Jumaat, 23 September 2011

BANG NUO DI BANGSATKAN OLEH DAP & PAS.

Menurut sumber maklumat bloger Gelagat Anwar yang menerima sumber daripada seorang pencatat mesyuarat Pakatan Pro Komunis , keputusan Pakatan pro komunis unutk menghantar wakil ke Jawatankuasa Terpilih Parlimen (JTP) di buat bukanlah di buat atas persetujuan bang Nuo. 

Dikatakan bang Nuo telah memprotes sekeras-kerasnya cadangan menghantar wakil ke JTP kerana tindakan itu adalah pengindorsan kepada DS Najib. Wakil-wakil biaDAP dan PAS pula membantah kata-kata bang Nuoa sehingga berubah muka bang Nuo.

Alasan mereka ialah tindakan menghantar wakil ke JTP bukanlah pengindorsan kepada DS Najib (sebenarnya memanglah satu pengindorsan) . Tak guna terjerit-jerit di jalanan dan melepaskan peluang untuk menyuarakan pandangan dan pendapat dalam JTP. Akhirnya bang Nuo terpaksa akur kepada kehendak biaDAP dan PAS.

BiaDAP berjaya memujuk bang Nuo dengan mengusulkan Nurul Izzah sebagai wakil PKR kerana kununnya Izzah lebih tahu tentang dasar BEERSHIT. DAP akan menghantar seorang wakil graduan UIAM dalam jurusan undang-undang Fong Po Kuan.

PAS mungkin hantar pelawak terkenalnya Mahfuz tetapi belum dipersetujui bersama. Demikianlah yang dilapurkan oleh bloger Gelagat Anwar.

Pengumuman yang di buat oleh bang Nuo mengenai keputusan tersebut bukanlah cadangannya tetapi cadangan biaDAP dan PAS. Berlakunya perdebatan hangat lagi hangit menunjukkan biaDAP dan PAS sudah bersedia maju ke hadapan tanpa bang Nuo!

KOMEN JS: Semua ahli Parlimen BN dalam JTP dan Menteri yang berkenaan wajib bersiap sedia untuk mematahkan segala hujah dan tuntutan wakil biaDAP dan PAS dan mengubahsuai mana yang patut serta wajar.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

JOM HANTAM!!!! .. ISU HUDUD .. MARI MEMPERINGATI PEMBOHONGAN HJ HADI PULA.

Tidak sempurna pusingan memperingati pembohongan para manusia durjana dan pembohong tegar PAS kalau tidak menyentuh Hj Hadi pula.


Sebelah adalah keratan akhbar oleh Hj Hadi pembohong dan pembelit utama berkelulusan dalam agama tapi masih dalam kategori Jahiiluun Murakkab.


Kenyataan itu terbit pada 13/3/2008 setelah PAS bertambah kufur nikmat dan meludah segala ajaran asli ISLAM atas nama undi. 


Apakah yang Hj Hadi sebut masa tur? " Laporan media memetik saya menyatakan sistem perundangan jenayah hukum hudud akan dilaksanakan serta merta di Kedah adalah tidak betul.


Kita sudah perintah Kelantan 18 tahun tetapi belum laksana (hudud) dan Terengganu pun semasa kita memerintah berapa orang yang sudah kena kerat tangan,"


Woooo dah terang-terang Hj Hadi berbohong pasal HUDUD! Hj Hadi mengakui bahawa PAS tidak lagi memperjuangkan NEGARA ISLAM & HUDUD kerana ianya tidak diterima baik oleh rakan sekutu mereka biaDAP.


Bila Pok Nik si pembohong tegar nombor wahid bercakap pasal Hudud , bohongnya 


"Saya tetap dengan Islam kerana (benda) ini wujud pada tahun 1950-an lagi dan bukannya benda baru. Berdialog dah berapa kali berdialog "


Bohongnya lagi 


"Nak jumpa beberapa kali jumpa dah. DAP dah keluar sekali dah pada masa Angkatan Perpaduan Ummah, saya kata bye-bye takpa"


Sekarang ... SIAPA BOHONG SIAPA DAN SIAPA TIPU SIAPA?


