Khamis, 11 April 2013

Kecoh Pasal Video SKandal Seks - Dua AMK Di Tahan Polis , Wajah Siapakah Ini? #TolakPR #ManifestoBukanJanji

Errr .. Wajah-wajah siapakah Itu?

Kecoh Malaysia!
Tiba-tiba ada video skandal seks seorang lelaki yang menyerupai seorang pemimpin besar PAS. Berikutan dengan itu, dua orang AMK di tahan polis berkaitan dengan penyebaran video seks tersebut (sila ke pautan blog paperwaris dan The FlyingKick). 

Malah di fesbuk ada terkeluar sedikit sedutan video skandal seks tersebut. Apa-apa je la kan. Pada kali ini terbuktilah bahawa UMNO tak bersalah dalam penyebaran dan maklumat mengenai sebarang penyebaran video skandal seks mana-mana pemimpin DAP, PKR dan PAS yang selama ini 'Menikmati Kekebalan' kerana 'Kebebalan dan Prejudis' damacai mereka kepada UMNO/BN.

Memang malang lah bagi DAP, PKR dan PAS kerana bakal berakhir 'Kekebalan' tersebut bakal punah-ranah akibat semakin banyak terdedah segala kejahatan-kejahatan 'tersembunyi' mereka selama ini.

Kita mengharapkan ada lah sebarang penjelasan 'Berani' daripada pihak yang terbabit daripada menghantar bala tentera siberok mereka dengan slogan Umnporno" untuk menutup 'kemaluan' yang terdedah.

Pada Rabu 10hb April 2013, SPR telah umumkan tarikh penamaan calun pada 20hb Arpil 2013 (Sabtu) minggu depan.Manakala hari mengundi ialah pada 5hb Mei 2013. 
Pada kali ini tempoh berkempen ialah selama 15 hari bermula dari tarikh pengumuman penerimaan calun sehingga ke detik 12 tengahmalam sehari sebelum tarikh mengundi pada 5hb Mei 2013. Seramai 13.3 juta pemilih bakal mengundi.    

Bagi memudahkan anda semua membuat pilihan tepat anda hanya perlu mengingati dua perkara ini saja:-

  1. Jenama Pakatan Rakyat Tak bertanding.
  2. Manifesto Pakatan Bukanlah Janji-janji DAP, PKR & PAS.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...