Rabu, 21 Disember 2011

SHARIF JAJANG DIBEBASKAN, TERESA KOK NAK MENYAMAN MANAKALA ADAM ADLI TAK KEBAH SAWAN TANGIS.

ANTARA BERITA-BERITA YANG ANDA SUKAR NAK BACA DALAM AKHBAR HARIAN.

SHARIF JAJANG.
Beliau dibebaskan oleh mahkamah di atas pertuduhan rasuah. Bermakna beliau tidak rasuah bermakna UMNO bukan institusi pengamal rasuah bermakna Pakatan haram jadah penipu bermakna jangan undi Pakatan haram jadah lagi. 

KHIR TOYO.
Kesnya akan dijatuhkan hukuman pada hari jumaat ini. Jika dibebaskan bermakna natijahnya adalah sama seperti di atas. 

TERESA KOK.
Minah dok mengamuk nak saman pendedahan kegagalan beliau membantu seorang ibu tunggal anak lima keturunan India warganegara Malaysia. Kemain marah 'shusi MP' di atas pendedahan tersebut. Terus ugut nak saman. Amboi baru pegang sikit kuasa dan nak tunjuk lagak melampau. Penggal terakhir beliau menjadi MP.

ADAM ADLI.
Beliau sudah terkena trauma Sawan Tangis tak kebah. Mula-mula tunjuk lagak macam hero. Kemudian hampir di tumbuk. Selepas itu jadi pengecut. tindakannya menimbulkan kemarahan melampau terhadapnya di kalangan mahasiswa lain kerana mencalarkan maruah dan namabaik UPSI. Satu kampung dengan Anwar Ibrahim. Kot-kot ada bau-bau hancing kunyit jugak kot?

SAPUDIN AH-DOLAK-DALIH 
Pada hari ini mungin beliau akan naik angin dan mengeluarkan kata-kata kesat. Ataupun beliau akan beri alasan sakit peyot akibat tersalah twitter. Takpun beliau akan menyumpah seranah. Lepas jam 2 petang baru tau lah. 

ARIFF ALFIAN.
Beliau tampil dan mengaku masih beragama Islam namun tidak mengulas mengenai dakwa dakwi bahawa beliau sudah menjadi 'isteri' atau 'suami' dalam ikatan pernikahan gay sepeti yang di war-warkan di dalam blogsfera. Carilah klip video nya di youtube,

Demikianlah sedikit sebanyak ringkasan kejadian di Malaysia sehingga jam 11/49 pagi. lainkali pulak.

TEPUK DADA TANYA IMAN!Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...