Ahad, 17 Julai 2011

TUNGGANG TERBALIK BUMI MALAYSIA KALAU DAPKRPASM PERINTAH.

Tambah kapsyen
SELAMA INI PROPAGANDA DICANANGKAN KE ATAS UMNO DAN DIBINKAN SEGALA KEZALIMAN, KEBENGISAN, FEUDALISTIK, KEBURUKAN KEPADA UMNO WALAUPUN IANYA PROPAGANDA SEMATA-MATA , AGAK RAMAI YANG MEMPERCAYAINYA MUNGKIN KERANA PROPAGANDA ITU SUDAH BERTEBARAN SELAMA 53 TAHUN.

PERNAHKAH KITA TERFIKIR PULA, JIKA BEGINILAH SIKAP DAPKRPASM DALAM AMALAN POLITIK / TAHALUF SIYASI MEREKA, APA AGAKNYA BERLAKU JIKA MEREKA MEMERINTAH NEGARA INI ? ADAKAH KEADAAN MENJADI SEMAKIN BAIK ATAU SEMAKIN TUNGGANG TERBALIK? 


Tidak dinafikan memang ramai yang tertipu dan kena tipu dek pepuak iblistanirojim laknatullah dapkrpasm pada 2008 dahulu. Ramai yang menyangka jika dapkrpasm dipilih menjadi kerajaan negeri maka kehadiran bilangan mereka yang ramai di dalam DEWAN RAKYAT bakal membawa impak positif dan menambahbaik penghidupan rakyat.

Setelah 3 tahun. apa pun tak boleh ! Bila dipersoalkan mengenainya, kita pun dapatlah jawapan cliche daripada pencacai mereka ' Alarh baru 3 tahun ! BN 53 tahun apa mereka buat ?' Nampak sungguh mereka mempermainkan harapan pemilih yang memilih mereka pada 2008. 


Apabila pentadbiran DS Najib mula melakukan Transformasi dan Berani Berubah GTP, NKEA, MEB, KPI serta memperkenalkan konsep 1 MALAYSIA, hiruk pikuk , riuh rendah puak dapkrpasm memaki hamun DS NAJIB. Namun DS Najib tabahkan hati dan meneruskan juga semua TRANSFORMASI. Akhirnya, mula menampakkan hasil begitu positif. Sokongan rakyat mulai kembali semula ke pangkuan UMNO/ BARISAN NASIONAL melalui petunjuk 6 PRK dan 1 PRN.Di tambah pula dengan kes liwat ke 2 Anwar Ibrahim di samping semakin ramai rakan dan orang kepercayaan Anwar Ibrahim dengan relahati keluar PKR. Semakin ramai pula menjadi Ahli Parlimen Bebas di dalam Dewan Rakyat dan Dewan Undangan Negeri. Mereka keluar dengan sebab kukuh yakni HILANG KEPERCAYAAN DENGAN KEPIMPINAN ANWAR IBRAHIM SERTA HALATUJU POLITIK PKR serta PAKATAN 'PEMBUNUH' RAKYAT. KEMUNCAK KERISAUAN DAN KEGELISAHAN PAKATAN 'PEMBUNUH' RAKYAT IALAH BERSIH RM200. MOMENTUM REVOLUSI YANG HENDAK MEREKA CETUSKAN AKHIRNYA TERSUNGKUR TERSEMBAM BEGITU SAJA. 


Kisah-kisah rekaan dan fiksyen keganasan dan kezaliman Polis serta kerajaan terhadap perhimpunan haram BERSIH RM200 sudah diketahui oleh rakyat. Polis dan pentadbiran DS Najib menjadi semakin matang dan pengalaman makin mendewasakan mereka untuk menghadapi sebarang gelombang kebangkitan revolusi yang cuba dibangkitkan oleh dapkrpasm. TEPUK DADA TANYA IMANingat PAS ingat PELACUR & PEMBOHONG BERSIRI

ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH


ingat DAP ingat SOSIALIS CAUVINIS RASIS KOMUNIS.

