIU & DR JEYAKUMAR KEMBALI KE PRA SEKOLAH.APO NAK DI KATO, dogil papalih. Setelah berbelas tahun, orang UMNO dan rakyat atas pagar bersabar dan terus menahan sabar dengan pelbagai porovokasi dan intimIdasi  menyakitkan hati kalbu yang dilakukan oleh kelompok SO-SIAL-IS (KOMUNISMA) laknatullah yang mempercayai bahawa TUHAN TIDAK WUJUD yang ADA HANYA PIAGAM SO-SIAL-IS INTER-SIAL-NALA, tiba-tiba entah dari mana datangnya, dua puluh ribu orang muncul di depan PM di Pasri Puteh Kelantan menyatakan bantahan terhadap Rusuhan Awam Terancang BEERSHIT yang dikepalai oleh AMBIGA SREENEVASAN dan MAT SABU (Tajaan dan bidak.tauke besar DAPIGS) tiga ribu orang muncul di Pulau Pinang dan tujuh ribu orang anak muda bermotorsikal muncul di Ipoh. Kesemuanya menyatakan bantahan dan rasa tidak puashati terhadap penganjuran BEERSHIT haramjadah bejadah Pakatan DAPKRPAS. 

RONNIE LIU dan DR JEYAKUMAR telah kembali ke pra-sekolah untuk menjalani terapi rehabilitasi secara percuma makan tanggung berak cangkung. Kemasukan mereka berdua ke sesi pra sekolah istimewa di buat di bawah kuasa-kuasa khas perundangan Perintah-Perintah dan kuasa-Kuasa Perlu Darurat. Namun, para penjaga DR JEYAKUMAR dikatakan bakal membuat bantahan di hadapan BUKIT AMAN kerana mempercayai bahawa kemasukan DR JEYAKUMAR sepatutnya dimasukkan ke dalam unit jagaan rapi hospital rawatan jiwa kronik. 

Sementara itu, keberadaan ANWAR IBRAHIM masih menjadi tanda tanya. Melalui maklumat yang di terima daripada VAMPIRA HIBRID AMK diketahui bahawa ANWAR IBRAHIM sedang mendalami ILMU HALIMUNAN. Manakala MAT SABU, SAIFUDDIN NASUTION, SHAMSUL ISKANDAR dan UNIT AMAL PAS sedang menjalani latih tubi dengan begitu cergas sekali di suatu lokasi rahsia.. Terdahulu. UNIT AMAL PAS telah membuat latihan bersama dengan beberapa anggota polis di stadium Melawati Shah Alam. JOHARI ABDUL dikatakan masih bermurung di dalam biliknya kerana gagal memenuhi 5 Pra-syarat PAPA GOMO. 

HJ HADI pula telah mengwajibkan 1 juta ahli PAS menyertai perhimpunan BEERSHIT dan menyokong penuh AMBIGA yang pro-murtad. Tiadalah diketahui samada yang menyertai perhimpunan BEERSHIT itu nanti benar-benar berjumlah 1 juta orang atau adalah orang-orang halus belaan HJ HADI. 

PAPA GOMO pula sedang sibuk menjalani sesi pengambaran di luar negara bagi sebuah filem yang bakal meletop di panggung cuma tajuknya sahaja belum diketahui. TEPUK DADA TANYA IMAN.

GUAN ENG MARAHKAN EZAM TAK MENGAJAKNYA MENYERTAI DEMONSTRASI.


EZAM dan PEMUDA UMNO telah membuat keputusan untuk memberikan Latihan Amali mengenai DEMONTRASI AMAN DAN TANPA SENJATA kepada GUAN ENG pada hari semalam di ibunegeri Pulau Pinang yang disertai seramai 3 000 orang tanpa melakukan sebarang kesalahan jenayah serta sentiasa patuh kepada arahan pihak polis.


Perhimpunan Aman dan Tanpa Senjata


Kan dah sesak lalulintas


Kedai pun terpaksa tutup walaupun perhimpunannya aman dan tanpa senjata


FRU boleh rilek sebab para peserta tak buat kecoh dan mematuhi semua arahan Polis.


Polis tak pilih bulu tangkap tetap tangkapMalaysiakini terpaksa kaber line dengan melapurkan peserta demonstrasi itu hanya disertai seramai 300 orang sahaja dan melakukan jenayah vandalisma memecahkan cermin kereta di sepanjang jalan. Tahu pula MALAYSIAKINI menggambarkan betapa jijiknya sebuah demonstrasi jalanan, dah lupa ke kata-kata auntie Ambiga, ianya adalah HAK RAKYAT.

Ini berbeza dengan apa yang berlaku pada 29hb Jun 2011 di stadium Melawati , seksyen 13 Shah Alam, di mana seramai 30-40 orang dipercayai anggota unit AMAL PAS bertindak mencederakan seorang anggota Polis Konstabel ISMAIL JUSOH dari IPD SHAH ALAM semasa beliau dengan pasukannya menjalankan tugas-tugasnya sebagai seorang anggota keselamatan. 

Aduan telah di terima mengatakan berlakunya suatu kegiatan mengedar bahan-bahan, baju T dan perbuatan menghasut orang ramai menyertai perhimpunan Rusuhan Awam Terancang BERSIH di lorong masuk ke Stadium Melawati, Seksyen 13, Shah Alam.


Gambar hiasan

Beliau mendapati aduan tersebut adalah benar dan kelihatan jelas kegiatan yang diadukan sedang rancak berjalan. Terdapat sebuah meja segiempat dan ramai orang sedang berkumpul dan sedang mengedarkan baju T warna kuning. Menyedari kehadiran anggota polis, mereka lari meninggalkan tempat itu manakala pihak yang mengedarkan baju T cepat-cepat menyorok baju T tersebut.


Gambar hiasan 

Suasana menjadi kecoh apabila orang ramai mula mengejek kont. ISMAIL JUSOH dan anggotanya semasa menyita barangan hasutan.Beberapa anggota dipercayai dari unit AMAL mula bertindak kasar terhadap anggota polis dengan menolak mereka keluar dari tempat kejadian. Pada masa yang sama, konst. ISMAIL JUSOH telah di kepung seramai 30-40 orang dipercayai anggota unit AMAL dan telah di tumbuk dan di terajang sambil menjerit ' Kau Ingat Polis ini Besar sangat ke?!!!'


Gamabr kiasan / Hiasan
Bila kita tengok UNIT AMAL PAS ini sebijik cam organisasi SAYAP BERSENJATA NAZI, HAMAS DAN HIZBOLLAH. UMNO sendiri tidak ada sebarang UNIT ALA-MILITAN sepertimana UNIT AMAL PAS.

INILAH BAHAYANYA PAS KEPADA KESELAMATAN NEGARA DAN AWAM. TEPUK DADA TANYA IMAN,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...