Selasa, 11 Jun 2013

CINABENG LIMKITSIAL PATUT CERMIN DIRINYA DAN HEGEMONI DAP MULTIRASIS UNTUK TAHU SIAPA PELOPOR RASISMA DI MALAYSIA.

Apek cinabeng DAP multirasis dah mula promosi dirinya menjadi Perdana Menter Malaysia melalui slogan "LIM KIT SIANG FOR MALAYSIA"

Semakin dekat dengan Himpunan 505, suatu Kafkeque ciptaan DAP multirasis, semakin meroyan cinabeng limkitsial Bapa Rasis & Polarisasi kaum, menuding jari ke arah dirinya sendiri. Kafkeque ialah merujuk kepada perkara-perkara yang tidak ada tapi sengaja diadakan. Cinabeng DAP multirasis tidak akan sesekali membantu Melayu, India, Pribumi Sabah & Sarawak , Orang Asli dan etnik lain.

Melayu, India, Pribumi Sabah & Sarawak, Orang Asli dan etnik lain, yang menyertai perjuangan cinabeng DAP multirasis, bukan kerana bantuan & jasabaik cinabeng DAP multirasis, tapi kerana mengambil kesempatan untuk menjadi wakil rakyat. DAP cinabeng multirasis kini bermain dengan angka magik 97 peratus pengundi cinabeng. 

Bila matlamat cinabeng DAP multirasis tercapai, maka peratusan pengundi Melayu India, Pribumi Sabah & Sarawak, Orang Asli dan etnik lain akan dikekalkan di bawah paras 20 peratus sahaja. Kerana itulah, DAP cinabeng multirasis masih berlakun baik di depan Melayu, India, Pribumi Sabah & Sarawak, Orang Asli dan etnik lain. 

Sekarang ini, situasi masih menghendaki DAP cinabeng multirasis, bersandar kepada sokongan 20 peratus undi Melayu, 60 peratus undi India, 30 peratus undi pribumi Sabah & Sarawak, 30 peratus undi Orang Asli dan 30 peratus undi etnik lain. DAP cinabeng multirasis adalah kelompok Kafir Harbi. Mereka memang berniat untuk menghalau orang Melayu dari tanah-tanah milik Melayu.

DAP cinabeng multirasis hanya berminat menaikkan dan memperkukuhkan kedudukan kelompok mereka sahaja. DAP cinabeng multirasis tak berminat hendak membantu kaum-kaum lain. Perkiraan mereka mudah, apa guna nak bergantung kepada kaum lain, jika mereka mampu menambah kekuatan mereka. Itu perkara enteng dengan bekalan mentah dari China dan Taiwan.

DAP cinabeng multirasis akan tetap meneruskan semua serang dengan menghina Melayu, agama Islam dan institusi DiRaja. Termasuklah PDRM dan SPR. DAP cinabeng multirasis sebenarnya, menyerang dan memperlekehkan kemampuan Melayu menjadi Ketua dan Pemimpin Negara. UMNO/BN hanya dijadikan kambing Hitam sahaja.

Kesimpulannya, baik PKR-PAS hanya menjadi alat manipulasi DAP cinabeng multirasis sahaja. Selepas ketiadaan Anwar Ibrahim, Mat Syabu, Hj Hadi Awang, Pok Nik, DAP cinabeng multirasis akan kehilangan momentum. Terutama, bila Lim Kit Siang dan Dr Chen Man Hin sudah tiada lagi menjadi batu api. Akhirnya, semua strategi DAP multirasis memberikan manafaat dan keuntungan kepada Melayu.


Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...