RALAT MENGENAI BERITA KEMATIAN DR LO'LO' , BERPUNCA DARIPADA DENDAM SEORANG PEMIMPIN PAS KEPADA DR LO'LO'

BINAWE PUNYA PEMIMPIN PAS , RAKAN SEPERJUANGAN DR LO'LO' YANG MENYEBARKAN KHABARAN MENGENAI KEMATIAN DR. LO'LO' SEHINGGA JS SENDIRI TERPAKSA MEMADAMKAN SEMUA BENTUK KIRIMAN DI FB DAN BLOG SERTA  MEMOHON MAAF DI ATAS KERALATAN YANG BERLAKU

INI SETELAH JS MENDAPAT PENGESAHAN DARIPADA RAKAN BLOGER JS MELAYU CINDIA. SILA KLIK KE PAUTAN DI BAWAH INI UNTUK MENGETAHUI KISAH SELANJUTNYA DAN PUNCA BERLAKUNYA PERKHABARAN TERSEBUT.Haprak memang haprak, kita fikirkan kalau berita-berita mengenai soal kematian, PAS tidak akan berbohong sepertimana biasa kerana kematian termasuk dalam soal ibadat fardhu kifayah kerana ada HAK SI ARWAH ke atas kita sebagai yang hidup, rupa-rupanya meleset sangkaan baik kita itu. Siot betul, tidak fasal-fasal kita di tuduh menyebarkan fitnah kerana karenah dendam peribadi pemimpin PAS sesama mereka.  Makin dahsyat sesetengah pemimpin PAS ini.

Apapun, JS mendoakan kebaikan dan kesihatan kepada Dr Lo'Lo' semoga ianya menjadi pengajaran buat semua.
TEPUK DADA TANYA IMAN.

ingat PAS ingat PEMBOHONG
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat SOSIALIS CAUVINIS RASIS KOMUNIS.

LAGI KISAH AJAIB PAS KEDAH KOW TOW MAHARAJA SOSIALIS DEMO-KERAT DAP.

KISAH AJAIB INI BERMULA SELEPAS PENGUMUMAN PEGUAM PAS MENGENAI PELACUR LORONG HJ TAIB MENYOKONG PAS DALAM PERHIMPUNAN BEERSHIT RM 200 YANG GAGAL, DI MANA MENTERI BESAR KEDAH, AZIZAN MENGUMUMKAN HASRATNYA SUCI MURNI TULUS IKHLAS HENDAK MENUTUP OPERASI SEMUA PUSAT HIBURAN SELAMA SEBULAN SEMPENA RAMADAN DI KEDAH. USULNYA ITU DI BANTAH KERAS OLEH SEKUTUNYA DAP. NATIJAHNYA, DEWAN PERNIAGAAN CINA TELAH MENGHANTAR MEMORANDUM BANTAHAN KEPADANYA. 


Apakah kisah ajaibnya pada kali ini ? MB Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak bercadang menguatkuasakan sepenuhnya ENAKMEN HIBURAN DAN TEMPAT-TEMPAT HIBURAN 1977-peraturan dan undang-undang yang telah digubal pada masa zaman pemerintahan BN- Larangan pusat hiburan beroperasi sepanjang bulan Ramadan. Apakah bentuk larangan yang hendak dikuatkuasakan oleh beliau?

Berdasarkan kepada Enakmen Hiburan dan Tempat-tempat Hiburan 1977, larangan dikenakan ke atas semua jenis premis yang menjalankan perniagaan berbentuk hiburan beroperasi di dalam bulan Ramadan. Kategori hiburan yang di larang beroperasi ialah pertunjukan pancaragam, persembahan nyanyian di hotel, restoran dan bar, warung kopi, karaoke dan disko.

Datuk Seri Azizan berkata berkenaan dengan pusat snuker dan kafe siber pula ianya bukan hiburan tetapi dikategorikan sebagai hiburan (mengikut tafsirannya sendiri ler nie) dan dia juga meminta pihak PBT Kedah  memperjelaskan terperinci apakah dimaksudkan dengan hiburan (JS: Takrifan kategori Hiburan bukan terletak pada PBT tapi DUN / pentadbiran Eksekutif, kenapa hendak meletakkan beban kesalahan ke atas PBT?)


