Jumaat, 5 April 2013

#PRU13 - Papa Gomo Bertanding (Calun Bebas) Di Kawasan Papa Homo Bertanding

Kalaulah Benar Bagai di Kata Oleh PapaGomo Nak Bertanding Melawan Anwar Ibrahim
Maka ibarat bidalan kata BAGAIKAN ORANG NGANTUK DI SORONG ..... (?) 

Memang Papa Gomo ada menulis di status fesbuk yang di kongsi kembali oleh Paneh Miang, sebagai berkata (dalam aksara) 
"Saya akan bertanding melawan Anwar Ibrahim dimana pun beliau bertanding. Saya akan menggunakan tiket calon bebas untuk bertanding pada pru13 ini."
Tujuannya ialah:
Saya tahu saya tidak sekuat Anwar Ibrahim tetapi apa yang saya lakukan adalah nak menyedarkan rakyat Malaysia bahawa Anwar Ibrahim tidak layak untuk terus berada di arena politik dengan menjadikan rakyat Malaysia mangsa kerakusan politik beliau. 
Kalah sudah pasti namun misi saya adalah menyelamatkan Malaysia daripada hancur ditangan manusia bernama Anwar Bin Ibrahim.
Strateginya untuk melawan:-
Pada PRU13 ini perlawanan diantara saya dengan Anwar Ibrahim akan membuka minda dan menyentuh hati rakyat mengenai siapa sebenarnya Anwar Ibrahim. Segala pendedahan mengenai beliau akan didedahkan dengan bantuan rakan rakan saya terutama bekas orang kanan Anwar Ibrahim yang tahu sumber kewangan Anwar Ibrahim adalah hasil dari rompakan beliau lakukan sewaktu menjadi Menteri Kewangan.
Isu utama yang saya akan bawa pada PRU 13 ini adalah betapa Korupnya Anwar Ibrahim merompak wang negara sewaktu beliau menjawat Menteri Kewangan dan Timbalan Perdana Menteri. Segala galanya akan didedahkan untuk tontonan umum dan saya juga sudah mendapat maklum balas dari pelbagai pihak untuk berkerjasama menyertai saya, termasuk Datuk Murad bekas Gabenor Bank Negara dalam menyedarkan minda dan hati rakyat Malaysia untuk menolak Anwar Ibrahim 
Sumber kewangannya:-
Dalam masa terdekat ini satu kutipan tabung akan dilancarkan bagi membantu saya untuk bertanding menentang Anwar Ibrahim. Al maklum saya bukan ada duit untuk pekara sebegini apatahlagi dengan kekuatan Anwar Ibrahim yang mempunyai kekayaan berbilion bilion berbanding saya. Namun inilah perjuangan yang saya akan lakukan demi rakyat Malaysia.
Lambangnya :-
(Aku mintak tangguh dulu kerana kemungkinan besar Papa Gomo akan pilih AISKRIM atau AYAM)
Saranan ambe:-
POLITIK REALITI DALAM BIKINAN ! ko jangan lupa nak panggil aku jadi jentera pilihanraya ko Gomo ... kalau tak aku sumpah ko jadi KONDOM !

#PRU13 Anda Meminati BURUNG Mana ? #TolakPR Masuk Longkang

Perlu Penjelasan Lebih Lanjut Lagi ke? #BetterNation - Pakatan Guna Khidmat Firma Pelobi Pro Zionis #PRU13

P.162 Gelang Patah ada 2 DUN yakni N.48 Skudai & N.49 Nusa Jaya
Pelabuhan Tanjung Pelepas terletak dalam P.162 yakni dalam kawasan N.49 Skudai
Jadi anda boleh merumus sendiri kenapa Lim Kit Siang Memlih untuk bertanding di P162 dan perkaitannya dengan pihak ehem...ehem...ehem.. yang cukup jaki dengan Pelabuhan Tanjung Pelepas.Media sebelum ini mendedahkan firma lobi Amerika Syarikat (AS), Orion Strategies telah mengatur perjumpaan wakil Suaram (Suara Rakyat Malaysia) dengan Ahli Kongres AS bagi mendapatkan kepakaran untuk menghadapi Pilihan raya Umum ke-13 (PRu-13).

Untuk melaksanakan misi ‘perwakilan Malaysia’ itu, Mike Mitchell bagi pihak Orion Strategies dilaporkan telah menghubungi Hana Atuatasi, kakitangan Kongres untuk mengatur perjumpaan tersebut.

