Ahad, 9 September 2012

SAM KETOT KATA BODIGAD KOBOI ACU JARI BUKAN PISTOL.


Pemimpin PKR merangkap yang bekerjaya sebagai peguam memang cukup terkenal dengan sifat suka berbohong. Kalau dah ibu kandung sendiri pun mereka sanggup tinggalkan dan bohongi apalah sangat dengan berbohong rakyat demi sayangkan abang anwar aib brahim. PKR memang terkenal sebagai sebuah perkumpulan manusia keciwa dan ego hidung tinggi. Bongkak dan angkoh serba serbi.

Dah terang jelas sememangnya bodigad tersebut acu pistol sebagai gertakan tapi dalam hatinya mungkin sudah berniat untuk melepaskan tembakan. Arahan daripada siapa? Dah tentulah bang anwat aib braheem yang arahkan tindakan sedemikian kerana abang anwar aib brahin ni penakot dan bacol takde telo bukan anak jantan. Sekarang kita melihat dengan mata kepala kita sendiri betapa ganas nya anwar aib brahim ini. Si Peliwat Tua renta  lebih sayangkan nyawanya daripada nyawa rakyat jelata.

 Seperkara lagi barulah kita tahu dan sedar betapa mewahnya abang anwar aib brahim sebagai punahsial ekonomi Selangor. Terdedah dan terbongkarlah penipuan dan lakonan hebat abang anwar aib brahim dulu memgenai gaji RM1. Anwar Ibrahim bukan ahli parlimen di Selangor dan bukan anak Selangor tapi kenapa pentadbiran Selangor tanggung semua kos dan sara hidup abang anwar aib brahim.

 Sekarang kita tahu kerajaan Pakatam Jahanam Selangor membayar kos perkhidmatan syarikat keselamatan yang menggajikan bodigad koboi. Bukan sahaja bas mewah dan treler mewah malah disediakan perkhidmatan syarikat keselamatan. Memang membazir dan tiris! Ini bermakna pakatam jahanam dan PKR Selangor merompak dan membazirkan wang rakyat Selangor untuk kepentingan politik dan peribadi para pemimpin PKR Selangor.

Malah PKR dan pakatam jahanam menunjukkan komitmen mereka sanggup membunuh rakyat untuk abang anwar aib brahim. Memang dasar perompak dan pencuri serta pengganas macam PKR dan pakatam jahanam tidak akan sayangi nyawa rakyat.
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...