Pihak DAP pula tidak bersetuju amat malah Karpal Singh mengeluarkan amaran akan menyaman kerajaan negeri Kedah jika larangan itu dikuatkuasakan. Pengerusi DAP Kedah, Lee Guan Aik berkata tidak pernah bersetuju dalam DUN mengenai larangan tersebut (Perundangan itu sudah ada, hendak bersetuju apa?)  malah mengesyorkan agar perundangan terbabit dimansuhkan (tanpa memberi sebarang sebab dan alasan) 
Mufti Perak Datuk Harussanai dan MAZA pula memberikan pandangan agar tindakan kerajaan KEDAH tersebut dicontohi, 


(pandangan yang baik namun hanya boleh dilaksanakan  jika UMNO dan PAS berkerjasama erat tapi dalam keadaan sekarang larangan tersebut lebih banyak mengundang masalah SIYASAH daripada SYARIE' yang akan menjejaskan pula maslahah SYARIE' yang berpanjangan) 

Sememangnya kita pun mahu ada larangan sedemikian di dalam bulan RAMADAN, namun orang ISLAM sendiri pun masih belum memperkuatkan ukhuwah mereka. Orang PAS di depan UMNO boleh berlakon baik setuju tapi di belakang UMNO apabila berjumpa dengan DAP, dah lain pula ceritanya. Selama inipun, PAS kuat mencanangkan kepada semua bahawa DAP sudah memahami ISLAM tetapi jika benar-benar DAP memahami ISLAM sudah tentulah tiada sebarang bantahan dan ugutan dikeluarkan oleh pihak DAP.


Kini, PAS KEDAH terpaksa pula memberikan Tunjuk Sebab kepada PAS PUSAT di atas tindakannya itu. Ini sepatutnya tidak berlaku samasekali jika benar dakwaan PAS bahawa DAP benar-benar memahami ISLAM. 

Polemik yang berlaku dalam isu ini sebenarnya berpunca daripada sikap PAS sendiri yang selama ini giat menjalankan pelbagai fitnah dan dakyah melabelkan kerajaan BARISAN NASIONAL yang diterajui oleh UMNO sebagai TIDAK ISLAMIK dan MENOLAK HUKUM HAKAM ISLAM serta memuji berlebihan DAP. 


Natijah daripada perbuatan PAS sendiri, telah memnimbulkan polemik yang kurang menyenangkan ini serta menyebabkan sebahagian ulama yang tidak berpihak merasa serbasalah. Jika PAS KEDAH gagal menguatkuasakan larangan tersebut, ianya merupakan satu kekalahan teruk kepada maruah ISLAM. Jika PAS KEDAH berjaya melaksanakannya, sudah tentu ianya menimbulkan percanggahan pendapat di negeri-negeri yang ditadbirkan oleh UMNO. Maka akan berlakulah perlumbaan SIYASAH yang tidak sihat. Maknakata, samada PAS KEDAH berjaya atau tidak, ISLAM tetap terjejas dan tercalar serta bakal di pandang sebagai sebuah agama yang mementingkan hukum hakamnya sendiri serta membelakangi sentimen orang bukan Islam. ISLAM tidak akan di pandang sebagai agama bertolak ansur serta bakal di lihat sebagai AGAMA YANG MEMAKSAKAN HUKUM HAKAMNYA KE ATAS ORANG BUKAN ISLAM. INI AKAN MENAMBAHKAN LAGI KEBENCIAN TERHADAP ISLAM DAN KEDUDUKAN ISLAM SEBAGAI AGAMA RASMI PERSEKUTUAN.


PAS KEDAH sewajibnya memikirkan lebih dalam dan berfikir panjang. Andaikata, selama ini PAS tidak pernah menunjukkan perlawanan terhadap UMNO dalam apajua polisi menerapkan nilai-nilai ISLAM dan tidak berdiri kukuh di belakang DAP,PKR , PSM & PRM, sudah tentu pada hari ini, jika umat ISLAM mahu mengadakan larangan sedemikian, orang bukan ISLAM sudah tentu lebih memahaminya dari sekarang, malah tidak keterlaluan jika dikatakan KEMUNGKINAN BESAR MEREKA SENDIRI MAHUKAN LARANGAN TERSEBUT DILAKSANAKAN ! ITULAH KEAJAIBAN YANG KITA MAHUKAN !


