Isnin, 3 Oktober 2011

'CAH KETING' ANTARA DAP-PKR , KAK WAN AZIZAH DALANG UTAMA?

Wa tatak muhong ... wa tatak ciakap itu macam .. itu pisau kasi pusing sama Utusan Malaysia .. wa sutak hampir suwey dan siaaah (mati) .. wa saman lah .. wa mao cali itu rakaman ..

Menyedari beliau telah terperangkap dalam mainan strategi politik IKD, Guan Eng terpaksa menyaman Utusan Malaysia. Dalam sambutan ke 60 tahun PAS (dah tua rupanya PAS nie tapi masih boleh diperbodohkan oleh DAP-PKR) Guan Eng tanpa segan silu melakukan pembohongan di samping penyokong taksob PAS terlopong mulut. Baca selanjutnya di sini PISAU.NET.

Guan Eng dikantoikan oleh sebuah rakaman mengenai kenyataannya menghina Johor. Sultan Johor pun murka. Tebal muka Guan Eng terpaksa mohon maaf. Tapi KEROSAKAN TELAH BERLAKU.

Sebelum itu, PKR sungguh berang dengan tuntutan DAP mahu KUOTA CINATOKRASI ditambah dalam pembahagian kerusi di Pulau Pinang dan di Johor. Mengakibatkan orang PKR mula bertindak balas mendedahkan penyelewengan dana oleh DAP Johor.Kemudian terdedahnya kenyataan penghinaan Guan Eng ke atas Johor. Siapa punya kerja tu? UMNO? Mustahil.  

DAP sekali lagi dikejutkan dengan ISU HUDUD. Tidakkah ini semua membawa kita kepada kesimpulan berlaku CAH KETING antara DAP-PKR di mana PAS dijadikan BATU ROYSTON. Siapakah dalang utama? Kata pepatah DIAM-DIAM UBI BERISI, akaq Wan Jijah ....? Begini ke kesepakatan DAP-PKR-PAS? Naik seram hendak mengundi mereka dalam PRU 13, macam-macam boleh terjadi! Guan Eng lu tak payah susah-susah cari bukti ... ni klip video wa kasi PERCUMA sama LU!


TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...