Selasa, 6 Mac 2012

PENDEDAHAN TUN M YANG BUAT ANWAR BIN ISRAEL & PEDOFILIA RAKYAT NAMPAK TOLOL.


Insiden penangkanpan 10 orang barua rakyat AS pengacau dari beberapa buah NGO iaitu National Democratic Institute (NDI) International Republican Institute (IRI) dan Freedom House oleh pihak berkuasa Mesir mencetuskan komen negawaran ulung Tun Dr Mahathir . Berita mengenai penahanan tersebut anda boleh ke pautan ini THEDAILYBEAST-NEWSWEEK. dan EGPYT INDEPENDENT. Insiden itu baru sahaja berlaku. 

Ayahanda Tun Dr Mahathir menyebutkan:-

"Campurtangan AS dalam gerakan untuk menjatuhkan kerajaan negara-negara yang tidak sebulu dengannya amatlah jelas. Apa yang sedang dilakukan oleh Amerika Syarikat di negara Arab sudah tentu dilakukan juga di Malaysia.Di antara mereka yang ditangkap adalah ahli kepada National Democratic Institute (NDI), International Republican Institute (IRI) dan Freedom House, dan kesemua mereka menurut Newsweek telah “memperolehi dana daripada AS”." 

"Mereka kononnya tidak puas hati dengan dasar kerajaan berkenaan hak asasi manusia termasuk seksualiti bebas (menghalalkan zina, perkahwinan sejenis, menghapuskan institusi perkahwinan dan kekeluargaan dan liwat). Sebenarnya tujuan mereka ialah untuk menjayakan hasrat Amerika Syarikat untuk melakukan "regime change" supaya Malaysia menjadi alat Amerika Syarikat,"

"Sudah tentu setelah Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri Malaysia, tuntutan NGO-NGO berkenaan akan dihalalkan. Sebagai penyokong kuat Israel, AS tetap akan memujuk Anwar supaya mengadakan hubungan diplomatik dengan negara Yahudi itu,"

"Malaysia merdeka. Tetapi apabila kuasa asing dapat menukar kerajaan dengan pelbagai cara yang haram, apakah Malaysia akan terus merdeka?"

"Tetapi terpulanglah kepada rakyat Malaysia. Jika mereka suka Malaysia menjadi alat Amerika Syarikat (penyokong kuat Israel), sokonglah puak yang menerima bantuan dan sokongan Amerika Syarikat, tetapi jika kita ingin betul-betul merdeka, tidak dikongkong oleh Amerika Syarikat dan sekutunya, tolaklah mereka yang sanggup diperalatkan oleh Amerika Syarikat untuk menukar kerajaan,"

Kita tidak nafikan peranan-peranan negatif yang dimainkan oleh NGO-NGO pro pakatang yang cuba menggulingkan kerajaan yang sah dengan cara haram. Dah diaorang pun suka benda haram-haram. Nama je nampak suci bersih tapi fungsinya adalah haram belaka. Ikut je nasihat ayahanda Tun dr Mahahtir beliau hidup sebelum merdeka, terlibat dalam gerakan mendapatkan kemerdekaan, mengisi kemerdekaan pendekata beliau dan Malaysia adalah sinonim. Jangan lawan cakap orangtua. Padah nantinya,

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...