TEPUK DADA TANYA IMAN
ingat PAS ingat PELACUR & PEMBOHONG
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat SOSIALIS CAUVINIS RASIS KOMUNIS.

KRONOLOGI PENDAKAP LEHER AJAIB ANWAR IBRAHIM. TQ THE UNSPINNERS !


DENGAN SEGALA BESAR HATINYA, DIMAKLUMKAN KEPADA SEMUA PEMBACA YANG BUDIMAN, KISAH PENDAKAP LEHER AJAIB ANWAR IBRAHIM YANG SEPERTI BISKUT MERIE, KEJAP ADA KEJAP TAKDE YANG DIDEDAHKAN OLEH BLOGER THE UNSPINNERS PADA SABTU (16/7/2011-JAM 5.28 PETANG) SECARA BERGAMBAR.

MAKA DIREKODKAN DI SINI AGAR PENDEDAHAN TERSEBUT MENJADI BANYAK DI INTERNET SEMOGA MUDAH DIPEROLEHI MANAFAATNYA OLEH MANA-MANA PENCINTA KEBENARAN PADA HARI INI DAN DI KEMUDIAN HARI. 

Mula-mula SUMBER MAKLUMAT, berikut ialah pautan ke entri pendedahan pendakapa leher ajaib Anwar Ibrahim yang didedahkan oleh the UNSPINNERS 


Berikut adalah kronoligi ringkas KISAH PENDAKAP LEHER AJAIB ANWAR IBRAHIM.

JULAI 9, 20011 - SABTU - KL : Perhimpunan haram BERSIH RM200, walaupun Anwar sempat di tahan di KL Sentral, entah mamcamana, sebutir kelongsong ajaib gas pemedih mata sampai kepadanya. Ajaibnya, kelongsong ajaib tersebut terlebih dahulu mengenai pipi bodigadnya, namanya FAYYAD budak Melayu, yang hanya memberikan sedikit kecederaan jenis lecetan kulit, kemudian barulah melantun secara kuasa ajaib juga ke ANWAR IBRAHIM. Akibatnya, ANWAR IBRAHIM terlantar di hospital dan inilah pertama kali gambar ANWAR IBRAHIM pakai pendakap leher ajaib diketahui umum.

AJAIBNYA, tidak lama selepas itu, Peguam peribadi UMMI HAFILDA terserempak dengan ANWAR IBRAHIM dengan pendakap leher ajaib di dalam feri menuju ke PULAU PINANG. ANWAR IBRAHIM HENDAK MEMBERI CERAMAH mengenai keganasan Polis terhadap Hj Hadi yang kemudiannya dikantoikan oleh HJ Hadi sendiri melalui pengakuan Hj Hadi bahawa Polis memberikan layanan baik kepadanya.Begitulah ajaibnya Pendakap Leher Ajaib Anwar Ibrahim yang mampu membuatkan Anwar Ibrahim bergerak ke sana sini serta petah bercakap tanpa komplikasi perubatan.


15 JULAI 2011-JUMAAT: Setelah 10 hari yang dikira dari tarikh Julai 9, 2011 (Sabtu) , Anwar Ibrahim telah membuka Pendakap Leher Ajaibnya. Dikatakan Anwar Ibrahim tleah membuka pendakap leher ajaibnya sejak Khamis lagi dan semasa hendak ke Jakarta, gambar beliau tanpa pendakap leher ajaib dapat di ambil oleh paparazzi tersembunyi. .Lihat gambar di sebelah. Setelah itu beliau dikatakan terbang secara ajaib ke Serian Serawak. AJAIB SUNGGUH!

Demikianlah kisah ANWAR IBRAHIM DENGAN PENDAKAP LEHER AJAIBNYA. Selepas ini menyusul pula KISAH AJAIB PAS KEDAH yang terpaksa TUNJUK SEBAB kepada PAS PUSAT atas arahan DAP . AJAIB SUNGGUH AJAIB !

