Jumaat, 17 Februari 2012

AL KISAH KUDA TROJAN DALAM KANDANG KIJANG EMAS.


ARMAND AZHA menulis:-
Assalamualaikum sahabat2 yang saya hormati.
Betulkah Ada TROJAN HORSE ATAU PARASIT Di Dalam Bank Negara Yang Di Katakan Mengeluarkan Cadangan-Cadangan Yang Menyusahkan Rakyat Berpendapatan Rendah.
AH LONG AAHHH AH LONG KETEPI2 SAYA BANTU, Sekarang Ada Tangan Ajaib Yang Bantu Mereka Di Mana Tempat Mereka Di Amik Alih Oleh Jabatan Insolvensi Malaysia (JIM). Regim Baru Yang Jadi Parasit Ni Akan Memenjarakan Mereka Yang Muflis ( Contoh Yang Tidak Mampu Bayar Kerana Tekanan Kehidupan, Papa Kedana Atau Gagal Mengistiharkan Pemilikan Motorsikal Yang Berusia Lebih 40tahun Yang dah Jadi Besi Buruk Pun). Rasanya Nasib Ratusan Ribu Terutama Para Siswazah, Anak Muda Yang Baru Nak Majukan Diri Dan KAKITANGAN KERAJAAN Bakal Ramai2 Beratur Ke Penjara.
Bila Mereka Di Tekan, Bila Nama Mereka Di Senarai Hitamkan...MEREKA AKAN BERJUMPA NGAN AH LONG..Adeeiiiiiii....Ibarat Sudah Jatuh Di Timpa Tangga..
CAMANA BOLEH JADI CAMNI? ADA KUDA TROJAN BOLEH SESAT DALAM KANDANG KIJANG EMAS? PASTU DENGAR KABO KUDA TROJAN TU NAK NYUSAHKAN 1.2 JUTA KAKITANGAN AWAM DENGAN IMPLEMENTASI POLISI YANG BAKAL MENYUSAHKAN PIHAK KERAJAAN...
SIAPA KUDIS DAN PARASIT INI? SAYA MEWAKILI SUARA ANAK MUDA 1MALAYSIA (SAM1M) RASAKAN PIHAK KERAJAAN HARUS PEKA TERHADAP ISU INI, JUMPA DOKTOR PI UBAT DULU KUDIS NI SEBELUM JADI PENYAKIT KANSER..
Armand Azha menulis mengenai mangsa polisi tidak berperikemanusiaan Kuda Torjan tersebut kisah yang amat sedih menimpa ke atas seorang rakyat Malaysia orang Melayu lagi:

Suradi bin Daruis telah menjadi penjamin kepada isterinya (Rosnah) yang membeli kereta dan kereta dibayar dengan baik selama 2 tahun. Malangnya kemalangan berlaku dan si suami patah kaki dan tak dapat bekerja selama setahun. Desakan hidup dan masalah yang tidak diduga telah menyebabkan mereka gagal membayar ansuran bulanan. Kereta telah disambung bayar oleh seorang saudara yang kemudiannya menghilangkan diri. Kereta kemudian ditarik setahun selepas itu. Dengan berbagai caj dikenakan tuntutan telah dibuat oleh syarikat kewangan dan suami isteri diisytihar muflis (dalam lingkungan RM 30,000). 
Oleh kerana tidak mampu membayar ansuran bulanan RM 100 sebulan, tindakan menghina mahkmah telah diambil oleh pihak OA untuk mensabitkan pasangan suami isteri ini ke penjara. Diberitakan walaupun di atas desakan Pengarah Pendakwa Jabatan Insolvensi Malaysia (JIM), "PARASIT TROJAN HORSE" ( yang amat angkuh dan tidak berhati perut yang diberitakan adalah anak saudara kepada seorang bekas Hakim Negara) untuk memenjarakan pasangan ini, Pendaftar Kanan hanya mensabitkan suaminya sahaja. ( diceritakan juga, biasanya kertas penghukuman setiap kes telah disiapkan oleh JIM, pendaftar kanan hanya tandatangan sahaja).
Mereka terpaksa menjual motosikal yang digunakan untuk mencari kehidupan untuk membayar tunggakan tetapi masih kurang RM 150.00. Walaupun yang kurang hanya RM 150, Suradi dihantar juga ke penjara. Saudara mara telah mencari peguam untuk merayu tetapi rayuan ditolak di atas sebab teknikal. Kini, Pendakwa "PARASIT TROJAN HORSE" meminta mahkamah untuk menambah hukuman ke 6 bulan. Keghairahan ini tidak terfikir kepada kita manusia biasa. Manusia jenis apa ini? Ujian Allah mengingatkan "PARASIT TROJAN HORSE" dengan penyakit belakang dan bercuti selama 2 bulan tidak membawa sebarang kesedaran kepada perempuan ini.
Sekarang ini, si isteri tidak bekerja dan terpaksa menyara 3 orang anak yang sedang mengambil SPM, PMR dan UPSR. Bayangkanlah jika ini terjadi kepada kita?
Baca seterusnya di ARMANDPJU 


Nampaknya Kuda-kuda Trojan belaan Anwar Ibrahim semakin galak melakukan sabotaj kepada semua polisi-polisi GTP DS Najib. Program GTP DS Najib benar-benar jujur mahu membantu dan meringankan bebanan rakyat miskin namun kuda-kuda Trojan belaa Anwar yang diletakkan oleh Anwar dulu di dalam semua agensi-agensi kerajaan berusaha mensabotaj usaha dan niat jujur DS Najib itu.

Lihat sahaja apa yang terjadi kepada Skim SBPA.

Lihat sahaja apa yang berlaku di dalam KTMB.

Tengok apa yang berlaku di dalam komuniti bloger, fesbuker dan pejuang maya pro UMNO/BN.

Ikuti blog Armand PJU tersebut untuk pendedahan seterusnya mengenai Kuda Trojan Dalam Kandang Kijang Emas.

Spesis Kuda Trojan berkenaan WAJIB DIHAPUSKAN  dari jentera pentadbiran kerajaan kerana mereka amat suka dan gemar menyushakan dan membebankan kehidupan rakyat demi ANWAR IBRAHIM yang menyokong regim Zionis haram jadah ! GOBLOK!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

2 ulasan:

tmg berkata...

Apa la jahat sangat Nuar Yahudi nie. Bantulah Najib selamatkan Melayu dari di makan oleh Yahudi Laknat.

Tanpa Nama berkata...

Percaya atau tidak... sekiranya anda menykg kerajaan dlm beberapa jbtn kerajaan anda dlihat pelik dan mendtgkan beban pd jbtn.. ttp kalo anda kaki bangkang dn pykg pembangkang anda akn duduk senang lng tanpa gangguan... itulah senarionya, ramai anggota jbtn kerajaan yg tak ambik port dan tak skg lgsg pun kerajaan, mlh mereka inilh yg sabotaj polisi2 kerajaan.
lht sahaja di sesetengah jbtn kerajaan, berapa ramai yg benar2 membantu rakyat sbgai kliens mereka.. perkhidmatan tdk berkualiti yg mereka berikan kpd rakyat akhirnya mberi impaks negatif pada kerajaan.... jdlh anggota jbtn kerajaan yg mbantu kerajaan,,, jgn jd duri daging, dan gunting dlm lipatan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...