Khamis, 29 September 2011

BALKIS SAINGAN BARU KAK WAN JIJAH.

 Janganlah tanya akaq .. akaq pun tak tau siapa BALKIS  .....akaq bukan Presiden BALKIS akaq PRESIDEN BONEK TERCANTIK PKR.

Siapakah BALKIS? dengar khabar mahkamah pun sudah benarkan pentadbiran Khalid G menyelongkar segala-galanya mengenai si BALKIS ini. Wow! Kongrats kak Wan Jijah! Akhirnya akaq ada juga .. errr .. errr ...errr (nak sebut benda lucah tapi benda tu kak Wan Jijah takde) Hendak tahu siapa BALKIS ? Lihat di bawah:-


Biasalahkan Pakatan 'Tipo' Rakyat ini ada je helahnya untuk menghabiskan wang ringgit kahzanah negeri dan rakyat. Sedangkan dalam isu air pun diaorg boleh bohong apatah lagi dalam isu mengenai BALKIS. Bayangkan sampai nak selak kain BALKIS pun mintak perintah mahkamah. Kayo-kayo panel peguam pakatan 'tipo' rakyat. Witch Hunt yang tolol! Isu air pun tidak boleh setel nak selak-selak kain orang pulak. ehhh kain sendiri pulak tur .. apa punya mentaliti Pakatan 'Tipo' Rakyat ini.

Diaorg sebuk-sebuk selak kain sendiri, last-last nampak seluar dalam cap BUAYA akibat di selak oleh para peneroka. Ada ka patut tuan-tuan dan puan-puan tindakan oppurtunis para panel peguam Pakatan 'Tipo; Rakyat ini lakukan? Membazirkan AIR SAJA!

TEPUK DADA TANYA IMAN!


Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...