NEGARA ISLAM & HUDUD ADALAH PERMAINAN POLITIK PAS SAHAJA TIDAK LEBIH DARI ITU. 


TIDAK ADA KEIKHLASAN PAS UNTUK MENEGAKKAN HUDUD DAN NEGARA ISLAM SEJAK 1951 !


TEPUK DADA TANYA IMAN!

JOM BANTAI !!!! BUKTI PAKATAN PRO KOMUNIS BERBOHONG MENGENAI HUDUD & NEGARA ISLAM!

PADA 20/8/2010 DALAM SATU SIDANG AKHBAR YANG DIADAKAN SELEPAS KONVESYEN PUAK-PUAK PEMBOHONG PAKATAN, 


APEK TUA LIM KIT SIANG, 
BANG NUO, 
BANG NASA MAT ISA (SEBELUM KENA TENDANG DENGAN PAKCIK MAT SYABU) DAN 
KALIPAH BEWOK LIM GUAN ENG 


(MASA ITU ANAK BERANAK LIM MASING-MASING DUDUK KEPIT KIRI DAN KANAN BANG NUO DAN BANG NASA MAT ISA .. ADA MAKNA TU) 


MENYATAKAN PENDIRIAN BERDOLAK DALIH BILA DI TANYA MENGENAI HUDUD DAN NEGARA ISLAM. JOM LAYAN DAN INGATI PEMBOHONGAN MEREKA SEMUA!


KOMEN JS : Puak-puak tu memang kuat berbohong seperti ikan gelama ikan duri siakap senohong.

PIGI DAAAAAAAAA !!!

TEPUK DADA TANYA IMAN!


JOM BELASAH KOW-KOW!!! .. POK NIK NAK HUDUD biaDAP NAK ...????

Hambe cuma hendak mengulas sedikit mengenai dua pendapat daripada dua orang bloger tersohor PISAU dan GERAKAN ANTI PKR dalam isu Pok Nik meroyan hendak Hudud setiapkali bila dekat masa PRK dan PRU. Benda yang sama Pok Nik gunakan. Bila di cabar dan diberikan laluan, gelabah kelam kabut orangtua itu hendak laksanakan Hudud. Bagi menutup pembohongannya, orangtua itu persalahkan UMNO, seperti amalan biasa PAS sejak 1951.

GERAKAN ANTI PKR (GAP) dengan jelas dan terang memperingatkan semua mengenai kenyataan Husam Musa pada 22hb Disember 2008 yang kemudiannya di sambut dengan girang oleh Lim Kit Siang dalam blognya pada tarikh yang sama. Husam Musa terang-terang kata 'HUDUD BUKAN POLISI PAKATAN'.


PISAU pula mengingatkan kita kepada perjalanan pembohongan PAS, bermula dari NEGARA ISLAM ke NEGARA KEBAJIKAN bila biaDAP berdehem tukar topik lagi hendak Hudud. Orang PAS sendiri merungut bila puluhan ribu sudah dihabiskan unutk menerbitkan buku NEGARA KEBAJIKAN. Alih-alih Pok Nik buat U-Turn. 

Hambe pula hendak mengingatkan semua mengenai kenyataan Nizar Lambai dalam sidang DUN masa beliau belum terkena badi jawatan Menteri Besar Perak terbalik kereta depan pejabat UMNO Perak. Apa Nizar kata? NEGARA ISLAM TIDAK ADA DALAM MANA-MANA TRANSKRIP PERLEMBAGAAN PAS dan DOKUMEN. Itu sebelum NEGARA KEBAJIKAN lagi. Layan video ini.KUAT BENO LAH PUAK-PUAK SERBAN PAS NI BERBOHONG !


TEPUK DADA TANYA IMAN!

JOM BALUN !!! ... MAT KHALID BEDAL NAMEWEE.


BANGSAT PENGARAH MELAYU NI KAN MAT?

