Ahad, 20 November 2011

RESTORAN KAK WAN JIJAH BAK KUT TEH HALAL.

Hai .. hari ini Maq Nak Ajar Nak Buat Resipi Pemes RKWBKTH
YA BAK KUT TEH HALAL BEBAS RADIASI LYNAS 
Lebih Afdal Jika Babi Itu Di Sembelih Oleh Guan End Kemudian Di Samak Dengan JUS TOK GURU.
Sembelihan orang UMNO TAK HALAL YEA kata Osta TALIBAN lagipun Orang UMNO makan LEMBU sahaja Kita sudah BERUBAH kita REFORMASIKAN MENU, hik hik hik 

RESTORAN KAK WAN JIJAH BAK KUT TEH HALAL. Menu Rakyat yang diperkenalkan oleh Pakatan Harmajadah melalui senyuman pahit manis Teresa Cork (hipokrit termasyhur) bakal memperkenalkan BAK KUT TEH HALAL. Ini tidak mustahil bagi Pakatan Haramjadah yang mempunyai kecenderungan besar MENGHALALKAN APA YANG TELAH DIHARAMKAN suatu tradisi yang berjaya diserapkan oleh PAS Isle Kelate Gedebe kepada pepuak manusia yang juga Gedebe terlebih. 

Kalimah Allah SWT pun mereka mampu menghalalkan sebutan itu bagi doktrin kepercayaan Sosialis Religus, amalan seks luar tabie' di sokong dan soal akidah diperlekehkan apatahlagi menyediakan BAK KUT TEH HALAL. Langkah pertama telah dimulai oleh Chef Selebriti terbaru Chef Wani (Fuziah Thoron). Manakala Rafizi, Saifuddin Nasution dan Mak Lempira telah mengutuk dan memaki industri daging halal. Khalid G pula memberikan sokongan dan dorongan kepada industri penternakan babi (RM100 juta). Jadi jangan terkejut pabila Khalid Samad dan Dr Dzulkefly serta Tipah Koyak akan beriya-iya mengatakan bahawa yang diharamkan adalah darah dan bangkai babi sahaja. Daging dan kulit babi tidak haram kata mereka. Hj Hadi akan mengemukakan fatwa Darurat. Maka diharuskan makan babi sebab bekalan daging halal lembu dicemari oleh amalan rasuah dan penyelewengan kuasa JADI HARAM MAKAN. 

Apa yang hendak dihairankan? Sedangkan ostat Taliban PAS pun telah berani mengatakan bahawa sembelihan orang UMNO adalah HARAM DI MAKAN, berimamkan orang UMNO adalah HARAM, jurunikah UMNO TAK SAH NIKAHNYA manakala Bob Lokman selaku juara syarahan sekolah agama rendah juga mengatakan bahawa orang Melayu Johor yang bekerja di Singapura sudah MURTAD. 

JADI TIDAK HAIRAN NANTI JIKA PAKATAN HARAMJADAH MENGUASAI PUTRAJAYA KAK WAN JIJAH DAN CHEF WANI AKAN MEMBUKA RANGKAIAN RESTORAN BAK KUT TEH HALAL. APASAJA ASAL DAPAT BUAT DUIT DAN MENGEMBIRAKAN HATI RAKAN SEKUTU DAPIGSIAL MEREKA. MAKIN BERTAMBAHLAH JUMLAH WANG DALAM SIMPANAN TETAP KAK WAN JIJAH DI BANK NASIONAL ISRAIL ( patut lah PKR cukup marah apabila NFC enggan menyimpan wang di dalam akaun Simpanan Tetap di Bank Nasional Israil seperti akaq Wan Jijah lakukan).

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...