Khamis, 29 September 2011

ISHAM RAIS DIMARAHI KAK WAN JIJAH!

Kenapa lah ekau buek hal gilo lagi ni cik Isham Oiiii ... takde jodoh antara kita berdua ... 


Apa???!! Ingat kak Wan Jijah berani marah Isham Rais ke? Kak Wan Jijah kan cuma Presiden Boneka indah cantik di pandang saja dalam PKR. Jadi, tugas tersebut wajiblah di pikul dan dilaksanakan oleh kita semua atas semangat KESOPANAN & KESUSILAAN dan bukannya seperti yang diamalkan oleh Isham Rais KEBIADAPAN & KESIALAN.

Isham Rais 'bapak sosialis' PKR merangkap 'bapak gay' mati akal (takde bukti tapi heran kenapa beliau tak bernikah ..prust tak dapat kak Wan Jijah ke?).

Hendak tahu apa Isham Rais sudah lakukan? klik pautan ini ke blog PANAS .. WAJARKAH GAY TUA INI DIBIARKAN .. dipendekkan cerita, si gay tua dah marahkan Sultan Perak kerana menegur fahaman pluralisma dan Sosialis Religus panutannya. Apalagi, si gay tua tu pun ngamok lah .. habis pinggan mangkok dan dinding rumahnya berlobang-lobang dek marah sangat kena tegur, diibaratkan lah.

Dek kerana marahkan dirinya tak mampu jadi Sultan Perak mahupun pemangku Sultan mana-mana negeri sekadar hanya mampu Bersultan di Mata Beraja di hati, si gay tua itu persoalkan kenapa beliau tak boleh jadi Sultan Perak ataupun Perdana Menteri?

Biar hambe yang menjawabnya, begini cik gay tua, dalam Islam kata barnagsiapa melarikan diri dari medan tempur orang itu wajib dihududkan seperti cik puan Isham Rais yang dulu lari terkedek-kedek ke luar negara minta suaka politik di Belgium. Cuba cik puan Isham Rais bertanya kepada diri sendiri soalan ini LAYAKKAH SEORANG PENGECUT DAN BACUL MENJADI SULTAN ATAU MEMPERTIKAIAN SOAL PEMILIHAN SULTAN MANA-MANA NEGERI? Ekau kan oghang Nogori. mano laie ekau ghoti bondo samuo tontang Sultan Perak tu hah? Oghang dah ko bulan ekau di mano setan??????

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...