Sedari mula aku mula mengarah hinggalah ke hari aku merasakan letihnya mengarah, dunia perfileman adalah alam yang aku sanjung dan sayang. Segala perhal kepentingan dunia ini aku tampung dan ampu bagai mendokong anak bongsu puteri bunian. Aku mahu dunia perfileman melayu harus megah dan disanjungi pembikinannya. Aku mahu filem dan drama melayu tinggi martabat sumbangannya pada bangsa dan negara.

Bukan aku seorang. Ramai pengarah-pengarah yang lain mempunyai niat dan rasa tanggungjawab yang sama di dalam pembikinan sesebuah karya itu. Filem-filem Uwei Hj Shaari memperceritakan budaya Melayu dalam setiap adaptasi penceritaannya. Erma dengan persoalan berat wanita melayunya. Aziz m osman juga di dlam filem terbaru Azura nya mengangkat budaya melayu hingga membuat penggambaran ke luar negara. Soal bangsa adalah keramat besar kami kerana itu adalah akar yang mencengkam bumi menahan langit yang dijunjung.


Apabila isu perkauman dimainkan oleh beberapa pengarah muda yang mulia di mata sesetengah masyarakat menduga akan isu perkauman dengan sengaja dengan hasilkerja mereka, aku mula gusar. Aku mula gusar dengan masyarakat itu sendiri. Mengapa seorang yang terang-terang menghina akar melayu aku di bumi melayu aku ini di angkat hero dan layak berjumpa menteri minta diberi pertolongan di dalam karya yang kononnya menyokong integerasi kaum.

Bangsa melayu sendiri melompat memberi kata semangat dan memuji kebagusan sipolan membuat filem dengan membayar tiket masuk bergasak menyokong filem yang 'lebih elok dari filem melayu biasa' itu. Aku tidak irihati dengan karya beliau. Malah mereka melayu yang terlibat di dalam filem itu pun bukannya aku peduli akan niat mereka. Yang menjadikan kepala aku bengkak adalah dengan sokongan sesetengah manusia melayu yang ingin mengangkat kerja manusia yang terang-terang bencikan bangsa aku. Di arak dan di beri penghormatan tahab menteri kerjanya itu. Kami yang terus menerus mendokong rasahormat kepada kedaulatan bangsa-bangsa dibumi ini tidak pernah mendapat layanan sebegitu baldu hamparannya.

Aku ingat lagi akan hari rakyat malaysia dikejutkan dengan video negara kuku nya yang menghina kedaulatan negara dan bangsa aku. Masih segar lagi peluh marah di hujung dahi aku ketika mula-mula aku menontonnya. Dan kini beliau hero? Kini beliau layak berjumpa Datuk Seri Perdana Menteri?

Baca seterusnya di sini TEMPURUNG PECAH - MAT KHALID

komen JS : Wa SETUJU 300% BRO !!!!!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

AL KISAH Merampok Ekonomi Rakyat VISI PKR.

Apa beza antara penyamun dengan PKR? Kemudian apakah bezaya pula antara penyangak dengan PKR? Selepas itu apakah bezanya perompak dengan PKR? Seterusnya apa bezanya MESS dengan visi ekonomi Merompak Ekonomi Rakyat Selangor?

Takrifan 'MESS' ialah sesuatu keadaan yang kelam kabut dan tidak terurus. PKR Selangor di bawah pentadbiran Khalid Gagap dengan gandingan biaDAP serta Penasihat Ekonomi RM1, melaksanakan sebuah Agenda yang dinamakan mereka sebagai Merompak Ekonomi Selangor. Apa yang mereka rompak selama tiga tahun ini?

Pertama mereka melantik kroni-kroni mereka memegang jawatan-jawatan tertinggi dalam GLC-GLC milik negeri Selangor dengan gaji RM20 ribu -RM40 ribu sebulan.

Kedua, mereka hanya mementingkan keuntungan semata-mata dan tidak menghiraukan sebarang Agenda memelihara dan menaiktaraf status ekonomi bangsa Melayu agar dapat bersaing secara sihat dengan kaum-kaum lain di Selangor.

