Ahad, 13 Februari 2011

SIRI 3 Toghut Kultus Personaliti : Hail Hilter ! Hail Hosni Mobarak! Hail Lim Guan End 2 HELL!

1. Soalan sejarah. Siapakah yang memulakan Perang Dunia Ke 2? Bukan Jepun. Siapa? Cakap kuat-kuat ... JERMAN ! Salah ! ... Siapa tahu ??? ... NAZI ! YA BETUUUULLLLL !


2. Siapa tahu apa itu NAZI ? .. Tak tau lah ... Awat bengong sangat cam pepuak Toghut Kultus Personaliti PAS PKR dan DAPIGS nie? .. Siapa tahu apa itu NAZI ? .. Nationalsozialist ! Huh .. bahasa apa itu ? Bahasa Jerman lah ... maksudnya SOSIALIS NASIONAL macam DAPIGS lah SOSIALIS DEMOKRAT
3. NAZI itu SOSIALIS NASIONAL  Lor ....... patotlah peel DAPIGS sama jek cam NAZI kat Malaysia ni.

4. NAZI itu sama spesis dengan pepuak Hosni Mubarak ke? Sama spesis lor, dua-dua SOSIALIS NASIONAL.


5. Sama spesis gak ke REJIM HOSNI MUBARAK dengan REJIM TOGHUT SOSIALIS DEMOKRAT DAPIGS kat Pulau Pinang tu? 2 x 5 jugak 


6. NAZI bawa bala bencana kepada Jerman dan seluruh dunia, rejim Hosni Mubarak pula gagal di Mesir, ikut hukum adat dan aqal sihat lagi sempurna mengambil iktibar pengajaran kegagalan dan kezaliman 2 buah kerajaan Toghut Sosialisma, kesimpulannya REJIM TOGHUT SOSIALIS DEMOKRAT DAPIGS di Pulau Pinang akan menemui kegagalan, bersifat ganas, bercorak diktaktor dan penghapusan etnik. Lagi mao sokong ka itu TOGHUT SOSIALIS DEMOKRAT DAPIGS?????? !!!!!!


DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR

SIRI 2 PKR SEBUAH TOGHUT KULTUS PERSONALITI : Atas Nama Rakyat Rompak Rakyat1. Pada kali ini dibicarakan pula mengenai perilaku Toghut Kultus Dewataraya PKR yang akhir-akhir ini sudah banyak menyamun khazanah rakyat Selangor ikut sukahati mereka di atas nama KETUANAN RAKYAT.

2. Melalui kempen KEMBALIKAN HAK AIR , didirikanlah di merata pelusuk negeri Selangor, billboard-billboard gergasi lagi raksaksa. Dicetak gambar angka 37% dengan 20ml, kononnya SYABAS menzalimi rakyat manakala para penyamun khazanah rakyat [PKR] membela rakyat sedangkan pentadbiran penyamun khazanah rakyat berhutang kepada SYABAS dan rakyat miskin yang guna meter pukal tak dapat 20ml percuma itu sebaliknya penghuni rumah banglo mewah menikmatinya.

3. Sebelum ini, penyamun khazanah rakyat yang terdiri daripada jantan-jantan kabaret yang keciwa tak dapat jawatan dan menyamun dalam UMNO, mengedarkan naskah suratkhabar percuma SELANGORKINI yang kosnya di ambil hasil menyamun khazanah rakyat, kini mereka menyamun lagi khazanah rakyat melalui tender-temder dan kontrak-kontrak untuk billboard-billboard gergasi. 


4. Kos 1 billboard ialah RM2000.00. Kiralah sendiri ada berapa banyak billboard tersebut sekarang ini di Selangor. Beginilah cara jantan kabaret yang berhukum kepada toghut untuk menyamun khazanah rakyat di Selangor. 

5. Para penyamun khazanah rakyat ini amat bijak menyamun rakyat dengan guna duit rakyat atas nama Ketuanan Rakyat.  Banyak aset-aset PKNS telah di jual kepada kroni-kroni penyamun khazanah rakyat ini. Malah, hutang TALAM CORPORTAION juga dibeli dengan menggunakan khazanah rakyat. 


