Ahad, 27 November 2011

ALAMAK KAK WAN JIJAH KENA JUAL MAT SABU SAMBUT MAAL HIJRAH MABOK?

KONVENSYEN PKR DAJAL ALMASIKH. Terdesak sungguh dah puak PKR dajal almasikh sampaikan akaq Wan Jijah pun kena jual. Oleh kerana bang Nuo sudah hilang tumpuan dan populariti serta menjadi liabiliti kepada Pakatan Haramjadah, maka sudah tiba masanya PKR bergantung kepada tetek akaq Wan Jijah untuk survival politik mereka dengan harapan mampu menggantikan DAP yang sememangnya dari awal hanya meliwat PKR sesuka hati mereka. 


Konvesnyen PKR di Johor baru-baru ini menyaksikan terdesaknya PKR dengan menjual cerita akaq Wan Jijah untuk meraih simpati. Kononnya semasa bang Nuo dalam penjara dulu akaq Wan Jijah tersiksa dengan anak-anak. Ye ker? Menurut sumber yang sahih boleh dikatakan setiap pagi akaq Wan Jijah ke penjara untuk bersenggama dengan bang Nuo. Malah akaq Wan Jijah diberikan akses isitimewa kerana belas ihsan pemerintah kepadanya. Susah apanya? Akaq Wan Jijah ialah isteri epada seorang pemimpin politik yang terkaya di Asia. Duit banyak Harta banyak. Tak perlu bekerja. Susah apanya? Tulis dalam buku memanglah boleh tulis apasaja pun. Hakikatnya jangan sampai ada yang keluarkan gambar dan rakaman CCTV ASMARADANA AKAQ WAN JIJAH DENGAN BANG NUO DALAM PENJARA. 

Mat Sabu pula dikatakan baru sebenatr tadi telah menyambut MAAL HIJRAH bersama-sama DAP dalam majlis ynag suda tentu dihidangkan arak dan makanan tak halal. Bagus beno kan Mat Sabu ini. Perkara-perkara baik di tolak olehnya sebaliknya mengambil dan menyanjung tinggi benda-benda haram. Begini ke dikatakan seorang pejuang Islam?


TEPUK DADA TANYA IMAN!

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

alahaiiiiii..

citer wan azizah masih boleh diterima-pakai kerana tanggungjawab sebagai seorang isteri

TAPI..

bila tengok gambar si mat sabu berucap/berceramah dengan 'rostrum' berlogo DAP...

adoiiiiaiiiiii..

kenapa la mamat ni hina sngt? rasa meluat dan jijik plak. apa la nak jadi..

Tanpa Nama berkata...

Mat Sabu melayu bukan manusia yang mengikuti hukum ALLAH,nak cakap,fitnah sana sini, macam tu islam
dok bersekongkol dengan kaum kafir di katakan dia islam......oop lupa memang sokong Pas MASUK SYURGA,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...