Ahad, 25 September 2011

JOM KETUK ! KAK WAN JIJAH ADA KE?????


Mana satu elok di buat koleksi?
Wan Jijah atau Patung Barbie?

Alahai lembiknya Kak Wan Jijah selaku Presiden PKR. Malunya mempunyai seorang Presiden parti yang tak tau apa hendak di buat dan sentiasa 'diarahkan' untuk berbuat dan bukan memberi arahan.

Kak Wan Jijah ini seperti patung BARBIE cuma bezanya si Barbie boleh bercakap tapi kak Wan Jijah tak mampu hendak bercakap.

Beliau tidak vokal tidak agresif dan hanya 'menurut kata'. Jika kita bertanya kepada beliau apakah misi visi dan wawasan beliau untuk negara? Beliau pasti terpinga-pinga sambil terlopong mulutnya dan befikir apakah perlu di jawab.

Cuba nada bertanya soalan apakah masakan malam nanti, dengan pantas kak Wan Jijah akan menjawab segala butiran terperinci mengenainya lebih hebat daripada Chef Wan yang satu lagi.

Selama ini kita tidak pernah nampak kak Wan jijah ke depan bercakap mewakili Pakatan Pro Komunis mahupun PKR. Kita hanya nampak beliau dikelilingi oleh jejuak Anwar da dikepit kiri dan kanan.

Semasa kempen PRK pun, kelibat kak Wan Jijah amat sukar di lihat di pentas ceramah mahupun di platfom sidang akhbar. Anda hanya boleh nampak beliau di supermarket ataupun di kedai kasut wanita sahaja.

PKR ? Sungguh menggelikan hati ! Kak Wan Jijah suka Hudud? .. Err ... errr .... errrr ... saya taat suami. Kelakar !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...