Kini GLC-GLC Selangor banyak kehilangan aset bernilai tanpa sebarang penggantian. Apa bakal berlaku kepada peniaga-peniaga Melayu di bandar-bandar utama di Selangor yang selama ini mengharapkan GLC-GLC seperti PKNS dan YAYASAN SELANGOR membantu menyediakan tempat untuk mereka berniaga?

Adakah takrifan MERAKYATKAN EKONOMI SELANGOR ialah meminggirkan rakyat Selangor? seterusnya memperhambakan rakyat Selangor?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

AIB LAGI KAK WAN JIJAH, RBF AKUI KEWUJUDAN VIDEO ZINA SIAM BANG NUO.


Sejak tersiarnya artikel-artikel mengenai video ZINA SIAM bang Nuo, sibertruper PKR mula meletakkan komen-komen berbaur ugutan dan kali ini mempersendakan Allah swt ! Masya-Allah .. begitulah peel tebiat manusia PKR ini, agama hanya mainan politik mereka sahaja. 

Pada kali ini bloger RBF mengakui kewujudan video ZINA SIAM bang Nuo. Beliau memberitahu AgendaDaily semasa ditanya mengenainya. Menurut RBF beliau telah menontonnya atas jemputan seorang rakan di Siam. 

Tempoh masa klip video tersebut ialah selama 1 jam. RBF dipetik sebagai berkata, lelaki dalam klip video tersebut 100% seiras bang Nuo kita. Belaiu tidak tahu bilakah klip video ZINA SIAM tersebut bakal beredar di seluruh negara. 

Apa yang penting? Yang penting ialah mengenai kewujudan klip video ZINA SIAM tersebut. Kedua, ianya membabitkan bang Nuo yang selama ini ego berlagak bersih dan suci. Ketiga, sebagai kesedaran kepada kak Wan Jijah jangan dilindungi lagi makhluk bernama bang Nuo ini.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ASTA LA VISTA ! PAPA GOMO DAH MULA STIM!

Bukan kerja lah ! Seot je Papa Gomo. Mentang-mentang dapat tengok aksi panas ZINA SIAM rambang bang Nuo, hambuih semakin stim plak Papa Gomo.


Oleh kerana, rakan-rakan cuma dapat angin-angin sempoi-sepoi bahasa maka yang lain turut teruja. Tak dapat tengok dan layan VIDEO ZINA SIAM rambang bang Nuo, maka the Unspinners menghangatkan suasana dengan video terbitan lokal. Pasai ZINA RAMBANG jugak.

Akhir zaman ini banyak betul kejadian ZINA. Macam dah takde malu plak umat Nabi Muhammad s.a.w. ini. 

Kemaluan ada tapi MALUNYA TAKDE!

Korang layan je la dulu .. jadikan iktibar klip ZINA RAMBANG.


Lepas itu jangan lupa istighfar banyak-banyak jangan buat onar plak cam saspek yang di tangkap polis dalam kes cubaan rogol dan bakar remaja. Ingat-ingat Allah swt bebanyak. Tak tahan sangat balun isteri sendiri. Sendiri mao ingat.

TEPUK DADA TANYA IMAN!AIBNYA KAK WAN JIJAH ...DR HOOGLAND SAHKAN BANG NUO MATI PUCUK!


The Unspiners dan Gelombang Wangsa Maju mendedahkan mengenai talian hayat terakhir bang Nuo untuk melepas dirinya daripada pertuduhan zina liwat buntot. Dalam kes jenayah seksual, pembelaan terbaik bagi mana-mana tertuduh ialah mengaku MATI PUCUK! Dalam bahasa kasar dan pasar, KOTEY TAK NAIK / BARANG TAK NAIK.


Dalam analisa mereka berdua, bang nuo akan memanggil Dr Hoogland doktor yang bertanggungjawab merawat dan melakukan pembedahan ke atas tulang belakang bang Nuo. Penyakit sakit belakang bang Nuo akan dijadikan alasan oleh bang Nuo bahawa adalah sukar baginya melakukan hubungan seksual. Katalain susah nak ereksi dan buat peneterasi kecuali jiak terdesak sangatlah. 

