Ahad, 25 Disember 2011

ADAM ADLI MOHON MAAF ? LAGI AKSI BEBAL GAY JAMBAN.

ANWAR IBRAHIM SUKAHATI KERANA BERJAYA DIDIK ANAK MUDA MELAYU MENJADI BIADAP & GAY JAMBAN.

Setelah Gay Jamban belaan Anwar Ibrahim selaku Gay Tua berjaya memalukan seluruh warga mahasiswa di Malaysia dengan aksi bebalnya di PWTC, kini gay jamban tersebut melakukan lagi aksi bebal di hadapan polis kononnya beliau adalah seorang yang amat berani untuk melakukan jenayah tanpa menerima sebarang pembalasan. Ya benar, gay jamban memang berani melakukan semua jenis jenayah. Kalau Allah swt pun mereka tidak takut apatahlagi dengan manusia. Apa yang mereka hendakk malukan dengan manusia bilamana sifat malu sebagai tanda beriman sudah tidak berbekas di hati dan minda mereka? 

Bagi gay jamban belaan gay tua, selagi negara aman dan damai serta berjaya membangun pesat selagi itulah mereka merasa resah dan gelisah.  Mereka fikir hanya melakukan jenayah dan terus menerus melakukan kebebalan sahaja yang dapat membuktikan kelakian mereka yang tercemar kerana amalan seks luar tabie'.

Mereka perlu menjadi adiwira hebat lebih hebat dari Ultraman, Batman, Superman, Spiderman dan Cicakman yang tidak mengamalkan seks luar tabie' untuk mengikis perasaan malu mereka di liwat dan meliwat sesama jantina. Jatuh airmuka mereka kalau tidak menjadi adiwira.

Gay-gay jamban perlu mengangkat darjat dan martabat diri mereka yang telah jatuh sehina-hinanya akibat amalan sonsang mereka walaupun mereka terpaksa melakukan jenayah kerana itu.

Adakah anda ingin bersyubahat dengan kejahatan mereka? Anda lebih bijak daripada mereka kerana anda adalah adiwira sebenar kerana tidak mengamalkan seks luar tabie' seperti mereka.

Baca seterusnya di sini PAPA GOMO

Kepada mahasiswa lain adakah anda akan turut serta dalam sarkis kegilaan psaikologi rosak puak gay jamban bagi memuaskan hati gay tua? 

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...