Rabu, 28 November 2012

#twtupau2012 PRIVASI DYMM SULTAN PAHANG & ANAKANDANYA DICEROBOHI BLOGER SASAULISMA PAKATAM AHZAB, SILA AMBIL TINDAKAN @mohdsharkar @NajibRazak

PRIVASI KDYMM SULTAN PAHANG TELAH DICEROBOHI OLEH BLOGER PAKATAM AHZAB SASAULISMA DAN BAGINDA DI FITNAH.
 
AMENOWORLD sang bloger jalanan yang mempunyai masealoh Krisis Identiti sebab ameno tak tau samada jantinanya lelaki atau perempuan. Tapi yang pasti AW ni bloger jalang belaan Pakatam Ahzab sasaulisma. 

Dua artikel telah diterbitkan oleh sang bloger jalang itu memperlekehkan dan menghina DYMM Sultan Pahang di samping melakukan perbuatan tak senonoh dan biadap menceroboh PRIVASI DYMM Sultan Pahang dan anakandanya Putera Falaq.
Oleh kerana DYMM Sultan Pahang telah ketuk dan sekeh kenyataan nurul izzah (pet kesayangan AW) maka AW telah menceroboh privasi DYMM Sultan Pahang dan anakandanya Putera Falaq berumur 18 tahun. 

Hamba sendiri pun tak mempercayai apa yang di tulis oleh Amenoworld. Malah nampaknya pautan ke klip video yang disebutkan olehnya TIADA !

Jelas si bloger jalang amenoworld ni menipu dan berbohong tahap bang Non tak dapat servis 'anu-nya' dalam jamban ekslusif Azmin Ali.

Inilah kerja para bloger jalang pakatam ahzab sasaulisma. Demi mempertahankan kenyataan songsang Nurul Izzah dan politik sempit mereka, hilang rasa hormat kepada Raja-raja Melayu. Dicerobohi dan difitnah hal-hal privasi dan peribadi Raja-raja Melayu. 

Tentu anda masih ingat pembohongan dan fitnah mereka kepada DS Najib sehingga sanggup mengedit audio klip video dan gambar superimposed dengan Altantuya untuk menghina dan menipu rakyat jelata.

Kini satu lagi perbuatan sasau mereka lakukan terhadap KDYMM Sultan Pahang !

Hamba mendesak agar semua pihak yang terbabit dalam gerakan sebaran ftnah ini terutama Amenowolrd dikenakan tindakan perundangan. Beserta dengan pihak pengurusan hotel yang berkenaan serta pihak yang memuatnaik video fitnah tersebut.

Kepada Amenoworld kali ini anda sudah melampaui batasan !Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...