Isnin, 8 Ogos 2011

DUMC SEPATUTNYA DI DESAK MEMOHON MAAF KEPADA SEMUA UMAT ISLAM.

ARTIKEL 11 MEMBERIKAN KEBEBASAN KEPADA AGAMA-AGAMA SELAIN ISLAM untuk diamalkan secara aman oleh para penganutnya, ITU BETUL. ARTIKEL 3 menyatakan bahawa agama Islam adalah Agama Rasmi Persekutuan , ITU JUGA BETUL. FASAL 4 ARTIKEL 11 MENGATAKAN bahawa pengembangan agama selain ISLAM di kalangan orang ISLAM ADALAH DI LARANG SAMASEKALI DAN PENGEMBANGAN HANYA BOLEH DILAKUKAN KE ATAS MANA-MANA RAKYAT MALAYSIA YANG TIADA AGAMA, INI JUGA AMAT BETUL !Lihat di bawah petikan ARTIKEL 11.


Ini bermakna KEBEBASAN yang diberikan di dalam ARTIKEL 11 hendaklah di baca bersama dengan ARTIKEL 3 dalam perlindungan kepada orang ISLAM dalam FASAL 4 ARTIKEL 11. 

Pengembangan agama selain ISLAM hanya dibolehkan ke atas RAKYAT MALAYSIA YANG BUKAN BERAGAMA ISLAM SAHAJA. Itulah HAD BATASAN BAGI KEBEBASAN YANG DINYATAKAN DALAM ARTIKEL 11.

Selain daripada tafsiran itu adalah TAFSIRAN BAHLOL BERSIFAT PREJUDIS (MENIPU, BERBOHONG, BERDUSTA, MENGELIRUKAN DAN MENYELEWENG) KELOMPOK SOSIALIS RELIGUS YANG MENCARI PELUANG UNTUK MENCETUSKAN HURU HARA ANTARA AGAMA DI MAALYSIA INI. 

Kesimpulannya, ENAKMEN UGAMA BUKAN ISLAM (KAWALAN PENGEMBANGAN DI KALANGAN ORANG ISLAM) 1988 SELANGOR adalah di gubal berdasarkan kepada PERLINDUNGAN PENGEMBANGAN AGAMA LAIN DI KALANGAN ORANG ISLAM di bawah FASAL 4 ARTIKEL 11 yang di baca bersama dengan ARTIKEL 3. 

Bukan soal DAKWAH, bukan soal MAQASID SYARI'E atau soal SENSITIVITI tetapi ini adalah soal PERLINDUNGAN TAUHID KEPADA ORANG ISLAM. INI HAK YANG TERMAKTUB DI DALAM PERLEMBAGAAN. 

KENAPA DUMC tidak menjemput kelompok yang TIADA AGAMA menghadiri MAJLIS JAMUAN MAKAN MALAM tersebut ?

Kenapa mesti ada 12 orang ISLAM di dalam Majlis tersebut ?

SOSIALIS RELIGUS ADALAH ANCAMAN BESAR KEPADA KEHARMONIAN BERAGAMA DI MALAYSIA INI.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...