Rabu, 28 Mac 2012

GUA SANTAI JAP BEB, LAYAN GAMBAR NEELOFA ATAS KATIL.


Hari ini mood gua nak berpolitik agak hambar dan sedikit tawaq habiaq. Apa sebab ? Ini semua gara-gara MPP Online yang dok gatai tangan dan mata tampal gambar Neelofa awek Kelate yang sedang ngetops di persada seni tanahair. Huh ... Siapa bilang gadis Melayu tak cantik ? Yang tak cantik cuma Elizabeth Wong dan Teresa Kok jek. Nurul Izzah ? Bagi gua ... mana-mana bini orang tak cantik bro ! Lainlah Badrulink Amin, ADUN PAS dan Anwar Ben Israel .. jangankan bini orang ... anak jantan orang pun diaorg boleh terbukak selera.


Gua agak musykil gak bila MPP Online kata Maya Karin lagi cun daripada Neelofa. Ini yang buat gua nak buang jek pautan MPP Online.. tapi atas semangat setia dalam berkawan gua fikir elok gua buang saja perasaan dengki dan tak puashati gua masuk dalam mana-mana lombong pasiaq yang KSSB tinggalkan untuk masa depan gelap generasi rakyat Selangor yang terkemudian. Helo... gua bukan macam TBH yang berani buang emosi ikut tingkap bangunan SPRM. Apa pun wa respek lah selera nafsu nafsi MPP Online dok syok kat Maya Karin. 

Wa suka bukan jatuh cinta ... pada mana-mana gadis Melayu yang cun melecun. Janda ? Ahaks ... jangan di sebut nanti abis ilang semua undi .. masalaah beso plak gua nak berjawab. Cuma wa terfikir lah kalau lah Neelofa ini jadi Calon Winnable kat tempat Parlimen gua ... gua jamin akan suka dan rela jadi jentera pilihanraya walaupun tak di mintak oleh Neelofa .. ahaks ! Tapi musykil lah ... gua mungkin tak berpeluang langsung nak bertemu atau belanja Neelofa makan roti canai kat warung sebelah KLCC ( ya lorh .. gua bukan bloger berbayo macam pencacai Pakatanista ) Nasib lah kalau Neelofa terbaca dan terbukak hati kan nak belanja gua makan roti canai .. ahaks.

Tapikan gua ni bukan jenis romantika d'amore ... sebab jiwa gua nie asik nak berperang jek siang malam pagi petang ... itu yang buat gua teruja kan .... Jadi amatlah mustahil dalam julat formula E=MC2 bahawasanya keinginan gua nak belanja atau dibelanja oleh Neelofa makan roti canai dalam masa terdekat atau terjauh mampu mengatasi kelajuan cahaya.. ahaks. 

Alarh, gua tak kesah pun sebab gua dah ada yang lagi cun daripada Neelofa. Ha ha ha ha ..... Dafi kata " Baekkk Punyeerrrrr !" terimakasih kat daddy Dafi kasi tambah seploh sen subsidi untuk kekalkan harga RON 95 di pasaran pada RM1.90. Kalau Neelofa ajak dan pelawa gua gerenti tak tolak punya .... favorit gua roti canai ... bukan banjir macam kat IKBN Hulu Langat atau Kajang sampai buaya pun boleh berenang-renang riang ria. Oklah kita layan jap lagu nie ... bukan buat Neelofa tapi untuk yang lagi cun daripada Neelofa ... ahaks ... layanzzzz .... (blog ini masih blog politik, artikel ini kira nak cari ide hantam Pakatanista .jek ... santaii !!!! ) lagu Yuna - Terukir Di Bintang.


TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...