Jumaat, 30 September 2011

KAK WAN JIJAH DIAM MASA KARPAL MEMBULI HJ HADI.

Yo..yo..yoo .. wassup King Singh?

Episod ini di pungut daripada sahabat bloger THE FLYING KICK (TFK). Dalam mesyuarat Pimpinan Pakatan 'Tipo' Rakyat tempohari Karpal Singh telah mengherdik Hj Hadi. Suara keras herdikan Karpal kedengaran sampai di luar bilik. Kebiadapan Karpal adalah manifestasi sikap DAP suka menghina bercampur kebencian perkauman ke atas ISLAM dan MELAYU. 

Karpal dengan lantang mengherdik Hj Hadi agar bersifat tegas sebagai Presiden PAS daripada hanya menjadi budak angguk kepada Pok Nik si Mursyidul Am.Huh. PAS ini milik siapa agaknya? Milik Presiden DAP yang juga tidak berkuasa daripada Setiausaha Agongnya sendiri atau milik Presiden PAS?

Tidak pula dilapurkan samada Hj Hadi membalas kebiadapan Karpal tersebut. Ok, anggap saja perkhabaran ini benar apakah maknanya? Bermakna PAS bukan rakan kongsi dan sekutu sekufu dengan DAP dan PKR.PAS hanya di anggap sebagai sebuah parti hamba abdi bertaraf 'Anjing' kepada DAP dan PKR. Sahihlah PAS ini mangsa buli kepada DAP dan PKR.Bayangkan PAS mempunyai bilangan ahli teramai daripada DAP dan PKR tapi hanya jadi hamba abdi kepada kedua parti tersebut. Bukan secara paksaan tetapi di atas kerelaan PAS sendiri. Tak malu ke?

Seperti dijangkakan PAS isyithar kemenangan mengikut amalan menipu diri sendiri.UMNO dipersalahkan. Mudahnya PAS berpolitik. Mulalah merebak sindrom UMNOFOBIA di fesbuk, twitter dan blog PAS. Kasihan sungguh PAS ini kerana lebih takutkan DAP dan PKR daripada kemurkaan Allah subhanahu wa ta'ala. Pok Nik yang cabul mulut, Hj Hadi yang kena herdik, Majlis Pimpinan Pakatan 'Tipo; Rakyat yang putuskan UMNO yang salah. Benar-benar desperado Lebai Malang PAS. 

Jom tanya komen kak Wan Jijah yang mungkin berdiam diri melihat Hj Hadi diherdik oleh Karpal Singh. Akaq .. apa komen akaq mengenainya?

Akaq masa tu tertidur lah dik ..... 
Akaq kan Presiden Boneka aje


TEPUK DADA TANYA IMAN!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...