Khamis, 19 Mei 2011

EDISI SARAPAN: Madah Bermuslihat & Berhelah.

Kita seringkali bertembung dengan komen-komen di dalam fb daripada puak pencacai PASDAPKR yang memperalatkan ayat-ayat AL Quran, petikan ayat tanpa penghuraian dan penafsiran, hanya terjemahan yang diragui kesahihan dan ketepatannya. Ini semua adalah kerja-kerja ahli-ahli DAP dan Dewan Perhimpunan Penyokong PAS yang menggunakan ayat-ayat Al Quran dan hadis sebagai Madah Bermuslihat dan berhelah, sesuatu perbuatan yang amat dicela dan dikeji oleh Allah subhanahu wa Ta'ala dan Rasul Nya. Katalain, mendustakan ayat-ayat Al Qur'an dan Rasul Nya. 

1.  DAP telah memikirkan cara dan kaedah terbaik untuk mengekalkan perpecahan di kalangan Melayu serta memastikan DAP boleh menguasai 60 kerusi PArlimen di samping memastikan PAS hanya menang 30 kerusi PArlimen dna PKR hanya 30 kerusi Parlimen. Cara dan kaedah tersebut ialah memanipulasikan dan memperalatkan ayat-ayat Al Quran dan hadis. 

2. DAP memperalatkan PAS untuk memberikan lampu hijau dan lesen besar kepada DAP bagi memperalatkan ayat-ayat Al Quran dan hadis bagi tujuan memecahbelahkan undi Melayu. PAS fikir dapat melepaskan diri daripada dosa memperalatkan ayat-ayat Al Qur'an dan hadis dengan membenarkan DAP serta DHPP nya yang berbuat begitu. PAS hanya menipu diri mereka sahaja.

3.  Amat malang buat PAS selalu berangan-angan panjang bakal berakhir dengan kemalangan besar di pihak mereka sendiri.  Pesanan saya kepada rakan-rakan seperjuangan, jika bertemu dengan hujah-hujah serta komen-komen yang sama berulangkali, itulah orang DAP. 

Hati-hati, jangan di layan sangat karenah pepuak DAP yang selalu menyamar di fb. Hantam terus saja mereka. Tepuk Dada Tanya Iman.


Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...