Jumaat, 10 Februari 2012

1969 - ' MALAI SI' 2012: 'CIBAI PUNYA MELAYU'" PEEL BURUK RASIS DAP.DAP sebuah parti politik paling ekstrim rasis di Malaysia sejak penubuhannya sekitar tahun 1964. Kemenangan DAP di Selangor pada tahun 1969 telah mencetuskan tragedi rusuhan kaum 13 Mei. Berdasarkan kepada Kertas Putih Parlimen, Lim Kit Siang telah mengeluarkan caci maki dan cemuhan seperti 'Malai Si -Mati Melayu" dalam perarakan kemenangan DAP dengan penyapu gergasi di atas sebuah lori di Kuala Lumpur.

DAP rasis tidak pernah meninggalkan perjuangan rasisma mereka yang berselindung di sebalik fahaman Sosialis Demokrat. Sememangnya DAP berjuang untuk menubuhkan sebuah Republik yang tidak mengiktiraf Islam sebagai agama rasmi negara. Selain dari itu DAP rasis berjuang untuk menghapuskan hak istimewa Bumiputera dan Institusi Raja-raja Melayu. 


Kenyataan-kenyataan berbaur perkauman seringkali diucapkan oleh para pemimpin DAP rasis. Karpal Singh sendiri menghadapi pertuduhan mengeluarkan kata-kata hasutan. Nga Kor Ming menghina warna kulit DS Zambry. Lim Guan Eng pernah memperlekehkan amalan poligami dalam Islam. 


DAP rasis melalui bantuan Anwar Ibrahim telah membangkitkan dan menghasut kaum India ultra untuk bangkit memainkan isu anti Melayu melalui pertubuhan haram HINDRAF. 


Baru-baru ini HINDRAF melakukan provokasi terhadap penduduk Kampung Jalan Kebun melalui kempen A.B.U. tajaan CheguBard PKR. 


Terbaru insiden ahli DAPSY Segambut (dipercayai) Danny Ng melakukan maki hamun sumpah seranah tanpa sebab yang munasabah dan wajar terhadap seluruh warga kerja Melayu di KFC, I-City. 


Kita perlu menolak politik perkauman ekstrim DAP rasis ini. Terjemahkanlah protes anda semua terhadap kebiadapan melampau-lampau DAP rasis ini dengan mengundi semua calun BARISAN NASIONAL.


TEPUK DADA TANYA IMAN!
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...