Khamis, 12 Julai 2012

Anwar Ibrahim Nikah Dengan Wan Jijah Takde Rekod ?

Hanya gambar Ini Sahaja Yang ada Sebagai Album Pernikahan Akaq Wan Jijah & Bang Nuor Berahim. Kenapa ?

" Aku cabar anak-anak muda yang sokong Anwar Ibrahim tunjuk kepada aku di mana Album Perkahwinan Anwar Ibrahim dengan Wan Azizah" katanya dengan bersungguh-sungguh. 

"Anak muda penyokong Anwar Ibrahim tak tau cerita ini" sambungnya.

" Masa Anwar Ibrahim pergi jumpa dengan bapak Wan Azizah untuk pinang Wan Azizah. Kau tahu apa bapak Wan Azizah buat ? Dia hala muncung senapang kepada Anwar Ibrahim! Sebab tulah Anwar Ibrahim nikah sembunyi-sembunyi dengan Wan Azizah. Diaorang kahwin takde rekod tau. Jadi macamana Wan Azizah nak mohon cerai ?"

Betul juga kata abang yang hamba ketemui dan interbiu dua hari lepas di sebuah lokasi yang dirahsiakan. Betul juga kata abang berkenaan. Bukannya Wan Azizah itu suka sangat dengan Anwar Ibrahim tetapi bagaimana Wan Azizah hendak bercerai jika rekod pernikahannya dengan Anwar Ibrahim tak ada? 

Turut didedahkan ialah mengenai kedua tertuduh anggota UTK dalam kes Altantuya. Katanya keduanya tu pernah menjadi ADC kepada Anwar Ibrahim." 

" Tak mustahil Anwar Ibrahim yang merancang segala-galanya. Anwar Ibrahim mungkin menjanjikan habuan besar dan jawatan tertinggi kepada pihak-pihak yang terlibat, kalau tak bagaimana bahan letupan mudah didapati oleh keduanya?"

"Anwar Ibrahim ni pandai cakap. Orang pandai cakap memang suka buat janji dan orang mudah percaya" kata abang berkenaan bersungguh-sungguh. 

"Semua orang Anwar Ibrahim yang terlibat dedahkan lokasi pembunuhan, cerita Altantuya dan sensasikan isu itu.Mana ada orang lain pun " Betul juga kata abang tu. 

Sebenarnya dah lama Hamba mencari mana-mana individu untuk mengesahkan cerita-cerita tersebut. Akhirnya Hamba dapat ketemui juga orang yang boleh mengesahkannya. 

Hamba berpeluang untuk bertanya mengenai RM50 bilion yang di bawa oleh Anwar Ibrahim semasa menjadi menteri Kewangan. Katanya, Anwar Ibrahim dengan licik berjaya mengaburi mata Gabenor Bank Negara melalui sekeping surat. Kemudian menalipon Gabenor Bank Negara secara lisan dengan menjual nama Tun Dr Mahathir kononnya tindakan itu datang daripada arahan Tun Dr Mahahtir.

" Kerana itulah not RM1,000 dan RM500.00 dah tak pakai lagi. Sebab itu lah juga Anwar Ibrahim kemaruk sangat nak menjadi PM" katanya.

Begitulah serba ringkas mengenai hasil siasatan Hamba mengenai beberapa isu-isu besar. Kita tunggu sahaja samada Anwar Ibrahim nak nafikan atau nak saman. Nak saman , samanlah. Apa nak dihairankan sangat. Apa yang penting ialah Selamatkan Negara Ini daripada Dajal Kecil Bernama Anwar Ibrahim.


1 ulasan:

Unknown berkata...

Adakah ini bermakna pernikahan Anwar Ibrahim dan Wan Azizah tidak sah?

http://e-jakamas.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...