Selasa, 4 Januari 2011

TRIPEL SX: Rejim Paksi 3 Kejahatan Celaka!1. Kalau tidak berdusta walaupun satu huruf bukan PKR namanya. Kemahiran PKR berdusta tidak dinafikan. Berikanlah apasaja perkara yang boleh dijadikan 1 pendustaan mudah lalu diperbesarkan kemudian diulang-ulangkan supaya rakyat mempercayainya, PKR BOLEH! Siapa boleh lupa dengan pembohongan besar PKR mengenai 16hb September, kes Altantuya, kapalselam, enjin jet, larangan 1 Malaysia, Ketuanan Melayu, FELDA bankrup, Rasisma, Kalimah Allah, HINDRAF, PKFZ, APCO, Pasir, konsesi air dan terkini mengenai perlantikan KSU Negeri.2. PKR juga amat pakar dalam menjual mimpi. Menjual mimpi Ketuanan Rakyat, keadilan sosial, meritokrasi, jawatan TPM kepada DAPIGS, Harapan Baru, Pencerahan Minda, Autonomi Negeri-negeri, Ketelusan, Kredibiliti, Akauntabiliti, Subsidi Petrol, Keadilan Demokrasi, Pluralisma [Deen-Illahi], pelbagai jenis tabung dan segala mimpi-mimpi yang pernah dijanjikan oleh syaitan laknatullah kepada Hawa yang menyebabkan Adam dan Hawa dikeluarkan daripada syurga, 


3. REJIM ala ZIONIS ini diperkuatkan oleh DAPIGS yang menjadi Tok Dalang kepada penentu perjalanan dan mendominasikan PAKATAN HARAMJADAH yang memegang KUASA MUTLAK.  Rejim Pemusnah Demokrasi ini memusnahkan semua harapan dan masadepan cerah generasi rakyat Malaysia di masa depan. Rejim Paksi 3 Kejahatan ini mahu menjadikan rakyat Malaysia sebagai HAMBA ABDI kepada rejim.4. Keghairahan DAPIGS untuk Berkuasa dan Menguasai Malaysia amat jelas sekali. Cara mereka amat tercela dan terkeji sungguh. Dapigs sanggup meniupkan api kebencian perkauman dan yang paling merbahaya sekali ialah sentimen agama turut dimainkan. Dapigs memecahbelahkan orang-orang Melayu bagi mempermudahkan mereka memperkudakan PAS & PKR. Mereka menjadi berani kerana sudah ada bekup daripada PAS dan PKR , dua ekor keldai tunggangannya yang setia.Dapigs tidak akan 'bermain fair-game' untuk berkuasa di Putrajaya. 

5. Di PRK Galas Lim Kit Sialan tanpa segan silu turut membuat Takfir kepada UMNO dan di sambut dengan sorak sorai orang PAS. Di PRK Tenang kita boleh mengagak apakah tipu muslihat kempen yang bakal dilancarkan oleh Paksi 3 Kejahatan Celaka ini. Kita bakal tengok dan saksikan permainan silapmata oleh mereka. Hancurlah Paksi 3 Kejahatan Cilaka ini !BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO/BN
UMNO ITU ISLAM TULIN
UMNO, RAKYAT DIDAHULUKAN!
INGAT PAS INGAT ZINA
INGAT PKR INGAT DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT KETUANAN NANYANG SANMING ZHUYI!


PRK TENANG SIRI 2: Calon PAS Milik Siapa? Mazlan Tak Berani Beb!


1. Calon Pilihan Utama PAS untuk bertanding di PRK Tenang dikhabarkan ialah seorang KETUA DEWAN MUSLIMAH PAS KAWASAN LABIS. Apa sebab? Mungkin kerana ketiadaan calon-calon lelaki PAS yang berani bertanding. Dah konpom kalah sebab tu hantar Muslimah. Muslimah PAS gak dapat malu nanti. Masih adakah rasa malu pada kepimpinan PAS ini? Sejauh ini takde. Lihat sajalah hal Adun Selinsing & Adun Perupok. Cakap je lebih nak hudud, bila diberikan peluang, Pok Nik kecot teloq nak jalankan Hudud.


2. Nama Muslimah itu ialah Puan Normala Binti Sudirman, bekas guru Pemulihan Khas, Sekolah Kebangsaan LKTP Kemelah Segamat Johor, meletak jawatannya pada Disember 2010.Graduan Maktab Perguruan Tuanku Bainun Pulau Pinang. Bekas orang gomen rupanya. Makan gaji dengan gomen. Anak peneroka FELDA Generasi ke 2. Aktif dalam ANAK [orang kanan MAZLAN ALIMAN]


3. MAZLAN ALIMAN taknak bertanding pulak mungkin kurang fofuler berbanding dengan bekas cekgu ni. Al maklumlah Mala tu cekgu [Mala itu panggilan manja] kemudian lama plak berkhidmat tentu Mala ramai kenalan berbanding Mazlan. Dah tentu PAS jangkakan bakal mendapat menarik pengundi atas pagar demi selamatkan maruah PAS daripada tercalar. Peduli hapa pun. Kalo sudah berani turun gelanggang bermakna sudah bersedia kena bantai dan kena kritik.


4. PAS berharap bila meletakkan calun bekas cekgu Mala ini, jika kempen agresif di buat oleh pihak Barisan Nasional; pengundi-pengundi atas pagar bakal mendapat persepsi salah terhadap Barisan Nasional. Telahan PAS ini bakal memakan diri mereka sendiri sebab Barisan Nasional punyai banyak pengalaman berhadapan dengan PAS.

5. Paling syok ialah Mazlan tak berani nak bertanding dan PAS juga tak berani nak letak calon lelaki, serik kot kena kitai masa di Galas tempohari. Adakah ini bermakna PAS mengakui dalam senyap bahawa kebanyakan saf kepimpinan lelaki PAS bergelumang dengan skandal seks? Kalo tanya Pok Nik dah tentu dia gunakan kuasa VETO nya untuk mengampunkan dosa-dosa calon lelaki PAS.

6. Tak berani PAS nak letak calon lelaki terpaksa letak calon Muslimah pada kali ni?BERANI & BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO/BN
INGAT UMNO INGAT ISLAM
RAKYAT DIDAHULUKAN
INGAT PAS INGAT ZINA
INGAT PKR INGAT DAJJAL AL MASIKH.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...