Rabu, 21 September 2011

BIO BEBENO YEOP! PENJELASN PENGANJUR PESTA MEGA MAKSIAT DI PANGKOR.


Ini adalah penjelasan yang diberikan oleh penganjur PESTA MEGA MAKSIAT PANGKOR  
(sumber Perak Today)

Merujuk kepada satu artikel di dalam Perak Today bertarikh 17 September 2011 berkenaan pertandingan Miss Bikini sebagai salah satu acara yang akan diadakan bagi program Full Moon Beach Party di Pangkor Island Beach ResortPihak pengurusan hotel ingin menjelaskan perkara tersebut seperti berikut:

• Acara tersebut adalah promosi/pra-pelancaran produk “beachwear” daripada dua buah syarikat pereka fesyen terkenal serta mempunyai beberapa kedai di Malaysia dan pernah mendapat liputan dari beberapa majalah fesyen.

• Model terlibat adalah peragawati/peragawan profesional dari luar negara.

• Acara ini hanya sebahagian daripada program Full Moon Beach Party.Akan dipastikan acara ini tidak akan melampaui batas budaya timur

• Acara yang sama yang dianjurkan pada tahun 2010 telah mendapat liputan dari media tempatan serta menerima komen yang baik.

• Pihak penganjur tidak berniat untuk menyinggung perasaan atau menyentuh sensitiviti budaya Malaysia.

• Tujuan Full Moon Beach Party ini dianjurkan juga untuk mempromosikan Pulau Pangkor serta untuk menarik lebih ramai pengunjung ke pulau ini.

• Pangkor Island Beach Resort terkenal sebagai “family friendly resort” dengan persekitaran yang bersih dan sihat serta mengamalkan sikap sopan dan menghormati budaya dan agama berlainan bangsa. Begitu juga acara ini akan diadakan berlandaskan garis panduan yang ditetapkan

• Pihak hotel dan syarikat pengurusan acara bersedia memberi kerjasama dan akan mematuhi syarat-syarat yang ditetapkan oleh kerajaan negeri.


Sekian, terima kasih.
Bahagian Pengurusan Pangkor Island Beach Resort.

KOMEN JS: - Welaweh, kok gitu yah Pak? .. Mao promosi Pangkor bikin pesta mega maksiat? Bikin Logo MISS BIKINI HAWAII ... dan panggil model luar negara bikin posing-posing dalam bikini yah? Tarak bikin bikini punya modal luar negara tarak laku ka itu Pangkor? Wokeh, kita tengok dan perhatikan. Kalau tidak seperti yang dikatakan KITA BALUN JEK !


Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...