Jumaat, 21 Jun 2013

Jangan Biarkan Penjenayah DAP-PKR & Anwarista Melakukan Jenayah Pada Sabtu Ini.

DAP-PKR dan puak Anwarista sudah mencapai tahap Penjenayah Terbesar di Malaysia. Kuala Lumpur berada di tangga ke 6 sebagai kawasan paling tidak selamat, gara-gara jenayah-jenayah politik yang dilakukan oleh DAP-PKR dan Anwarista. Terkini, Ketua Penjenayah DAP-PKR begitu resah dan gelisah bila mengetahui bantuan tentera akan di panggil unutk mengawal sebarang tindakan jenayah daripada para perusuh Sabtu ini. Himpunan Sabtu ini sudah melanggar Akta Perhimpunan Aman. Ianya bukan lagi satu himpunan yang sah. Sebaliknya , ianya adalah sebuah rusuhan para penjenayah yang mahu berkuasa tanpa mempedulikan hak 29 juta rakyat Malaysia.

Allah Ta'ala tidak menyukai kebinasaan yang dilakukan oleh puak penjenayah DAP PKR serta Anwarista. Adalah mustahil mereka diberikan pertolongan dan bantuan di atas jenayah mereka tersebut. Sudah pasti mereka akan menemui kegagalan, dalam rusuhan yang mereka rancangkan pada Sabtu ini. Ketua penjenayah Limkitsial pun sudah gabra. Bila mengetahui, bantuan tentera akan di panggil bagi mengawal sebarang insiden yang tak diingini. Realitinya, DAP turut berhasrat mahu merampas kuasa melalui pemberontakan jalanan. Penjenayah DAP PKR cuba buat gempak terhadap kerajaan Persekutuan. Kerajaan yang di pilih oleh rakyat pada PRU13 lalu. Berdasarkan maklumat, sememangnya para perusuh sudah diberikan arahan oleh kepimpinan penjenayah DAP PKR melakukan provokasi melampau-lampau. 

Setiap kejahatan tidak akan kekal lama. Kejahatan tetap menemui kegagalan. Hanya orang-orang yang kecewa dan terdesak melakukan kejahatan. Sebab itulah kejahatan pasti menemui jalan buntu dan hancur sendiri. Tak kira lah apa pun persediaan yang telah mereka buat. Segala perancangan tipudaya dan muslihat mereka akan tidak akan terealisasi. Mereka melakukan tipudaya dan muslihat, Allah Ta'ala juga melakukan ke atas mereka. Lihatlah nanti bagaimana , jenayah yang mereka rancangkan akan gagal sendiri dan menjadi cacamarba. 

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...