Selasa, 9 April 2013

#PRU13 Pakatan Rakyat Tak Bertanding Tau ! #BNBagus Untuk #BetterNation @LimKitSiang

Dengar Sini Semua! Wa Celita Sama Lu Olang ... Pakatan Tatak tanding .. DAP tanding, itu PAS tanding, Itu PKR Tanding .. tapi DAP kasi Lebih sikit kerusi Tanding Nanti Sinang mau Tindang Sama itu PKR dan PAS! Wa Cakap Tatak Muhong .. Wa Cakap Potong Kepala Lu Olang Punyer !
Lu Undi Wa .. Lu Olang Dapat Pakej Famili Wa !
PKR Jokers !

Ramai yang kurang sedar itu apek tua bangka nama Lim Kit Siang kelulusan undang-undang London mari. Agak malang kerana apek tua bangka tu menggunakan kepandaiannya untuk memecahbelahkan kaum dan agama di Malaysia dengan agenda peribadinya sendiri. 

Sejak beliau menceburkan dirinya dalam politik, beliau hanya tau memecahbelahkan perpaduan kaum. Lupakan saja dengan pelbagai slogan dan seruan yang di cipta olehnya untuk mengaburi dan mengelirukan rakyat. Kalau boleh, Kit Siang hendak orang Cina, orang Melayu , orang India dan semua rakyat Malaysia ada patung nya di rumah memasing. Kalau boleh beliau hendak setiap rakyat Malaysia melakukan puja seperti berikut:-

Pujilah Kit Siang
Ampu lah Kit Siang 
Nanti hidup kamu senang
Ada tangan tadah
Ada maruah campak
Ada mata pejam
Ada mulut kunyah
Buatlah TAK TAHU !

Tema yang di bawa oleh apek tua Kit Siang tak pernah berubah dan beliau pun tak pernah berubah. Tapi beliau suruh orang berubah supaya dirinya kekal tak berubah.

Menurut pendedahan Razali Abd Rahman, salah satu pelan tindakan ekstrimis DAP ialah mengharamkan semua pertubuhan, persatuan, ngo dan parti politik yang berlandaskan Islam.

Alasan yang akan digunakan oleh DAP ialah "Pengganas"
Seterusnya, DAP akan memastikan setiap kanak-kanak sehingga berumur 18 tahun tidak mengikuti agama kedua ibubapa mereka. Pendekata, semuanya takde agama. 

DAP tawarkan bapa, anak dan menantu kepada rakyat Malaysia supaya rakyat Malaysia tak amalkan nepotisma dan kronisma. Tak lawak ke tu?

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...