Selasa, 27 Disember 2011

KAK WAN JIJAH ARAHKAN SAM KETOT ADAKAN PESTA SEKS LIAR FACK.

KEMPEN FACK MEMPALITKAN MALU KEPADA MALAYSIA - SATU KEMPEN MEMBEBASKAN SEORANG PEROGOL SESAMA LELAKI.

SAM KETOT & PEMUDA PAKATAN BESERTA BEBERAPA BUAH NGO akan melancarkan kempen FACK. Ianya akan bermula pada 28hb Disember 2011 di sebuah padang awam terbuka. Ini berdasarkan kepada kenyataan Sam Ketot sendiri. 

Anwar Ibrahim pula sedang giat melancarkan siri jelajah untuk menyelamatkan dirinya. Sapudin Nasution membuat penafian rambang mengenai 'sms' menyeru semua ahli PKR merusuh pada 901 di kompleks mahkamah jalan Duta. Tapi siapa yang hendak mempercayainya? Sam Ketot telah pecah rahsia bahawa kempen FACK sedang giat dijalankan dan akan berakhir dengan rusuhan ganas seperti Medan Tahrir Mesir.

Di Mesir ianya kerana mahu menggulingkan pemerintahan kerajaan tanpa bersebabkan oleh sebarang kempen pembebasan seorang perogol sesama jantina. Di Malaysia, itulah yang berlaku.

Amatlah malu bagi seluruh rakyat Malaysia jika ianya tercatit di dalam sejarah negara terjadinya rusuhan kerana mahu mempertahankan seorang gay tua yang di tuduh telah merogol seorang pemuda. Malu ! Satu dunia akan mentertawakan Malaysia! Terutamanya negara-negara Islam. 

Selama ini Malaysia di pandang tinggi dan dihormati di atas pendirian dan pembangunan umat Islam. Menjadi contoh di mana umat Islam boleh hidup dan bekerjasama dengan kaum-kaum lain yang berbeza agama dan budaya.

Kini kerana mahu menyelamatkan seorang perogol lelaki bernama Anwar Ibrahim seluruh rakyat Malaysia mendapat malu untuk kali kedua!

Pakatan jahat telah menghalalkan perbuatan jenayah ROGOL di Malaysia. Jika mereka berjaya bermakna ROGOL bukan lagi satu kesalahan jenayah seks yang berat tetapi dibenarkan.

Sungguh memalukan ! Sungguh memalukan! Sungguh memalukan! Rakyat Malaysia dan anak muda Malaysia di seru bangkit mempertahankan JENAYAH ROGOL!

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...