Jumaat, 20 April 2012

PESTA HARI KE 6 MUDA MUDI PR DRAKULA DI DATARAN MERDEKA.



HARI KE 6. Nampaknya rakyat semakin celik dan menjauhi diri daripada terlibat dalam sebarang bentuk REVOLUSI JALANAN. Hanya segelintir pepuak PKR DAP & PAS tegar saja yang masih berdegil dan buat-buat bodoh . Alangkah elok kalau rakyat sendiri yang menyuarakan bantahan mereka kepada para peserta rusuhan awam terancang BERSIH 3.0 tersebut. Biar diaorg tahu bahawa rakyat pun dah nyampah giler kat diaorg. Di bawah ini adalah wajah seorang yang bermimpi nak jadi macam Tok Komunis nya dan Che Guevara. Masaalah betol budak nie sebab gara-gara cita-cita dan impian peribadinya, hampir musnah sebuah negara yang selama ini melindungi dan membahagiakan beliau. Ntah tang mana beliau rasa dizalimi dan dianiayai tak tau lah plak. Terbaru SMM tweet katanya nak kosongkan Dataran Merdeka bagi menghormati Konsert DiRaja. Ntah yea ntahkan tidak diaorg ni benar-benar nak kosongkan Dataran Merdeka. Boleh percaya ke depa semua nie? Maklumlah depa nie jenis manusia tak reti bahasa. Asik nak orang ikut cakap depa tapi depa tak pernah nak berlembut dengan mana-mana pihak pun. 




Fahmi Rezza Ketua #Occupy Dataran .. rambut panjang & serabut
Boleh DiPercayai Ke Mamat Nie ?



Mislina Yang Bukan Mahasiswa .... Botak .. adoyai 
Jom tengok klip video di bawah ini ... keadaan sebenar sambutan hambar dan dingin kepada seruan melakukan REVOLUSI ALA MEDAN TAHRIR


TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS DI BULI SEKUTU SAMPAI MATI KUTU

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Tanpa Nama berkata...

abaikan pelaburan iklan diatas

Tanpa Nama berkata...

setuju abaikan saja investment yg x pasti,nti klu terkena suruh kerajaan pulak yg bayar gantirugi,klu camtu senang le,buat salah kemudian kerajaan yg tanggung,saya rasa kerajaan dh byk bg kemudahan pd rakyat,tp cuba tanya diri sendiri,apa yg dh kita sumbangkan untuk kerajaan?

Tanpa Nama berkata...

Hoi beruk... Kao ajak lah mahasewel pergi melabur supaya dapat duit bayar yuran dan tak payah orang macam kao dan aku susah payah bayar cukai bantu mereka. Bahalul dan tolol lah kao macam Mahfuzz dan Mat Sabu jilat jubo

Tanpa Nama berkata...

Aku tak pernah tengok pun mamat pelaburan tu copy paste iklan haram dia tu kat blog-blog pembangang... kalau kat blog pro kerajaan, sehari tak copy paste, tak sah mamat pelacuran tu.. eh silap, pelaburan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...