Ahad, 9 Oktober 2011

AMOKAN KAK WAN JIJAH.

Beshnya ..... lepaih nie akaq buleh tukaq langsir, perabot Itali ...dan macam-macam lagi .. boleh jalan-jalan cuti ...

Agak-agak anda semua apakah reaksi Kak Wan Jijah apabila mengetahui usul kenaikan elaun ahli Parlimen di tolak mentah-mentah oleh bang Nuo, Eecah (Nurul Izzah) dan gerombolan ahli parlimen Pakatan tipo rakyat? Hamba berani jamin sudah tentu kak Wan Jijah mengamok sakan!

Apa sebenarnya gerombolan Pakatan Tipo Rakyat hendak buktikan? Prihatin kepada rakyat? Tidak hidup bermewah? mementingkan rakyat? Kamon. Jangan buat lawak jenakalah. Semua orang tahu sudah ramai ADUN dan AP Pakatan Tipo Rakyat yang dahulunya susah hendak eja L-E-X-U-S kini pandai mengeja V-E-L-L-F-I-R-E. 

Hamba semakin muak dan mual dengan sandiwara pemimpin Pakatan Tipo Rakyat. Wang, kuasa dan wanita adalah idaman mereka selama ini. Ya la, sudah penat memekik, terpekik, terlolong, mandi air percuma FRU, kena cium dengan belantan FRU, hutang sana sini, duit habis, bini cerai rujuk semula, berarak seperti orang hilang akal di tengah panas dan macam-macam lagi lah, hai takkan bila peluang ada depan mata hendak tolak? 

Hendak tahu apakah elaun seorang ahli Parlimen di Malaysia? Sumber Dr Novandri. Lihat di bawah ini.

Pemimpin Pakatan Tipo Rakyat memang berjuang untuk menjadi 'wakil' rakyat kerana duit. Suara Rakyat Suara Keramat kerana yang boleh bersuara dalam DUN dan Parlimen ialah Suara Wakil Rakyat. Wakil Rakyat bersuara Dapat Duit. Yea tak? Nama rakyat di jual pukal dek pemimpin Pakatan Tipo Rakyat. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...