Rabu, 28 September 2011

KAK WAN JIJAH BERPERANG SABIL SHAMSIDARR.

Seorang wanita, seorang doktor perubatan, seorang ibu, seorang anak, seorang Presiden parti politik dan paling penting... seorang isteri kepada seorang lelaki bernama Anwar Ibrahim.

Seorang Presiden parti politik tidak berkunjung ke majlis rumah terbuka Timbalan Presidennya sendiri. Bukanlah disebabkan adanya perebutan jawatan dalam parti politik. Atau kerana beliau tidak mengenali Timbalannya. Atau kerana beliau sibuk melayan tetamu di ibupejabat PKR. Tetapi ........

Anuar Saari bekas setiausaha sulit kepada Anwar Ibrahim menceritakan sebuah cerita. Cerita romantika. Cerita sadisnya percintaan.Cerita jerat percintaan. Cerita mengenai perebutan cinta.

Apa kamu fikir kak Wan Jijah bertemu cinta sejatinya? Atau bang Nuo menyintai kak Wan Jijah? Ada sebab kenapa seorang lelaki yang menjadi suami kepada seorang wanita berlaku nakal di luar rumah. 

Terus terang dikatakan di sini, kak Wan Jijah bukanlah wanita idaman yang memenuhi citarasa bang Nuor. Kak Wan Jijah tahu sebab beliau bukan seorang wanita yang tolol.

Bagi lelaki seperti bang Nuo, kita sendiri maklum pe'elnya, alam pernikahan bukanlah keutamaan buat beliau. Alam politik adalah hidup mati bang Nuo. Disitulah dia mendapat kepuasan sebenar.

Bang Nuor bernikah dengan kak Wan Jijah atas keterpaksaan demi menyelamatkan dirinya daripada intipan Majlis Keselamatan Dalam Negeri.

Dalam klip video temuramah kak Wan Jijah sendiri akui bahawa semasa bang Nuo mencari calun isteri beliau adalah salah seorang calun bukannya 'The Only Candidate'.

Pernikahan berlaku bukan di atas dasar kasih sayang atau pertemuan sepasang kekasih 'soulmate'

Dalam jerat percintaan, bang Nuo memberontak kerana terpaksa bernikah dengan kak Wan Jijah. Bang Nuo akan terus berskandal seks baik dengan pria maupun wanita.

Cinta sejati bang Nuo ialah Shamsidar isteri kepada Azmin Ali. Kak Wan Jijah sekadar pengisi dan pelengkap kitaran hidup sahaja bagi bang Nuo tidak lebih dari itu.

Kak Wan Jijah tahu mengenai itu dan sebab itulah kak Wan Jijah sudah lama isytihar PERANG SABIL dengan Shamsidar dan Azmin Ali 'perampas impian' nya selama ini.

Sebagai seorang wanita biasa yang mempunyai impian dan kehendak kak Wan Jijah selama ini hidup menagih kasih sayang suaminya sendiri.

Selama mana lagi kak Wan Jijah mampu menipu dirinya sendiri?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...