6. Penyamun khazanah rakyat yang terdiri daripada jantan-jantan kabaret yang berhukum kepada hukum toghut Dewataraya Al Juburi memang BIJAK DAN KREATIF, BIJAK MENYAMUN DAN KREATIF MENYAMUN KHAZANAH RAKYAT ATAS NAMA KETUANAN RAKYAT. Poket mereka sudah penuh bersama kroni, rakyat tepuk dahi.


DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR

AL FATIHAH untuk Arwah ADUN Kerdau Pahang Datuk Zaharudin Abu Kassim


AL FATIHAH

Arwah Datuk Zaharudin Abu Kasim Membonceng motorsikal
berbaju putih

UNTUK 
ARWAH
DATUK ZAHARUDIN ABU KASIM
ADUN KERDAU DALAM PARLIMEN KUALA KRAU
YANG TELAH BANYAK BERJASA KEPADA PENDUDUK KAWASAN DUN KERDAU
BERJASA KEPADA AGAMA
BERJASA KEPADA BANGSA
BERJASA KEPADA NEGARA
YANG TELAH PULANG KE RAHMATULLAH 
NEGARA KEHILANGAN SEORANG NEGARAWAN
SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT ALLAH SWT
DAN DITEMPATKAN DI SISI PARA SYUHADA' PARA AULIYA' DAN ANBIYAA'
PATAH TUMBUH HILANG BERGANTI


AL FATIHAH 
daripada 

NADI RAKYATPERKUMPULAN BLOGGERS NYAMUK

PANAS !!!!! SX 18++ Cerita Skandal Seks Adun PASKISAH SKANDAL SEKS ADUN SELINSING PAS. Kami orang mukmin bangsa Melayu warganegara MALAYSIA dengan ini mendesak kepada MAHADEWATARAYA POK NIK selaku KETUA PENDITA TOGHUT KULTUS MAHADEWATARAYA NIK AJIS PAS, nak kata alim ulama dia tak layak walaupun ada buka kitab untuk mengajar kerana apa yang diajar pun dia tak belajar sebab itu dia jadi kurang ajar, memberikan keizinan kepada ADUn Selinsing untuk meletak jawatan. 

Jangan di tahan bagi mereka yang nak bertaubat dan menyendiri kembali. Tak baik tau Mahdewataraya Nik ajis ko melarang Adun Selinsing nak bertaubat. Berilah dia peluang untuk besihkan arang di mukanya sendiri yang dicontengnya berkali-kali. Biarlah dia bersuluk dengan ILLAHI mohon maaf dan ampon sendiri-sendiri, bukan dia tak reti tapi sekarang dia malu sendiri.Wahai Mahadewataraya Nik Ajis, jangan ko nak leka diri, ko lahir untuk beribadat kepada ILLAHI bukan nak jadi syok sendiri. Ingatlah apa terjadi di Masjidil haram tempoh hari.

Jangan ko biarkan lagi orang menyembah ko lagi. Elok lah ko bermuhasabah diri sementara usia ko masih bersisa lagi.

Jangan ko nak buat onar lagi, dah cukup masa untuk ko berundur diri.
Elok ko pergi menyendiri mohon ampon maaf dari ILLAHI.
Sebab ko dah banyak memaki ILLAHI dan Nabi
Jangan ko nak memandai-mandai ajar agama ikut hawa nafsu ko sendiri.Kepada Pengikut taksob ajaran hukum Toghut Mahadewataraya Nik Ajis PAS, korang kena lah beringat, belum tentu lagi yang berserban dan berjubah itu alim ulama' dan belum tentu lagi yang tak berserban dan berjubah itu bukan alim ulama'.

