Sabtu, 10 Mac 2012

NO WONDER THE SKY IS BLUE HJ HADI ADA SKANDAL DULU.

Para Bini Hj Hadi Yang DiKetahui 

WELAWEH ! Puah Palih Balik Kalih ... No Wonder The Sky Is Blue ... Atikel ini bukan bertujuan hendak memperlekehkan amalan poligami asalah satu sunnah baginda Rasulullah s.a.w. Mahupun bertujuan jahat melakukan fitnah ke atas pemimpin Agong PAS Hj Hadi yang pernah mengeluar Fatwa jenazah-jenazah peristiwa Memali yang melawan AmiruulMukminiin tidak perlu dikafankan dan dimandikan. Dan kemudiannya sanggup mengupah seseorang untuk sentiasa menaburkan minyak wangi di atas kuburan para jenazah. Hamboi. 

Artikel ini bertujuan mengulas kenyataan rasmi YB Dr Mashitah atau ustazah UMNO yang terhebat berbanding dengan ustaz gitar karan dan Hj Hadi. YB Ustazah ini tidak mudah mengeluarkan kenyataan melainkan benar-benar yakin dan mempunyai bukti-bukti kukuh untuk mengatakannya.Maklumlah YB Ustazah ini kelulusannya seperti berikut:

1. B.A. Hons, Al-Azhar University, Egypt
2. M.A., International Islamic University Malaysia
3. PhD, Cairo University, Egypt

Pergh kalah Hj Hadi dan ustaz gitar karan yang mengaku belajar di pondok lepas tu ajar orang ramai 'Main pondok-pondok'. Tapi biasalah pepuak lebai kera dan berok PKR mana boleh tahan dengan mana-mana individu yang lebih hebat daripada lebai-lebai kera mereka.Bercananglah segala jejuak tin milo mereka di fesbuk dan twiteer 

Berbalik kepada kenyataan Yb Ustazah tersebut yang mengatakan:-
Rakyat jelata tidak seharusnya terpengaruh dengan gelaran ustaz atau lebai hatta tuan guru daripada kalangan pemimpin parti pembangkang. Ataupun terpegun dengan jubah yang labuh, serban yang tinggi atau janggut yang panjang. Hakikatnya mereka adalah ahli politik yang boleh tergoda dengan wanita dan memiliki nafsu seperti orang lain. Mereka juga boleh terpalit dengan dosa walaupun pada waktu yang sama menuduh orang lain kafir. Presiden Pas sendiri, Datuk Seri Abdul Hadi Awang, pernah dikaitkan dengan skandal membabitkan anak dara kira-kira 10 tahun lalu. Beliau dikatakan mengambil gadis itu untuk dijadikan isteri ke-3
Bini ke 3 Hj Hadi ?
Kalau Silap Maafkan kami 

Bila kita gunakan akal yang waras dan siuman tentunya kita akan terfikir di benak fikiran masing-masing. Mustahillah pokok bergoyang jika tiada lebai kera PAS dan PKR berada di ranting dan cabang pokok. Jadi jika Hj Hadi nak kalih atau tin-tin milo PAS hendak keluarkan fatwa mengarot menutup kejatahan Hj Hadi dengan kejahatan orang lain itu amalan assobiyah namanya.

Kami di Nadi Rakyat menghormati YB Ustazah kerana beliau sanggup memperpanjangkan cerita dan pendedahan salahlaku seksual pemimpin-pemimpin PAS yang didedahkan oleh pihak Nadi Rakyat selama ini. Selama 54 tahun orang dok fikir betapa mulia dan betapa agongnya akhlaq segala lebai dan ustak kera PAS. Kalih-kalih bila Nadi Rakyat mendedahkan salahlaku seksual mereka maka ramailah orang tersedar mengenai penipuan dan pendustaan PAS selama ini.

Jadi kepada semua janganlah terlalu mempercayai apa yang di pandang oleh mata apa yang di dengar oleh telinga apa yang dipertuturkan oleh lidah melainkan diselidiki terlebih dahulu setiap inci dan ulas butirnya, Jangan lagi bila nampak serban di kepala, janggut di dagu dan jubah di badan maka difikirkan itulah ulama warisatul anbiyaa'.Entah-entah mamat tu baru saja lari dari kampung halamannya dek kerana di tangkap berkhalwat dengan bini atau anak dara Tok Penghulu.

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...