Sabtu, 24 September 2011

JOM BANTAI !!!! POK NIK KENA MARAH LAH ....



Salahuddin Ayob berkata :-
Naib Presiden PAS Salahuddin Ayub menggesa kepimpinan Pakatan Rakyat tidak membincangkan isu hukum hudud yang tidak mungkin boleh dilaksanakan sekarang, sebaliknya memberi fokus ke atas kerjasama padu menawan kerajaan pusat. 

“Kita tidak perlu membincangkan perkara-perkara yang tidak mungkin boleh dilaksanakan... semua pihak kena faham perkara ini,” kata beliau kepada The Malaysian Insider hari ini.

Ahli Parlimen Kubang Kerian ini berkata sekarang bukan masa yang sama kondusif untuk melaksanakan hukum hudud.

“Suasana kondusif yang saya maksudkan dari segi perundangan,” katanya.
 Mana satu hendak digunakan ini?


Kenyataan Pok Nik ke ?


Kenyataan Karpal Singh ke?


Kenyataan bang Nuo ke?


Kenyataan Salahuddin Ayob ke?


Siapa yang BERKUASA dalam PAS sekarang ini ?


BOHONG LAGI.... TIPU LAGI .... BOHONG LAGI ... TIPU LAGI.. LEPAS TIPU .. BOHONG .. LEPAS BOHONG... TIPU

 ITULAH PAS KLUK KLEK TIADA PENDIRIAN TETAP!

PAS BERBOHONG & TIPU SEJAK 1951!

TEPUK DADA TANYA IMAN!


3 ulasan:

whiteorange berkata...

Din Pudu dah tak sabar nak jadi menteri !!!

hik hi, hik

JAS SALLEH berkata...

Betoi !!!!!!!!!

anti bohmau berkata...

satu makhluk tu iya2 kata nak buat hudud. lama dah...20 tahun dah...tak habis2 nak auta pencacai totok dia! nak kata apa..percaya nak mamp...

satu makhluk lagi kata tak brapa penting sbb hanya 0.001% dari tuntutan agama! totok dia pun ada yg sahut...

ni ada pulak makhluk anu..ghairah jadian sokong hudud walaupun dia tau dia yg akan kena rejam dulu sbb mat sapu tau 'what he did last time'..ehem! ehem! sokong bawak ke lobang dot dot.

tut tut ada makhluk sekapai yg sound ka puak atasan depa "toksah dok berangan!" katok mamp..pun takkan dapat laksanakan selagi tak tawan putrajaya! (tawan? bunyi mcm zionist nak rampas gaza sj!!) berani jaminka lps tawan putrajaya, hudud buleh dilaksanakan? dap nak bagi langkah karpal ka????

iya! makhluk yg last ni sedar HAKIKAT yg ahbang long depa yakni dap menyalakan lampu merah STOP! NO HUDUD! kpd pas yg suka2 nyalakan lampu hijau sorang2!! habih pakat tarik hand-brake kecuali makhluk yg paling lama jd MB...tu pun tak lama gak. kalu tak ke mana, lps pru13 senyapla balik ...

konon nak dapat kuasa, baru nak buat hudud. jgn harapla. dap nnt yg berkuasa dlm pr tu. takkan dapatla nak buat hudud tu selagi cina kiasu dap jd kepalanya!!!
inilah gaya manusia2 yg gunakan agama utk kedudukan politik! alasan demi alasan menghalalkan perbuatan mrk!! bukannya nak gunakan ilmu, akal & budi utk jalankan hudud!! takdak 'character' sungguh!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...