Isnin, 5 November 2012

BILA NURUL IZZAH BERCAKAP TAKDE OTAK.

Photo: Apa faedahnya berpakaian ala muslimah kalau seronok berkata "kenapa Undang2 Malaysia hanya membenarkan orang bukan Islam memilih agama & tidak kepada orang Melayu Islam"...ini tafsir terbaru ayat "La iqrah fid din"? Masyaallah
SAYA CAKAP TAK PAKAI OTAK , SAYA GUNA OTAK LUMBU SOSIALIS

Mana-mana pemimpin Pakatam ahzab bila bercakap memang sah mereka tak pakai otak. Mereka lebih banyak menggunakan otak lembu sosialis. Sebaik saja Kit Siang isytiharkan Gagasan Malaysia Pluralisma, Nurul Izzah menyambutnya dengan mendakwa Melayu Islam wajar diberikan kebebasan untuk murtad. Pemimpin pakatam ahzab setaraf lumbu dan kambing Jamnapari.Bahkan akhir-akhir kempen PLURALISMA semakin menampakkan Pakatam Ahzab ini memang bebal tahap lembu dan kambing Jamnapari. Lihat sahaja di bawa ini.

Photo: Pengikut Parti Ajaran Sesat kew nih? hmmmm
CAKAP TAKDE OTAK 
Photo: SENANGNYA MATI SAHID ........

Tu yang mereka beriya-iya mengganas dengan penyokong2 UMNO. Rupanya mereka sangat2 mengharapkan untuk mati syahid. Iye ke mati ketika memerangi orang Islam dikira mati syahid.
INILAH GURUNYA YANG MENGAJAR RAMAI PENYOKONG PAKATAM AHZAB BERCAKAP TAKDE OTAK

Banyak lagilah contoh-contoh kenyataan bertaraf lembu dan kambing Jamnapari . Tak cerdik mana pun pemimpin Pakatam ahzab ni cuma cerdik buat kelentong dan kencingkan rakyat merata-rata. Apa yang mereka tahu pun? kalau takat menipu dan berbohong diaorg memang pakar lagi tersohor. 

Di mana kebaikan dan apa jasa pemimpin Pakatam Ahzab selama mereka mentadbir empat buah negeri ?
Yang paling banyak berlaku keganasan demonstrasi jalanan dan maki hamun berlambak-lambak daripada puak pakatam ahzab setiap hari di media internet.

Puak Pakatam Ahzab bertindak seperti merekalah tuhan yang perlu di sembah.

Perlukah kita tunduk dan menyembah puak Pakatam Ahzab ini?

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...