Khamis, 28 Jun 2012

DAP RASIS WAJIB DIHARAMKAN KERANA MINTA SINGAPURA CAMPURTANGAN.


The Unspinners mendedahkan lagi perbuatan khianat DAP Rasis. Sebelum ini The Unspinners dan ramai lagi bloger mendedahkan penglibatan secara langsung pegawai-pegawai diplomat Singapura di dalam BERSIH 3.0, pada kali ini didedahkan pula mengenai rayuan ahli DAP Rasis meminta PM Singapura campurtangan dalam urusan Malaysia. Mangsa kali ini ialah Tan Keng Liang yang merupakan seorang pemimpin parti komponen di dalam Barisan Nasional. 

The Unspinners mendedahkan:-
Satu lagi bukti DAP dan penyokong mereka berkiblatkan Singapura. Sekarang semakin masuk akal bukan?!! DAP lahir dari benih haram PAP yang memerintah Singapura secara autoritarian.
Kami ada maklumat mengatakan CM Penang ke Singapura sekurang-kurangnya sebulan sekali bagi melapor perkembangan projek menjajah Malaysia kepada LKY.
Ada juga maklumat bahawa setiap cawangan DAP mendapat USD/SGD 5000 sebulan bagi menjalankan gerak kerja daftar dan pindah pengundi peringkat akar umbi. Kami pernah mendengar satu cawangan DAP di Perak yang menawarkan sebuah kereta sekiranya berjaya mendaftarkan 2000 orang sebagai pengundi DAP.
BERSIH mendapat dokongan dan sokongan republik tersebut. Sebabnya mudah. Lebih baik menguruskan jiran yang duduk di bawah kelangkang daripada jiran yang setaraf dan memberikan persaingan. Tipikal Ultra Kiasu.
Sekarang apabila kita dedah niat dan perancangan tersembunyi republik tersebut membantu fuckatan untuk menumbangkan BN, ada pula penyokong DAP yang merayu bantuan PM Singapura.
Orang Melayu masih buta hati lagikah?!!
DAP menjadi ancaman keselamatan buat negara. Jabatan Peguam Negara perlu bertindak segera dan melakukan pendakwaan atau mengsyorkan agar DAP diharamkan. Pendakwaan perlu di buat segera. Jika dibiarkan bermakna seolah-olah perbuatan khianat DAP tersebut direstui. 

DAP wajib diharamkan ! 

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...