TEPUK DADA TANYA IMAN

ingat PAS ingat PELACUR & PEMBOHONG
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat SOSIALIS CAUVINIS RASIS KOMUNIS

AKHIRNYA KISAH CINCIN AJAIB RM24 JUTA TERBUNGKAM DIKANTOIKAN BLOGER THE FLYING KICK & APANAMA.

ALHAMDULILLAHIR-ROBBIL-'ALAAMIIN, ALLAHUAKBAR ! AKHIRNYA KISAH CINCIN AJAIB RM24 JUTA FITNAH KE ATAS DS ROSMAH TERBONGKAR DAN TERDEDAH SELUAS-LUASNYA MELALUI PEMBUKTIAN DOKUMEN KASTAM YANG DIKELUARKAN OLEH BLOGER THE FLYING KICK & APANAMA.  JADI, SAYA HANYA MEMETIK DAN MEMBERIKAN PAUTAN ARTIKEL BERKENAAN SEBAGAI MEMBINA REKOD SEBANYAK YANG MUNGKIN AGAR DI MASA DEPAN, BILA ANAK CUCU DI KEMUDIAN HARI BUAT KAJIAN DAN PENYELIDIKAN, DAPATLAH DIKETAHUI KEPALSUAN FITNAH KISAH CINCIN AJAIB. TAHNIAH THE FLYING KICK & APANAMA !!!


BERIKUT ADALAH 2 PAUTAN KE BLOG THE FLYING KICK DAN APANAMA YANG BERKENAAN: BACA JANGAN TAK BACA!


2. APANAMA
INILAH GAMBAR CINCIN AJAIB YANG DIKAITAKAN DENGAN DS ROSMAH BERTUJUAN MEMFITNAHNYA AGAR RAKYAT MEMBENCI DS NAJIB.


INILAH BUKTI DOKUMENTASI KASTAM YANG MENERANGKAN SEGALA-GALANYA. Dokumen ini membuktikan bahawa JACOBS & CO. membawa sebutir cincin berlian untuk tujuan promosi dan eksibisi di sebuah majlis seorang VVIP di Kuala Lumpur antara 17hb April - 19 hb April 2011.

Sebab itulah tiada CUKAI DIKENAKAN kerana cincin ajaib tersebut masih milik JACOBS & CO.


INILAH DOKUMEN KASTAM YANG MEMBUKTIKAN PEMBOHONGAN PUAK IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH DAPKRPSM MENGENAI KISAH CINCIN AJAIB DS ROSMAH.

DOKUMEN INI MERUPAKAN BUKTI DI MANA CINCIN AJAIB TERSEBUT DIHANTAR KEMBALI KE JACOBS & CO SETELAH EKSIBISI TERSEBUT TAMAT.

JADI, CINCIN AJAIB TERSEBUT MASIH LAGI MENJADI MILIK JACOBS & CO SEBAB TIADA PEMBELIAN DI BUAT OLEH SESIAPA PUN!.

"ADUUUHHHHH !!! TUIHHHHH .. SIYAL LAAA ..KANTOIIII LAGIIII!!!!!" mungkin itulah yang bakal terpancut keluar daripada mulut bacing CHEGUBARD setelah artikel-artikel THE FLYING KICK dan APANAMA tersebar meluas ke setiap laptop dan komputer di dunia. 

Habislah Chegu Bard pada kali ini, kerana pihak Polis boleh mengambil tindakan tegas terhadapnya kerana membuat laporan Palsu! Mungkin ada orang akan mempersoalkan jika tidak benar kenapa DS Rosmah dan DS Najib tidak menyaman ? Inilah membuktikan betapa DS Najib dan DS Rosmah amat demokratik dan bermurah hati serta mulianya akhlak mereka. Jika masih ada suara sumbang mengatakan pembelian di buat secara diam-diam, maka manakah bukti pembelian tersebut ? Takkan BUKTI TERSEBUT ADALAH DIAM-DIAM JUGA ? KALAU TIADA BUKTI, ELOK DIAM SAJALAH !
TEPUK DADA TANYA IMAN!

ingat PAS ingat PELACUR & PEMBOHONG
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP inagt SOSIALIS CAUVINIS RASIS KOMUNIS

SILA BACA ! 3 SIRI PENDEDAHAN MEMBUKTIKAN BERSIH 2.0 ADALAH PERANGKAP JAHAT LAGI CURANG UNTUK MENJATUHKAN KERAJAAN PILIHAN RAKYAT!

