Jumaat, 20 April 2012

PENDEDAHAN AGENDA SEBENAR PAKATAN RAKYAT - WAJIB BACA & SEBARKAN.


Pendedahan Agenda Sebenar Pakatan Rakyat daripada rakan Fesbuk profil Bestnya Bau Stor Kunyit.

Bestnya Bau Stor Kunyit
Tolong sebarkan jihad kita ini kpd semua umat Islam tanahair akan perancangan kafir DAP yg cukup membimbangkan kita dalam PRU13 ini. Ini dikatakan sendiri oleh seorang BEKAS setiausaha sulit Timbalan Ketua DAP Pulau Pinang, En. Mohd Razali bin Abd Rahman (sisipan gambar di bawah):


"Perancangan Kotor DAP Jika Menawan Putrajaya"

  1. Malaysia akan bertukarmenjadi negara republik
  2. Agama Rasmi kristian
  3. YDPA/ YDPN perlu dilantik dr kalangan bukan Melayu
  4. Sistem Raja berpelembagaan Akan dihapuskan
  5. Laungan azan x dibenarkan waktu Suboh ( Di Penang sekarang ada arahan diminta perlahankan) coz azan menganggu Cina nak tido dipagi hari.
  6. Pertandingan Tilawah Quran juga akan dihapuskan. Coz membazirkan duit rakyat dan negara Arab pun x buat pertandingan sebegini.
  7. Badan NGO berteraskan perjuangan orang Melayu akan dibubarkan (Pekida/Perkasa)
  8. Perkahwinan campuran akan digalakkan.
  9. Anak yg baru lahir x semestinya agama Islam sehinggalah anak itu 18 tahun baru dia pilih agama mereka secara mutlak.
  10. Subjek Inggeris akan dijadikan bahasa rasmi. Bahasa kedua rasmi adalah Mandarin. 
  11. Mata pelajaran agama Islam akan dimansuhkan disekolah. Nak belajor hanya di masjid/surau. Sekiranya org Melayu nak juga diajar disekolah subjek Kristian, Hindu,Buddha juga kena diajarkan disekolah.
  12. Chin Peng akan dibenarkan balik semula ke Malaysia dan di beri gelaran TUN. Nga Dan Ngeh adlh anak saudara Chin Peng.
  13. MARA Akan dibubarkan coz jabatan RASIS hanya untuk org Melayu semata2.
  14. Syarikat GLC akan diterajui oleh org bukan Melayu. Org Melayu x bijak berniaga hanya orang Cina yang terbaik dalam ekonomi.
  15. Lagu negaraku akan diubah suaikan. Di PRN Sarawak lalu ada dinyanyikan lagu negaraku & bendera baru Malaysia jg sudah ada hanya tunggu menang sahaja ke Putrajaya dan tubuhkan negara republik.
  16. Rejimen Askar Melayu Diraja akan dibubarkan kerana dominasi untuk orang Melayu sahaja.
  17. Ketua Panglima Angkatan Tentera & Ketua Polis Negara akan dilantik dari kalangan orang Cina.
  18. Kakitangan kerajaan dari kalangan Melayu akan dikurangan terutamanya kementerian pelajaran coz nak bawa masuk lebih ramai guru Cina & India.
  19. 3 agensi Akan ditutup BTN, KEMAS Dan MKN.
  20. Good Friday Dan Easter Day akan jd cuti wajib Malaysia untuk memuliakan hari besar Kristian.
  21. Kedutaan Israel akan diwujudkan di Malaysia 
  22. (DAP dpt 300 jutaUSD diberikan oleh yahudi & duit diparking di bank Singapura sementara waktu standby utk PRU 13 nie.
  23. Base Tentera Israel akan diwujudkan di Port Dickson.
  24. Majlis agama Islam akan dibubarkan. Wujudkan Suruhanjaya IFC
  25. Wang zakat akan diguna sama oleh orang bukan Islam. 
  26. Mahkamah Syariah dibubarkan.
  27. DEB akan dimansuhkan.
  28. Parti yg berteraskan agama akan dibubarkan (PAS)
  29. Ketua Paderi Kristian akan dilantik sbg Menteri seperti Dato' Jamil Khir.
TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS DI BULI SEKUTU SAMPAI MATI KUTU

10 ulasan:

Aimi Naqiuddin berkata...

