Isnin, 24 Oktober 2011

VIDEO SEKS ADUN WANITA PKR BUAT KAK WAN JIJAH GIGIL..


Guano Demo? ... Apa Cer? .. Jangan Jeles .. Ambo Dok Bule Madu Kali Ke 4, 18 SX Halal Lagi... 


VIDEO SEKS ADUN WANITA PKR.  Serangan dan pendedahan bertali arus yang dilakukan oleh penjahat siber macam hamba mengikuti jejak Ketua Penjahat Siber Utama Papa Gomo sudah bikin dunia glamer ramai ahli politik pembangkang bagaikan neraka dunia buat mereka. Papa Gomo menulis:-
Cerita sudah lama diutarakan oleh beberapa blogg namun kurang mendapat perhatian............. Jadi apa kami buat? Kami memang Jahat dan itu tidak dapat dinafikan tetapi kami adalah untuk memastikan isu ........ Hangat serta diketahui rakyat.
Tidak ketinggalan merisaukan tahap maksimum akaq Wan Jijah selaku Presiden kepada Parti paling banyak menghasilkan artis bogel dan bintang porno. Baru-baru ini Papa Gomo ada memberikan khabar-khabar angin bayu berpuput lembut bakal jadi angin topan puting beliung (bukan puting neneng tau) mengenai 'simpanan' rahsia klip video seks membabitkan seorang ADUN Wanita PKR. Siapa? Di mana? Bagaimana? Bila ? Semua akan didedahkan tidak lama lagi. Malah di dalam simpanan Papa Gomo memang banyak mengenai perilaku 'terlebih sopan' pemimpin PKR... dan DAP ... dan PAS. Sumbernya? Dari pihak pembangkang sendiri. Al maklumlah politik di Malaysia ini amat terlalu bergantung kepada pembunuhan karekter. Guan Eng kan sudah melalak menjerit terpekik terlolong minta nyawa kepada DS Najib. Lalu di bidas oleh TPM Muhyiddin Yasin " Kalau tak betul buatlah lapuran Polis " Bersambut pula lagi oleh DS Najib:" Eloklah jangan babitkan ahli keluarga tapi etika ini terpakai kepada kedua pihak" Bila kita bertanya kepada Karpal Singh : Adey kichi kita orang kalu belakang punya cerita kita orang takut masuk itu jel. Court daaalaaammm juga ada cerita' Itu pasalah Dato Zainal Abidin cepat-cepat hantar writ saman RM30 juta kasi hantam sama Guan Eng. Cuma agak pelik si Anwar Ibrahim masih taknak saman sesiapa. Mungkin sibuk merayu sana sini hendak mintak tolong kepada DS Najib dan Rosmah. Sementelah itu, Khalid Samad yang bergegar tanah Shah Alam hendak menyaman Papa Gomo pun hanya mampu buat lapuran Polis itupun Latheefa Koya yang tolong buatkan. AKaq Wan Jijah? Eh .. akaq Wan Jijah kan sebok ... sebok jaja 'Cerita Kak Wan.'. Apo nak jadi dengan politik Malaysia nie.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...