Khamis, 3 Mei 2012

SYABAS JEMAAH MENTERI ! AMBIGA DILONDEHKAN.


Korang nak kutuk Hisamuddin ni korang kutok lah bagi ambo Hisamuddin bak kata seorang pemimpin BN Cerdiknya orang tak nampak sebab disembunyikan, cukup pandai berstraegi dan tahu bila nak 'strike' kasi musuh terus mampos.

Hishamuddin ini nampak je lemah lembut ... nampak je macam play safe ... tapi orang yang mengenali beliau tahulah apa kelebihan dan keistimewaan beliau. Ambo bagi hint lah, ibaratkan rumah yang tertutup rapat, selagi ada lubang udara boleh masuk, Hishamuddin boleh masuk. 

Perhimpunan Haram Bersih Kuning 3.0 memang bertujun untuk merusuh dan membuat huru hara bagi menimbulkan kebencian kepada polis dan kerajaan BN sahaja. Buat apa nak bencikan kerajaan dan polis yang banyak berjasa kepada rakyat semata-mata percayakan pihak yang nak merampas kuasa ikut jalanraya ?

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...