Isnin, 12 Mac 2012

JUTAWAN SEGARA RAJA SELEWENG PASIR SELANGOR.

Bakal Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Yang Baru?

Sebelum itu, kita ucapkan takziah dan al fatihah kepada arwah Nurul Nadirah. Menurut sumber rasmi polis adik Nurul telah di bakar sehingga rentung. Astagfirullaha'-adzhiim ... tak berhati perut sungguh! Insiden itu berlaku di Johor. Semacam ada 'sesuatu' yang dilakukan oleh pihak tertentu bagi memburukkan imej Johor di bawah pentadbiran Barisan Nasional. Sebelum ini kita ditayangkan dengan klip video seorang peguam 'minta nyawa' atas dakwaan beliau di ugut oleh 'pembesar negeri Johor'. Anih bukan bagaimana dua insiden tersebut timbul dan dibangkitkan sewaktu ada 'pihak' amat hebat dan berdegar-degar mahu menawan Johor. Sesuatu wajib dilakukan segera oleh pihak berkuasa dan keselamatan negara bagi mencari pak-pak dalang yang melakukannya.Mengingati insiden di kem Sabra dan Shatila serta kejadian serangan ke atas penempatan Palestin tahun lepas. Teringat juga kata sokongan seorang 'pemimpin tertua dan utama' ke atas dasar 'Keselamatan' bagi sebuah regim di Timur Tengah. Ianya juga berlaku pada saat dan ketika rating DS Najib sedang mencanak naik mengikut kajian 'Merdeka Review'. Juga bersamaan dengan perletakan jawatan kak Ijat sebagai Menteri di Kementerian Pembangunan Wanita Keluarga dan Masyarakat. Samada ianya kejadian yang terpencil hanya Allah Ta'ala jua yang Maha Mengetahui. Tapi siapakah yang mampu menewaskan kebenaran? Kita tengok saja nanti pihak manakah yang akan mensensasikan insiden tersebut dan mengaitkannya untuk menjatuhkan kredibiliti DS Najib dan Johor.

Saya lah Raja Pasir  Berdengung .. Saya Juga Jutawan Segera bukan kerana Pasir tapi Skim MLM KSSB Tajaan MBI Selangor.

Jadi apa kena mengenai dengan tajuk artikel di atas ? Isu penyelewengan pasir terbsesar di alaf ini amatlah memalukan dan membantutkan usaha-usaha PKR untuk mengekalkan momentum tsunami 2008. PKR sudah kehabisan ide dan isu. Sejauhmana pula PKR beserta DAP mampu melakukan kejahatan? Kedua puak ini memang amat jahat kalau mereka tidak jahat mereka tidak akan mampu melakukan tsunami 2008.

Kenapa isu pasir Selangor begitu hangat diperkatakan ? Tahukah anda bahawa beberapa kawasan tebus guna tanah di Pulau Pinang dan di Selangor termasuklah industri hartanah yang kini melambung-lambung naik lebih cepat daripada cendawan tumbuh selepas hujan amat bergantung kepada bekalan pasir. Ada Pasir Ada Duit. Takde pasir jawabnya makan pasir. Siapa sanggup makan pasir ? Duduk di padang pasir semua orang boleh.


Tahukah juga anda bahawa satu kawasan tebus guna di Pulau Pinang dikatakan sudah menjadi Pesta Buat Duit anak beranak Dinasti Regim Lim. Bahkan pasir juga menjadi penyebab utama ramai pemimpin PKR seperti Raja Seleweng Pasir di atas menjadi jutawan segera .... ??? Bahkah Khalid G juga sedang mengaut keuntungan berlebihan kerana pasir walaupun beliau tidak makan pasir tapi beliau makan hasil pasir. Aktivitinya haram tapi duit yang diperolehinya oleh mereka menjadi 'Halal' kerana merekalah 'Pemerintah Amat Jahat dan Zalim'

Sanggupkah orang-orang tamak haloba, orang-orang yang amat zalim dan orang-orang yang amat jahat berpisah dengan kemewahan yang mereka kecapi hasil perbuatan jahat dan zalim mereka ? Sejauhmanakah mereka sanggup melakukan kejahatan lain demi mempertahankan kemewahan mereka? Tan Beng Hock sudah tiada untuk kita bertanyakan kepada beliau.

TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...