Khamis, 1 Disember 2011

UCAPAN DS NAJIB DAH CANTIK TAPI KELAKU YANG KAT BAWAH TU MASIH HUDUH.

UCAPAN DS NAJIB PERASMIAN PAU 2011
(Yang Di Bawah Masih Huduh)

alt

Teks penuh ucapan penuh ikhlas dan bersemangat daripada DS Najib anda boleh ke pautan ini (ikhlas nak naikkan rating portal kawan-kawan walaupun kawan-kawan bila ada majlis-majlis besar-besar selalu terpadam no talipon hamba .... ha ha ha ) :-

1. Unit Media Baru UMB (di tweeter)
2. KLPos 

Manakala untuk lapuran berfakta mengenai apakah yang sebenarnya berlaku pada kemenangan DS Zambry dalam kes saman fitnahnya terhadap PKR sila ke pautan Dr Novandri (M.i.M)


Seterusnya sila ke pautan yang mempaparkan pengakuan sekur makhluk yang sudah tidak kenal lagi siapa Nabi. Berceramah ikut hawa nafsu. Orang Tua pakai serban kat Kelate tu yang sudah 21 tahun lebih gagal membekalkan perkhidmatan air bersih kepada rakyat Kelate. Sila ke pautan ini 

KOMEN HAMBA:-

1. Ucapan DSN :  DSN sudah memberikan formulir kepada pemimpin UMNO bagaimana hendak menang (DSN sudah buat kerja rumah yang komprehensif). Namun adakah pemimpin UMNO yang lain mampu mencernanya? Pesanan Hamba kepada mereka, Buang Yang Huduh Pakai Yang Cantik. Jangan Asik Hendak Membodek. Kalau Sudah Tak Layak Memimpin Bersedia Untuk Di Pimpin Pula. Jangan main wayang kulit dan jadi Tok Dalang . Tindakan itu Buat Malu Kompeni Jek.

2. Kemenangan Kes Sivil DS Zambry Ke Atas PKR: Hamba memang respek kepada DS Zambry walaupun batang hidung hamba tiada dikenali olehnya. Takpe sebab jumlah rakyat ramai berbanding jumlah pemimpin yang cuma seorang saja. Pengetua Sekolah pun bukan ingat semua nama-nama dan mengenali semua pelajar-pelajar sekolah di bawah jagaannya.Apatahlagi DS Zambry.  Kesan dan impak positifnya ialah PKR sudah ditewaskan oleh DS Zambry secara berseorangan. Tahniah ! Tak ramai pemimpin UMNO yang ada telo seperti DS Zambry (Pemimpin UMNO yang bertelo di dahi dan di celah kelangkang memang ramai) PKR sudah terlalu lama menabur dan menikam belakang. Sudah tiba masanya mana-mana pemimpin UMNO yang pernah di fitnah dan bakal di fitnah oleh PKR mengambil tindakan yang serupa sepertimana yang DS Zambry lakukan dan Rais Yatim.


3. Isu Penceramah Bahlol.  Hamba sudah dengar apa yang diucapkan oleh penceramah tersebut. Inilah jadinya apabila perbuatan menafsirkan agama mengikut hawa nafsu tanpa ada sebarang tindakan keras daripada pemerintah. Lama kelamaan lembu di padang ragut pun di sangkanya sebagai orang 'alim. Mintak dijauhkan. 

Demikianlah apa yang terjadi serba sedikit pada masakini di Tanah Bani Jawi. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...