BLOG MYMASSA TELAH MENGELUARKAN 3 SIRI MENDEDAHKAN BUKTI-BUKTI JELAS MEMBUKTIKAN BERSIH 2.0 ADALAH SEBUAH PERANGKAP JAHAT LAGI CURANG PUAK IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH DAPAKRPASM UNTUK MENJATUHKAN KERAJAAN PILIHAN RAKYAT. 

BAGI MEMUDAHKAN PEMBACAAN, JS MEMBERIKAN KETIGA-TIGA PAUTAN SIRI TERSEBUT. RINGKASNYA SIRI TERSEBUT MENGANALISA SECARA TERPERINCI SEBUAH DOKUMENTARI PENDEK TERBITAN PUAK IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH DAPKRPASM YANG DIMUATKAN DI DALAM YOUTUBE. 

Dokumentari pendek tersebut di olah dengan berniat jahat dan bermaksud menghasut rakyat agar membenci kerajaan BARISAN NASIONAL dan seterusnya mengharapkan agar anak-anak muda yang pro-puak iblisetanirojim laknatullah dapkrpasm melakukan REVOLUSI ANARKIS mirip REVOLUSI PROLETARIAT (MARHAENIS) acuan SOSIALIS / KOMUNIS. Kononnya atas alasan menentang kezaliman. Kezaliman kepala hotak mereka !

Berikut adalah pautan-pautan yang berkenaan:-

SIRI 1 : Gempar!!! Bukti BERSIH  Sebagai Perangkap Menjatuhkan Kerajaan Pilihan Rakyat.

SIRI 2 : Gempar!!! Bukti BERSIH  Sebagai Perangkap Menjatuhkan Kerajaan Pilihan Rakyat.

SIRI 3 : Gempar!!! Bukti BERSIH  Sebagai Perangkap Menjatuhkan Kerajaan Pilihan Rakyat.

PIHAK IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH DAPKRPASM SEMEMANGNYA BERDUSTA , BERBOHONG, MEMFITNAH DAN MENGHASUT. 'TAK GENTLE LANGSUNG!'

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Ingat PAS ingat AHZAB PELACUR & PEMBOHONG
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat SOSIALIS CAUVINIS RASIS KOMUNIS

DEWAN PELACUR PENYOKONG PAS GANTIKAN DEWAN MUSLIMAH PAS.

NAIB PRESIDEN PAS, MAT SABU BAKAL MENGUMUMKAN ROMBAKAN BESAR DALAM STRUKTUR ORGANISASI PAS SELEPAS SATU KAJIAN YANG DILAKUKAN OLEH PEGUAMNYA DALAM SEMBANG-SEMBANG DENGAN SEORANG AKTIVIS NGO BERKETURUNAN CINA YANG TELAH MENEMURAMAH  PELACUR DI LORONG HJ TAIB MENUNJUKKAN BAHAWA KELOMPOK PELACUR MENYOKONG PENUH PARTI ITU DALAM PERHIMPUNAN HARAM BEERSHIT RM200 BARU-BARU INI DENGAN MENGAMBIL CUTI  HASIL KAJISELIDIK TERSEBUT TELAH DIDEDAHKAN OLEH PEGUAM PAS MOHAMED HANIPA MAIDIN BARU-BARU INI DENGAN PENUH BANGGA DALAM NADA BANGANG MAKSIMUM DALAM SATU CERAMAH YANG DIHADIRI OLEH 200 ORANG DI GOMBAK.
Dari NEGARA ISLAM ke NEGARA KEBAJIKAN, kini PAS berbangga kerana kelompok PELACUR JALAN HJ TAIB , KUALA LUMPUR sanggup mengambil cuti untuk menyertai PERHIMPUNAN HARAM BEERSHIT RM200 dan menurut peguam PAS yang mendedahkan sokongan pelacur lorong Hj Taib, ini merupakan petanda aras bahawa sokongan kepada kerajaan BN dah teruk, 

Cuma Peguam PAS tersebut terlupa hendak menyebutkan samada pelacur yang ditemuramah oleh aktivis NGO yang berkenaan ada menceritakan kepadanya samada mereka adalah Pemilih/ Pengundi berdaftar atau tidak. 

