Khamis, 3 Mei 2012

INI VIDEO TARAK TAYANG MANA-MANA MEDIA PRO PENGGANAS DAP PKR PAS PUNYA .. MACHA !


Ini video mao cerita sikit sama abang sama kakak. Belakang ini masa lepas itu Amal punya unit sama macha Anwar kasi rempuh itu sekatan polis punya. Belakang mana boleh tahan. Polis kasi tangkap sorang-u soranglah. Mao kasi tau jangan ganas-ganas, Kata mao duduk dan bantah diam-diam, belakang kasi rempuh-rempuh apa pasal? Lepas itu kereta polis punya depan SOGO sudah kena hantam sama itu baju kuning, itu FRU terpaksa turun mari punya kasi tenteram sama  kuning punya worang. ada worang sudah kasi tau sama semua worang kuning kasi balik lah. Itu apa nama apek cermin mata Johor mari punya dulu MCA tapi tarak dapat jawatan sudah masuk PKR. pun ada suruh worang kuning balik lah. Tapi worang kuning tarak mao balik. Worang kuning mao kasi hantam sama polis juga.Aiyoo apa bikin ini macam?
Ini cerita tarak main sana media pro pengganas DAP PKR PAS punya.
Belakang apa mao cerita lagi? Jangan kasi taruk suka sama suka la machaa.
Apa sebab jadi itu macam?
Polis pukul ka? BUKAAANNNNN
Belakang apa sebab?
Sebab itu orangtua dari PAS Kelantan sudah lama kata ini macam punya ...


TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

terbaik

Tanpa Nama berkata...

perlu ke cut video??

Tanpa Nama berkata...

BERSIH 3.0 - Pada peringkat awal, para pendemo berjalan secara aman beramai2 melalui setiap lokasi dengan tertib untuk menuju ke destinasi "DUDUK & BANTAH' terhadap amalan 'kotor' SPR tanpa provokasi. Perhimpunan Aman - sebagaimana PAA 2012.

Tetapi sebelum demo duduk berjalan.... provokasi & tindakan gasar polis bermula. Orang ramai bertempiaran mengelak dari tindakan polis tersebut. Keadaan kelam kabut. Tindakan kasar "kedua pihak" nampak macam 'berlaku'.

Polis sepatutnya lebih profesional, berdisiplin, berintegriti & mendokong prinsip NEUTRALITI pegawai awam dalam melaksana tugas mereka. Rakyat akan hormati & hargai fungsi profesional & adil polis!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...