CEK KOSONG PEMBANGKANG !

http://aimi-naqiuddin.blogspot.com/2012/04/cek-kosong-pembangkang.html

MINTA IZIN SENARAIKAN BLOG HAMBA KE DALAM BLOGLIST TUAN. TKASIH.

Tanpa Nama berkata...

Gua rasa puak2 yang bebal tu tahu dan faham semua tu bro....MASAALAHnya apakah kita sebagai penentang agenda nie boleh berjaya menangkis semua tu dengan KERAJAAN yang semakin hari semakin menurut segala telunjok merekaa tanpa kita sedari.Di MANA KETEGASAN mereka dalam membendung gejala2 kurang sehat nie?
Yang pasti gua rasakan semakin hari semakin ramai dari kita akan termakan dengan reverse politik pengkhianat2 nie...Apalah ada ertinya kalau BN menang sekalipun tetapi..kalau ia tidak ubah saperti kata bidalan MELAYU..MENANG SORAK KAMPUNG TERGADAI , bro.Budaya yang kurang sehat dan huruhara saperti apa yang kita lihat hari ini berleluasa...kononnya HAK ASASI..yang gua lihat manusia semakin taidak bertammadun adalah sehingga batas dan peraturan dah balik cam zaman batu. Fikir2kan.Ketentraman akan hilang ,anak2 cucu kita akan semakin keliru..kerana Budaya dan agama semakin dipinggirkan..dek kerana memenuhi khendak peraturan2 yang jelas bertentangan dengan AQ.
Aku harap KERAJAAN jangan sampai terlena...Bertindak sebelum parah .. Kembalikan KETENTERAMAN DAN Keharmonian Negara nie tanpa perlu mengorbankan norma2 kehidupan dan kemanusiaan semata mata hendak memenangi hati rakyat yang songsang dan menjahanamkan tu.

Tanpa Nama berkata...

Terbaiklah Bro Jas.

-BBSK-

Tanpa Nama berkata...

aku dan team aku dah bersedia nak berjihad...

pejuang hamas...

Tanpa Nama berkata...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Tanpa Nama berkata...

Khutbah jumaat td bru aku faham kenape fatwa PAS masuk syurga. Undi UMNO masuk neraka. rupe-rupe nye deme kate antara batal syahadah bila keluar dari jemaah islam. Dan deme ghase PAS merupakan jemaah islam sebbab berjuang untuk islam. Sgt typikal.. aku sarankan UMNO perlu di brandingkan jenama kepada United Malay 'Muslim' National Organisation, UMMNO. Langkah kecil yg tentu menggoyahkan PAS. PAS dakwa hanya deme yang berjuang untuk islam sebab ada perkataan 'islam'.

zianajib berkata...

"org pandai dah lari dr lembumno" - mader

Mahkamah Rakyat berkata...

minta izin senarai blog mr dimasukkan didalam list bro..

Tanpa Nama berkata...

pendapat aku. kita bersyukur dgn keadaan negara kita skrg. aku takut, krn mahukan yg terbaik dari kerajaan skrg. kita pilih kerajaan baru. kerajaan baru menang, dan kita harapkan yg terbaik, rupanya lebih jauh teruk dari skrg. ssorg sebelum dapat, macam2 perkara boleh sebut, macam2 janji brani janji. bila menang adakh janji itu akan ditunaikan? kalau dibandingkan negara2 jiran kita, negara kita masih ditahap selesa dan selamat.

Tanpa Nama berkata...

yaa allah selamatkan malaysia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...