Kali ini PAS benar-benar buat LAWAK ANTARABANGSA dan nampak begitu terdesak sekali untuk menyakinkan orangramai bahawa BEERSHIT RM200 ADALAH SUKSES walhal GAGAL TOTAL UNTUK MENCAPAI SEBARANG MATLAMAT YANG DISASARKAN.

MUNGKIN JUGA SELEPAS INI , PAS BAKAL MENGGANTIKAN DEWAN MUSLIMAH PAS DENGAN DEWAN PELACUR PENYOKONG PAS KERANA DARI SEGI TAKTIKAL POLITIK, DEWAN PELACUR PENYOKONG PAS LEBIH BANYAK MEMBAWA IMPAK KEPADA SUSUTAN SOKONGAN KEPADA BARISAN NASIONAL BERBANDING DEWAN MUSLIMAH PAS. 

AL MAKLUMLAH, KERAJAAN BARISAN NASIONAL BERHEMPAS PULAS MEMERANGI PEMERDAGANGAN MANUSIA DAN KEGIATAN PELACURAN UNTUK MEMASTIKAN KEGIATAN TIDAK BERMORAL DAN DI LARANG KERAS DALAM ISLAM DAPAT DI BENDUNG.

TIDAK SPERTI PAS, YANG KINI LEBIH HENDAK BERKEBAJIKAN MENJAGA KEPENTINGAN PELACUR JALAN HAJI TAIB. NAMPAKNYA, PELACUR JALAN HAMZAH & LIMAU MANIS BAKAL MENDAPAT DURIAN RUNTUH DARIPADA REJIM POK NIK? MAKIN SERONOK LER ALJUBURI DAN DAP SELEPAS INI. MB KEDAH DAH DIBERIKAN AMARAN OLEH DAP ATAS CADANGAN PENUTUPAN PUSAT HIBURAN SEPANJANG BULAN RAMADAN. LAGI MAO PERCAYA KA PEPUAK YANG DIPENGARUHI DAN DI PANDU OLEH IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH INI?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ingat PAS ingat AHZAB PEMBOHONG & PELACUR.
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat SOSIALIS CAUVINIS RASIS KOMUNIS.

PAPA GOMO ADA AKAUN DI LUAR NEGARA !

KENAPA? TAK PERCAYA KE? PAPA GOMO BUKA AKAUN FESBUK YANG BARU DAAA ... INI KERANA AKAUN-AKAUNNYA YANG TERDAHULU AMAT DIGERUNI DAN DITAKUTI OLEH ANWAR IBRAHIM, HJ HADI, MAT SABU, AMBIGA, GUAN ENG, TIAN CHUA, AHMAD BEDOL, SHUHARDI, SAM KEMETOT, AMK, DPP, PAS, PKR, PSM, PRM, DAP, SAIPODIN YB POLITIK BARU'A' DAN MILOSUAM.
BERIKUT ADALAH LAMAN FACEBOOK TERKINI PAPA GOMO, SILA KLIK 'SUKA' .

POHON DI SAMPAIKAN AKAUN FACEBOOK PAPA GOMO INI
KLIK LIKE BERAMAI RAMAI

Psssttt....puak pakatan pembangkang ni awat dengki sangat dengan aku?
JAWAPAN: bukan dengki tapi DEME TAKOT KT LU BRO!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ingat PAS ingat AHZAB PEMBOHONG BERSIRI
ingat PKR ingat DAJAL AL MASIKH
ingat DAP ingat SOSIALIS CAUVINIS RASIS KOMUNIS


ingat PAPA GOMO jangan lupa klik SUKA akaun Fesbuknya yang terbaru ! Anda boleh !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...