Ahad, 18 September 2011

YO YO YO BRO.... WASSUP BRADEH NAJIB !

Bloger terhangat di pasaran aweks cun dan muda, bukan Gomo .. tapi Gelombang Wangsa Maju dan Gerakan Anti-PKR, sekali mereka suwet .. 10 cikaro datang terloncat-loncat bro ! Wa cakap sama lu. Wa kalau suwet memang anak dara turut meluru tapi yang jenis hendak mintak duet raye , bro.


Lu orang ingat tak semalam ada konvensyen Barisan Nasional Selangor di I-City Shah Alam? Yo bro wa cakap sama lu .. It's happening ! Bro Najib sudah balun Program Syok Sendiri dan Kipas Angin wa cakap sama lu!

Pagi semalam bro Najib sudah naik hanginlah pasal banyak sangat Aktiviti / Laporan Tipu Diri Sendiri dan kaler blind, yang kelabu kata putih yang hitam kata kelabu.Last-last Biru Hitam mata mu ... 

Semalam bro Najib juga kata, dekati lah golongan anak-anak muda yang ramai berkeliaran di Selangor ini. Yo brader Najib ... anak-anak muda di Selangor ini kocek-kocek semua koyak rabak kena bayar banyak sangat tol. Tol sana ... tol sini ... mana boleh tahan bro Najib!

Bro Najib kata Yes Man... Yes Sir ...  Ok Sir .. alrite Sirs ... Its ok Sirs .... dah tak boleh pakai lagi dah. Betul juga kata bloger Gelombang Wangsa Maju dan Gerakan Anti PKR , kalau BN hendak menang kembali di Selangor ... tutuplah banyak Tol , tingkatkan kualiti hidup, beri banyak peluang pekerjaan dan longgarkan syarat-syarat pinjaman dan paling penting maafkan segala hutang piutang !

Baca selanjutnya di sini GWM (1) dan GWM (2) dan xklusif daripada bro GAP

Selamat membaca bro-bro semua ! Tak lupa cikaro-cikaro!


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

HAPUS auku.. BARU LAH BELIA PELAJAR SOKONG nAJIB.. tapi awas UNDI JANGAN hARAP....

Jas Salleh berkata...

Wow bro !
Betol la bro .. SOKONG .. Yessszaaa tapi UNDI .. soriiiilaaaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...