Sabtu, 24 Disember 2011

KAK WAN JIJAH TERPERANJAT BILA SAPUDIN LIWAT BANG NUO DI UiTM.

Akaq Dah Tak Kisah .... Akaq Nak Jadi FLOP Selepas FACK

GEMPAR TAK GEMPAR
SAPUDIN MELIWAT BANG NUO DI UiTM?


Antara yang menarik apda hari ini. Didedahkan oleh rakan bloger MPP menyatakan bahawa poster di atas sudah berada dalam pasaran hangat di UiTM. Kampus mana satu tidak pasti.

Dipercayai ianya adalah perbuatan khianat terdesak pepuak pembangkang untuk mencetuskan kemarahan para mahasiswa yang menyokong  Saipudin. 

Umum megetahui bahawa Saipudin telah menerima teguran daripada Zahid Hamidi agar tidak menyokong tindakan biadap Adam Adli. Malah Adam Adli telah menerima NOTIS PERBICARAAN daripada UPSI yang ditetapkan pendengarannya pada 9hb Januari 2012. 

Puak PKR sudah tentu menafikan penglibatan mereka dalam penyebaran risalah provokatif tersebut ( Mustahillah mereka hendak mengaku).

PKR semakin terdesak apabila gerak kerja dalaman untuk mensabotaj Ds Najib dan UMNO telah gagal apabila SBPA telah digantung kerana bantahan keras CUEPACS yang mendedahkan ada pegawai perlaksana JPA dan KSN menyembunyikan Lampiran C. Usaha DS Najib mahukan pejawat awam tingkat 1 dan 2 menerima kenaikan gaji untuk menghapuskan Miskin Bandar cuba digagalkan oleh pro Anwar dalam kerajaan. 

Malah perancangan REVOLUSI BUNGA RAYA PKR turut terbongkar dan terdedah. Hamba fikir selepas ini Anwar Ibrahim akan melakukan suatu perkara yang mana membabitkan nyawa akaq Wan Jijah dan Nurul Izzah. Jika itu tidak berjaya maka nyawa DS Najib dalam bahaya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...