Khamis, 29 September 2011

BANG NUO BAZIR AIR KAK WAN JIJAH YANG HAUS..

Ehhh bang ... cavoer lah sikit PAIP AIR bang bocor tur ...
Syyyhhhhhh ... biarlah ... tumpah se LUAS  Sg Langat 2 yang belum siap .. bang PUAS ... ucapkan SYABAS .. jangan lupa pesan pada bomoh ABBAS ... boleh kita malam nanti main SPLASH ... bang jamin bawa Wan ke PUNCAK NIAGA ..... hehehhe Khalid G boleh setel ...

Dalam banyak-banyak AIR di Malaysia ini AIR apakah yang paling mashsyur dan seringkali diperkatakan sejak Januari 2011? Dek kerana AIR jugalah Isham Rais tak berani nak nikah mana-mana perempuan pun. Batang pili bombanya tersumbat SYABAS dan PUSPEL pun tak leh nak bantu. Tak macam pili paip bang Nuo 'Anugerah Tuhan' yang sentiasa banyak kuar AIR tapi bil AIR tak pernah bayar kat SYABAS. Khalid G payungkan RM11.40 setiap 20ml lah katakan.

Itu bab bang Nuo kita yang terlebih AIR dok bazirkan merata tempat sampai ke Bangkok nun! Kalau bab Khalid G pula, dok fobia pasal konsesi AIR di Selangor. Kerana FOBIA kan AIR,cam kambing lah tak leh kena AIR terus kembung, Khalid G sanggup pasang beribu-ribu billboard di seluruh Selangor sebab 'gilakan' AIR. Oleh kerana tamakkan DUIT AIR, Khalid G kebas duit khazanah negeri tampun RM11.40 ml air tak kiralah orang senang ke, orang miskin ke, EXCO ke, bang Nuo ke habis semua di tampungnya. Kerana apa? Sebab isu AIR lah BN kalah teruk di Selangor.

Bukan sahaja isu AIR tapi isu TOL Sg Rasah dan Batu Tiga antara punca besar kenapa BN kalah teruk.Kalaulah DS Najib mampu berikan yang lebih terbaik daripada RM11.40 Khalid G, gerenti BN kuasai Selangor 200% !

Nak tahu tak pasal apa Khalid G beri 20ml AIR kepada semua di Selangor? Sebab-sebabnya adalah seperti berikut:-

KENA TUNGGU ARTIKEL SELEPAS INI YEA HARAP BERSABAR SEPERTIMANA SABARNYA KAK WAN JIJAH DENGAN PEMBAZIRAN AIR NIKMAT OLEH BANG NUO ... SAMPAI MASUK MAHKAMAHLAH ISU AIR NIKMAT BANG NUO NIE.....

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...