Nak kenal ISLAM, korang kena laksanakan rukun 5.
Nak kenal IMAN, korang kena percayakan rukun 6
Nak dapat IHSAN, korang kena mengkaji dan bukan membenci lagi memaki

Kita semua akan dikumpulkan di kemudian hari.
Larat ke korang nak berjawab dalam Mahakamah ILLAHI?
Hari di mana mulut dan lidah terkunci dan segala anggota badan menjadi saksi.
DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR

TOGHUT KULTUS MAHADEWATARAYA PAS 5: Kebersihan Yang Tidak Terjamin


1. Allah Subhanahu-wa-Ta'ala dan Rasul Nya mengajarkan kepada orang beriman bahawa kebersihan rohani dan jasmani serta persekitaran merupakan sebahagian dari IMAN. Jika tiada kebersihan rohani, jasmani dan persekitaran yang tampak pada hukum adat dan aqal akan mengatakan bahawa iman itu masih kurang sempurna menurut hukum syara'.

2. Toghut Kultus Personaliti Mahadewataraya Nik Ajis telah gagal secara total dalam bab kebersihan ini yang termasuk dalam bab Thaharoh. Pengamalan kebersihan rohani dan jasmani terserlah dan tampak kepada akhlak peribadi perseorangan, unit keluarga dan ahli anggota masyarakat. Jika masih terdapat kegiatan maksiat yang meruntuhkan akhlak seperti perzinaan, pelacuran dan seks bebas, waima bertudung litup sekalipun, masih dikira pada hukum adat dan aqal, masih kurang sempurna iman itu.


3. Di Kota Bharu, Kelantan di bawah kepimpinan kependitaan Toghut Kultus Personaliti Mahadewataraya Nik Ajis, sudah banyak dipaparkan dan diberikan bukti sohih secara bergambar bahawa gejala maksiat yang dilakukan oleh orang-orang muslim berleluasa sekali seolah-olah memberikan gambaran bahawa Kelantan sedang bukan berada di bawah sebuah pemerintahan orang beriman yang wara'.


4. Perkara yang sama juga berlaku di Selangor, Kedah dan Pulau Pinang. Malah di mana saja Toghut Kultus Personaliti PAS PKR dan DAPIGS ini berkuasa, distulah paling banyak kegiatan maksiat dilakukan secara terang-terangan tanpa ada perasaan malu oleh para pelaku sedangkan Malu itu adalah petanda kepada Iman. Makin kurang sempurnalah iman itu, dahlah takde kebersihan, tak malu pulak tu.Kekurangan yang berlipat kali ganda.

5. Pengikut Toghut Kultus Personaliti PAS dan PKR yang beragama Islam sentiasa sahaja memandang sepi mengenai berita-berita sohih dan benar mengenai perlakuan maksiat yang semakin berleluasa di negeri-negeri yang berada dalam penguasaan mereka. Mereka menepisnya dan berdalih, " Tu Genting Highlands ..!" tapi Genting Highlands bukan milik UMNO atau Barisan Nasional atau milik orang Islam. Apakah mereka tiada malu untuk menafikan kebenaran? Kalau takde malu bermakna semakin kurang sempurnalah iman itu.

6. Di segi pemikiran pula, pengikut Toghut Kultus Personaliti PAS PKR dan DAPIGS pula dipenuhi dengan pemikiran-pemikiran yang amat kotor lagi jijik. Samada di peringkat pemimpin dan pengikut, mereka tidak memberikan sebarang pendapat bernas lagi bermanafaat, mereka akan cepat melenting, mengumpat, mengeji dan mencela jika ada pada pandangan pemikiran mereka yang songsang lagi sesat itu kerajaan Barisan Nasional melakukan sesuatu yang bertentangan dengan nilai ajaran Toghut Kultus mereka.


7. Agak-agaklah sampai bilakah mereka hendak membiarkan diri mereka terus berada dalam kawah dan kancah kejahilan mereka mahu berhukum kepada Toghut Kultus mereka? Apakah mereka merasa aman daripada 'azab siksa Allah Ta'ala?

DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT TOGHUT KULTUS
INGAT PKR INGAT TOGHUT KULTUS DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT TOGHUT KULTUS KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...