Keterangan Dr Hoogland boleh di sokong pula oleh keterangan kak Wan Jijah. Kak Wan Jijah boleh mengakui bahawa selepas bang Nuo menjalani pembedahan tulang belakang, mereka berdua tidak mengadakan hubungan seksual, Oiiit! dah kak Wan Jijah monopos. Mana nak main pun.

Mujurlah ada video ZINA SIAM dan ZINA CHINA DOLL bang Nuo. Apakata Dr Hoogland diberikan peluang menonton kedua video tersebut?


Sila baca lah artikel Gelombang wangsa Maju di sini BREAKING NEWS DR HOOGLAND SAHKAN ANWAR IBRAHIM MATI PUCUK ... Jangan lupa juga untuk klik pautan The Unspinners yang ada dalam artikel tersebut!

Kak Wan Jijah tambah malu dan aib oooiiiiiii .. bang Nuo tak bagi NAFKAH BATIN!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PASAL ZINA SIAM BANG NUO, PERANG JUDI DI MELAKA & HALIMUNAN MAT INDERA

Pagi-pagi ini bila geledah sana sini mencari bahan-bahan yang perlu untuk penulisan, tiga isu di atas merupakan topik perbualan hangat .. maaf bukan perbualan tapi penulisan. Pertamanya, bila ada teguran mengenai betapa 'meriah' indiustri judi haram di bawah samaran lesen premis siber kafe di Melaka. Nahai, di Malaysia ini, kalau pihak lain buat salah pihak lain yang dipersalahkan. 


Tahniah Ketua Menteri Melaka yang cepat bertindak. Pada hari ini penuh di dada akhbar media arus perdana, pentadbiran Ketua Menteri Melaka isytihar PERANG JUDI ! Polis Melaka akan bertindak. 

PBT di Melaka sepatutnya jangan lah nak sabootaj pentadbiran negeri. Lainkali hati-hati dan semak betul-betul permohonan unutk lesen premis siber kafe. Kalau boleh mintak SPRM masuk campurtangan juga.

Balaci-balaci kena rajin-rajin lah buat rondaan dan buka mata luas-luas. Jangan lena dan dok fikir pasal nak sabotaj orang itu dan orang ini sahaja.


Seterusnya pasal Mat Indera. Dua perkara menarik  pertama mengenai mayatnya yang tidak di tuntut oleh ahli keluarganya sendiri dan keduanya mengenai ilmu halimunan yang di tuntutnya. Hendak tahu lebih lanjut sila lah ke blog Gerakan Anti PKR klik lah di sini PAK LATIF BONGKAR SIAPA SEBENARNYA MAT INDERA

Siapakah Pak Latif? Pak Latif adalah bekas warden pada tahun-tahun 1950an dan beliaulah yang menjaga Mat Indera dalam penjara. Kini beliau berumur 71 tahun. Belaiu menceritakan bahawa tiada siapa datang menuntut mayat Mat Indera baik parti politik mahupun kawan-kawan Melayu seperjuangannya. Mat Indera di tahan di dalam penjara selama 7 tahun. Hukuman gantung di laksanakan pada Mac 1957. Pengasas PAS Dr Burhanuddin Al Helmi dan Ahmad Boestamam pun tidak menuntut mayat Mat Indera. Apa punya jenis kawan-kawan daaa.


Isu paling hangat dan panas ialah mengenai video ZINA SIAM BANG NUO. Video ZINA SIAM memang wujud selain video Zina China Doll. Video Zina China Doll di rakam pada Febuari 2011 manakala video Zina Siam di rakam di antara 12-13 Januari 2011. 

Kewujudan video Zina Siam diakui oleh Tan Sri Rahim Thamby Chik kerana beliau mendengarnya sendiri daripada mulut Datuk Eskay, Hah ! Kita tunggu je la nanti. Makan hati ulam jantung lah Kak Wan Jijah. Maaflah kak Wan Jijah, kami melalukannya demi agama, bangsa dan negara ! Bukan kerana dendam politik mahupun kerana imbuhan wang.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...