Khamis, 27 Disember 2012

KE MANA HJ HADI MENYOROK SEKARANG ?


AMANAT HJ HADI pada 4.7.1981 sudah tak mampu lagi dinafikan kewujudannya oleh dap pas pkr. Memang jelas dan terang di dalamnya Hj Hadi mengkafirkan orang UMNO dan menjanjikan MATI SYAHID kepada sesiapa melawan UMNO. Bila berlaku tragede memali kerana AMANAT KERA-MAT nya itu, Hj Hadi tidak mengambil tanggungjawab. Sebaliknya mempersalahkan UMNO serta menipu rakyat dengan menabur minyak wangi ke atas kuburan mangsa-mangsa AMANAT nya. Selama 31 tahun umat Islam menjadi keliru dan kacau-bilau akibat AMANAT SETAN nya itu. Tak pernah sekali pun Hj Hadi menarik balik AMANAT SETAN nya itu. Tapi Pok Nik hadiahkan Ngeh dan Ngor 10, 526 ekar tanah dan berikan gelaran 'Kalipah' kat Guan Eng orang kafir harbi buat pada masakini. Dengan UMNO, Hj Hadi dan Pok Nik kafirkan mereka dan menjanjikan sorga serta mati syahid kepada pihak yang melawan UMNO yang kononnya sudah kafir kerana menegakkan Perlembagaan kafir. Memang dah nyanyuk tahap gaban dua ekor pemimpin PAS itu. 

Pok Nik dikatakan mencabar Hj Hadi mempertahankan Amanat Setan nya. Sebabnya mudah. Amanat Setan itu membawa Pok Nik menjadi MB Kelantan dan mampu menghadiahkan 10 526 ekar tanah kepada Ngeh dan Ngor. Dan kerana Amanat Setan itu juga, Pok Nik kata 'PAS sanggup terima bantuan setan". 


Amanat Hj Hadi sudah ada selama 31 tahun tanpa Hj Hadi merasa sesal dan kesal sedikitpun kerana amanat setan itu. Bahkan Pok Nik sepatutnya sebagai orang yang mengaku lebih pandai mengenai hukum-hakam daripada sekelian para ulama muktabbar dari dulu sampai sekarang, mereka berdua wajib memperbetulkan keadaan.

Malangnya mereka berdua masih terus-menerus mempertahankan kejahilan mereka sendiri. 


MAMPUKAH ANWAR IBRAHIM MENAFIKAN BUKTI-BUKTI TERBARU INI?


Rakan bloger AIDC telah mendedahkan bukti-bukti baru mengenai Anwa Ibrahim.
Sila baca selanjutnya di sini AIDC -ANWAR BISEKSUAL ???


AB HALIM TUAH MANGSA KEGANASAN POLITIK HOLIGAN JALAN PINTAS DAP PKR PAS KE PUTRAJAYA


Baru-baru ini, seorang rakan fesbuker Hamba menjadi mangsa keganasan politik holigan puak pakatama ahzab sasaulisma. Ceritanya begini, beliau adalah anak kariah surau di kawasan kejiranannya. Beliau mendengar ceramah seorang penceramah PAS yang menghina dan mengutok Seri Paduka ayahanda kepada Yang DiPertuan Agong. Beliau menegur perbuatan penceramah tersebut agar berhenti sahaja mengutok dan mencerca. Berlaku pertikaman lidah di antara beliau dengan penceramah pas berkenaan. Baca seterusnya kandungan polis repot oleh Halim Tuah di bawah ini.
Dan sebagai balasan kepada teguran Ab Halim Tuah tersebut ini berlaku kepada beliau:- 


Keganasan pas dap pkr tidak dinafikan lagi. Mereka menggunakan keganasan sebagai mengikuti fahaman REVOLUSI yang menjadi tonggak kepada ideologi Sasaulis Demokerat mereka. Mereka berpendapat keganasan yang mereka cetuskan adalah wajar dan munasabah bagi melawan apa yang mereka khayalkan sebagai 'Kezaliman' dan 'Penindasan' pihak yang mereka benci tanpa sebab. 

Mereka sanggup menipud an berbohong bagi menjustifikasikan keganasan amalan politik holigan yang mereka amalkan. Kemudian menyalahkan pihak lawan mereka di atas keganasan mereka. Lihat apa yang berlaku dalam insiden mereka merempuh sekumpulan rakyat ayng membantah secara aman kehadiran mereka di FELDA-FELDA dalam siri jelajah Oren. Tidak ada di dalam dunia ini mana-mana negara yang berideologi sasualis demokerat menjadi sebuah negara kebajikan dan demokrasi bebas nepotisma, kronisma dan rasuah. Lihat sahaja apa yang berlaku di Amerika Syarikat. Malah regim-regim Sasaulis Demokerat digulingkan di dalam Arab Spring yang di taja oleh Amerika Syarikat sebuah Negara Induk Sasaulis Demokerat di dunia !. 

Adakah anda mahu puak Pakatam Ahzab Sasaulis mengambilalih pemerintahan daripada BN kemudiannya bakal ditumbangkan oleh Amerika Syarikat seperti yang berlaku pada regim-regim Sasaulis Demokerat di negara-negara Arab yang terbabit di dalam Arab Spring?


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...