Mitchell juga turut menamakan dua delegasi Malaysia iaitu Pengarah Suaram Cynthia Gabriel, dan Pengarah Merdeka Centre, Ibrahim Suffian, dua NGO yang mendapat tajaan yayasan AS, National Endowment for Democracy (NED) dan Open Society Institute (OSI) yang mana organisasi diketahui menyokong penuh Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim.

Orion Strategies menurut sourcewatch.org adalah badan pelobi milik kumpulan neo-konservatif  atau lebih dikenali sebagai Yahudi yang mencipta ‘Project for the New American Century‘ (PNAC).

Salah satu pelanggan Orion Strategies adalah Open Society Policy Center (OSPC), badan yang ditaja penyangak mata wang Yahudi, George Soros.

Mesyuarat antara wakil Malaysia dengan Kongres sepatutnya diadakan pada 14 dan 15 Mac, namun kandungan e-mel tidak menyatakan sama ada mesyuarat itu berlaku atau sebaliknya.

Malah, semakan media juga mendapati Strategi Orion diketuai oleh Randy Scheunemann, bekas penasihat kepada bekas Setiausaha Pertahanan Donald Rumsfeld, dari parti Republikan AS.

Scheunemann digambarkan sebagai neo-konservatif, yang juga pernah berkhidmat untuk calon presiden Republikan, John McCain sebagai penasihat semasa pilihanraya Presiden AS 2008.

Anwar juga sekitar tahun 2006 hingga 2007 pernah berkhidmat kepada Jabatan Negara AS, di bawah naungan Paul Wolfowitz, juga dari parti Republikan.

Walau bagaimana pun, Pengarah Strategik PKR, Rafizi Ramli menafikan perkara itu dan menganggap sebagai gimik pilihanraya.

Rafizi juga menganggap parti pembangkang itu mempunyai tokoh yang berkaliber dan tidak memerlukan bantuan luar. Siapa? Rafizi?

Malah turut difahamkan, Orion juga akan membawa pengarah Suaram itu ke Washington.

Apabila PR menggunakan khidmat Yahudi ini, sudah pasti kaedah dan cara politik mereka serta pentadbiran mereka umpama kumpulan neo-konservatif.

Strategi PKR menggunakan khidmat firma pelobi pro Zionis di USA bermatlamat melobi kepercayaan ahli-ahli Senat Dewan Senat USA. Kononnya senario pasca PRU13 bertukar menjadi kecoh dan huru hara jika proses PRU13 tidak di pantau dan Dewan Senat USA perlu campurtangan. 

Jadi sudah semakin jelaslah perancangan pakatan dap pkr pas mahu menumbangkan BN melalui jalan kekerasan.

Kalah atau menang dalam PRU13 bukan matlamat utama pakatan dap pkr pas.
Matlamat utama pakatan dap pkr pas ialah menumbangkan BN dengan kekerasan.
Untuk mengelak daripada di cerca dan di lihat sebagai satu langkah tidak sah, pakatan dap pkr perlu menyakinkna Dewan Senat USA mengenai justifikasi tindakan mereka pasca PRU13 nanti.
Bagi menyakinkan Dewan Senat USA, PKR perlukan khidmat firma pelobi pro Zionis seperti Orion Strategy yang dinaungi oleh OSPC yang di taja oleh George Soros. 

#PRU13 - Klip Video Yang Menyebabkan Pengundi Cina Malaysia #TolakPR


#PRU13 - OPERATIF SULIT DAP RONI LIU "Bagaimana Melayu Boleh Menyokong PKR Yang Diterajui OLeh Jokers?" #TolakPakatan

DAP bukan Parti Multi-Rasial tapi Parti Hegemoni Dinasti Keluarga Kit Siang. Duplikasi Hegemoni Keluarga Kuan Yew PAP.


DAP PERBODOHKAN & MELAGA-LAGAKAN MELAYU ISLAM DALAM PAKATAN HARAM MELALUI MANIPULASI SENTIMEN PRO- ANWAR IBRAHIM & KETAKSOBAN PRO-TOK NIK AZIZ.
  1. DAP PERCAYA ANWAR MELIWAT DAN MAIN CINA DOLL
  2. DAP KATA DEPA HERAN MACAM MANA MELAYU BOLEH SOKONG PKR KERANA PEMIMPIN MEREKA ADALAH JOKERS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...