Khamis, 29 Disember 2011

KAK WAN JIJAH DAPAT MIMPI NYAWANYA TERANCAM.

Dalam usaha Pakatan Jahat DAP PKR PAS menghalalkan perbuatan liwat, jenayah rogol dan amalan seks luar tabie' gay tua pujaan mereka, kepulangan  arwah hakim Ariffin Jaka ke rahmatullah telah dipolootikkan oleh tukang-tukang fitnah mega Pakatan haram jadah seperti di bawah ini. Tanpa mempedulikan perasaan waris dan keluarga arwah, mereka sanggup mengatakan bahawa pemergian arwah adalah pembalasan daripada Allah swt di atas 'dosa-dosa' menghukum gay tua pujaan mereka kerana kesalahan meliwat. Memburukkan lagi keadaan, kiriman ini di buat oleh pemilik akaun fesbuk di atas nama 'Muslimat UMNO'. Beginilah agresifnya mereka dalam menyerang dan memburukkan UMNO di mata rakyat. Sungguh mendukacitakan kerana segala usaha-usaha ini untuk menghalalkan perbuatan liwat, jenayah rogol dan amalan seks luarr tabie' gay tua pujaan mereka. Kebiadapan tukang-tukang fitnah mega Pakatan jahat DAP PKR PAS mempolitikkan pemergian arwah hakin Ariffin Jaka sungguh melampau dan amat biadap sekali!Apakah wajib ke atas kita mempercayai tohmahan dan fitnah mega yang di buat oleh tukang-tukang fitnah mega berbayar Pakatan Haram Jadah DAP PKR PAS ke atas arwah Ariffin Jaka?

Tidak mustahil mereka akan melakukan tohmahan dan fitnah mega kononnya nyawa akaq Wan Jijah dalam bahaya. Tentu anda masih ingat mengenai lapuran polis oleh Nurul Izzah dan pemandu kereta kak wan Jijah tidak lama dulu? Ternyata ianya tidak benar samasekali.

Bayangkanlah jika Pakatan DAP PKR PAS memerintah apa akan terjadi kepada hakim-hakim dan pihak-pihak yang pernah terlibat menghukum gay tua pujaan mereka nanti? Fikirkan baik-baik semasa mengundi nanti.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

2 ulasan:

askara berkata...

bagi saya, pemergian bekas hakim tersebut tidak ada kaitan langsung dengan penghakimannya terhadap anwar...umur hakim Arifin pun sudah sangat lanjut. Tambahan pula diburukkan keadaan dengan penyakit kencing manis.....orang yang mengaitkan kematian hakim dengan kes liwat anwar adalah sejahil jahil menusia

askara berkata...

dalam pakatan pembangkang ni banyak yang tak masuk akal sedang melanda...anwar dengan ''pangkat'' imam mahdi-nya...nik aziz denagn statusnya ''nabi'' ...sementara lim guan eng pula dapat ''title'' khalifah omar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...