Sabtu, 22 Ogos 2015

TITAH MAHARAJA KERALA MEMBUNGKAMKAN ANTI NAJIB


BISMILLAHI-ALLAH- HU - AKBAR 

Dah lama beliau pendamkan cita-cita nak follow jejak langkah nenek moyang nya belah ayah nya, keturunan Raja Duryadhana , Kauravas yang lawan keturunan Pandavas (Pandawa 5)  dalam Mahabratayudha. 

Dulu pun Raja Suran pecah perang gak kat Tanah Melayu, lepas tu kawin dengan anak Raja , Bangsa Laut, Aftabul Ardh yang kemudian melahirkan Sang Sapurba, Krishna naik lembu yang muntahkan Bad (Baatala). Si Bad yang membaca Ciri' Permahsuran Sang Sapurba menjadi Raja. 

Wan Empok dan Wan Malini yang sambut mereka di puncak Bukit Saguntang. Dikawinkan oleh Demang Lebar Daun kepada Sang Sapurba dan Krishna. 

Sebab itu arwah Madet Kerala besar kepala. Beliau fikir keturunannya empunya hak perintah Tanah Melayu. Tapi beliau lupa akan sumpah ikrar Sang Sapurba dengan Demang Lebar Daun.

Tapi beliau lupa, Najib anak Raja Bugis Pandawa 5.
Dan beliau lupa bagaimana keturunan Pandawa 5 mengambil Hak mereka semula kerana keturunan Kaurava mungkir janji dengan Demang Lebar Daun.

Waris Kedah Tuha jangan lupa, Kedah Tuha dulu di langgar Raja Suran keturunan Raja Duryadhana Kaurava kerana balas dendam kepada keturunan Pandawa 5. 

SEJARAH BERULANG?
takpe lah, dah Takdir Allah Hu Ta'ala.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...