Ahad, 26 Disember 2010

GEMPAQ ADUN SX:- PRK SELINSING?


1. Berita terkini mengenai pergerakan pasukan forensik yang sedang menjalankan sidang temubual dengan saksi-saksi dan penduduk setempat Selinsing, Pasir Putih berkenaan dengan kes ADUN ditangkap berkhalwat.

2. Hasil sidang pertama menunjukkan tanda aras tinggi yang di luar jangkaan pasukan forensik sendiri di mana majoriti penduduk setempat yang di temubual mahukan ADUN terbabit membuat sumpah menafikan sekeras-kerasnya dakwaan terhadapnya jika benar ianya hanya merupakan 1 bentuk fitnah dan dusta yang sengaja di ulangtayang.

3. Pasukan forensik ini juga bakal menyiasat kebenaran cerita-cerita sampingan yang timbul rentetan daripada pendedahan kisah ADUN di tangkap berkhalwat ini.

4. Namun untuk menjernihkan suasana yang sedang panas mendidih ini bagi pihak ADUN terbabit dan pihak Pakatan Haramajdah, adalah dinasihati kepada ADUN tersebut agar dengan relahati dan sucihati mengosongkan kerusi DUN Selinsing tersebut. Ini adalah pilihan terbaik buat dirinya, agama bangsa dan ibu pertiwi.

5. Ya la kan, jika ada skandal-skandal yang boleh menjejaskan maruah diri, keluarga, agama, bangsa dan ibu pertiwi ini lebih baiklah berundur sahaja. Itu bakal menyelamatkan keadaan dirinya sendiri. Biasalah dalam politik ini, jika tidak bersih lagi suci jangan bermimpi nak pegang jawatan dalam politik. Jadi, kepada ADUN berkenaan, buat apa nak pertahankan lagi, berundurlah segera walaupun Pok Nik royak Dop Sey, bukan Pok Nik yang buat tau.

Tengah tunggu masa sebuah Medical Board ditubuhkan untuk menyiasat keadaan fizikal dan kesihatan Pok Nik samada dia masih layak untuk menjadi Menteri Besar Kelantan dan ADUN Chempaka atau sudah hilang kapasiti mengikut lunas-lunas perundangan. Pok Nik, elok mung berehat jah.....


ALLAH BERSERTA UMNO/BN
UMNO ITU ISLAM TULIN
BERANI KERANA BENAR.

GEMPAQ! Siri Pembogelan Pakatan Haramjadah.1. Ehem terkini di blog Papa Gomo, [klik di sini] mungkin bersempena menyambut tahun Baru Miladiah kalendar Gregorian, Papa Gomo berserta jemaah BLOGGERNYA dan NADI RAKYAT kumpulan Facebookers Pro Kerajaan Barisan Nasional bakal mempersembahkan kepada umum 1 SIRI PEMBOGELAN PAKATAN HARAMJADAH.

2. Dalam mana-mana konsep PEPERANGAN URAT SARAF SIBER, Cywar , dalam mana-mana jenis peperangan pun, musuh wajib ditentang habis-habisan, malah pihak Pakatan Haramjadah selama ini pun menyerang habis-habisan pihak Kerajaan Barisan Nasional tanpa ada belas kasihan dan ampun maaf dengan pelbagai cerita dan isu-isu fitnah bagai nak gila mereka ini.

3. Menyedari peri pentingnya jenis peperangan ini, kumpulan NADI RAKYAT dan JEMAAH BLOGGERS Papa Gomo telah bersepakat bersatu hati berkerjasama. Lihat sahaja pada masa pilihanraya kecil di DUN GALAS keberkesanan dalam meletopkan BOM A yang berdasarkan fakta.seperti gambar Pok Nik beri duit kepada pengundi di Galas.

4. Para Jemaah Bloggers Papa Gomo & Facebookers NADI RAKYAT yang terdiri daripada mereka yang benar-benar sayangkan Agama, Bangsa dan Negara.akan membogelkan satu persatu mana-mana kumpulan dan orang persendirian yang cuba berlagak jadi adiwira kepada dan yang bersengkongkol dengan DAP. Itulah matlamat NADI RAKYAT, SELAMATKAN AGAMA, BANGSA & NEGARA.

5. NADI RAKYAT terus berusaha menghancurkan PKR PAS & DAP dan mereka yang cuba menjadi adiwira kepada DAP demi menyelamatkan Agama Bangsa & Ibu Pertiwi. 


ALLAH BERSERTA UMNO & BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN
BERANI KERANA BENAR.

GEMPAQ ! KES ADUN SELINSING BERZINA ? - Forensik Kumpulan Bloggers


1. Sebulan lebih telah berlalu sejak tersebar meluas kisah ADUN SELINSING YB SAIPUL BAHRIN dikatakan telah di tangkap dalam keadaan hanya memakai 'boxer' bersama dengan seorang wanita yang masih bergelar isteri orang yang bertuala merah di dalam sebuah koch VIP 1 KTMB oleh Ustaz Saidi Hussin bersama dengan beberapa orang.

2. Ekoran daripada itu, ustaz Saidi Hussin telah membuat pendedahan melalui ceramah dan telah divideokan. Video pendedahan ustaz Saidi Hussin ini kemudiannya tersebar luas di blog-blog tempatan dan facebook kumpulan NADI RAKYAT.

3. Ustaz Saidi Hussin pula telah di ancam nyawanya sebanyak 2 kali dalam 2 kejadian yang berasingan dalam tempoh 3 hari saja. Seorang facebooker yang merupakan anggota NADI RAKYAT telah menerima ancaman bunuh daripada seorang pemanggil misteri. Malah Papa Gomo juga dikatakan menjadi buruan oleh sesetengah pihak kerana menyiarkan di dalam blognya mengenai video pendedahan ustaz Saidi Hussin.

4. Terkini, sekumpulan bloggers yang hanya mahu dikenali sebagai FORENSIK BLOGGERS telah ke Selinsing Pasir Putih untuk membuat forensik cerita ini. Tidak diketahui bila, bagaimana dan bilangan sebenar mereka, ini mungkin untuk menjaga keselamatan nyawa dan hartabenda ahli kumpulan tersebut. Tahniah diucapkan kepada kumpulan bloggers ini yang berani membuat forensik cerita ini untuk memastikan kebenaran kisah ini.

5. Kita hanya menunggu perkembangan seterusnya. Dikatakan juga bahawa kumpulan NADI RAKYAT mempunyai akses kepada semua maklumat-maklumat dan bahan-bahan bukti dan hanya didedahkan seterusnya apabila tamat tempoh bertenang yang diberikan iaitu pada jam 12 tengahmalam 31hb Disember 2010 yang hanya tinggal beberapa hari lagi bagi Adun Selinsing berundur secara terhormat. Kita hanya dapat menanti dengan penuh debaran perkembagan seterusnya.

Apakah pula khabarnya ADUN PERUPOK? 

Sudah ada timbul desakan terhadap Pok Nik agar melepaskan jawatan politiknya sebagai Menteri Besar Kelantan dan jawatan dalam parti kerana seringkali keuzuran. Sebuah Medical Borad bagi menilai keupayaan Pok Nik perlu segera ditubuhkan.

Bakal ada 3 PRK di Kelantan dalam masa yang terdekat ini?ALLAH BERSERTA UMNO//BN 
UMNO ITU ISLAM TULIN
BERANI KERANA BENAR
INGAT ZINA INGAT PAS
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...